- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.501
Ben de sinir oluyorum yaabende acı değil ama metalimsi bi tat var ve nefret ediyorum bundan
Acıkınca tekrar yerim artık.salata yanında başka bişeyler daha ye kuzum acıkırsın daha
kızlar o gün karnım açıktı sabahları bazen deli gibi aç kalkıyorum.. çığırta akıtma gibi isimleri olan bi hamur var bilirmisini.. süt yada su ile yumurta tuz ve un ile hoş bi kıvam yakalayıp tavada incecik pişiriyosunuz.. ondan 4 tane yaptım ay bi yedim bi yedim.. tuttu baya beni peynirli ye sarelle sür..bal sür.. tercih çok.. tavsiye ederim.. süt yumurta var içinde .çünkü unu unutmayın az tüketmeliyiz :)
aman ya bu karadenizlilerin yanında dura duraadını unuttum resmen ahahhaa krep evet cnm... ondan börek te yapıyorum ben çok hoş oluyo...
bende saat 12de yedim yine acıktım yaaa bu nasıl bişey
cnm bu arada göbişin çok güzel çıkmış maşallah.. bizim böyle göbişlerimizi görenlere 2 kilo aldım diyince inanmıyorum ehüehüehü... aynen cnm açıktım şimdi 1 elma yesem iyi olucak sanırım..ekmeğe yklenmek istemiyorum
biri krep mi dedi
amaaaaaaan kaç kez hamile kalıyoz bu hayatta.canımın istediğini yiyorum ben walla.benim ablam 18 kilo aldı hamileliğinde şimdi incecik çocuğun peşinde koşturmaktan verdi hemen kilolarıD
kızlar eşimle baya gezdik benim beşikten yana tercihim ikeada bulunan standart ahşap beşiklerdi.. ama yakından bakınca çok basit geldi.. park yataklarla arasında fazla fiyat farkı yok estetikde değil..bunu almaya karar verdik yatak odamızın renginede uyuyo..katla kaldır..sallana biliyo vs.. Kraft 2010 Oyun Parkı (504) - E-Bebek.com BebeÄiniz ve Sizin için HerÅey!
ya bende karr veremedim park yatak mı beşik mi ama eşim park yatak istemyr begenmyr emanet gbi duruyr dyr ben beyaz bi oda takımı döşemeyi düşünyrm uzun sure kullanabileceği bakalım daha çok var dyrz ama zamn çabk gecyr sonra elmz ayagmza dolaşacak incelemk lazm artk
cnm bende oda yaptırıcam.. kayınpederimin mobilyacısına.. bembeyaz olcak.. dolap 2 kapılı ama standartlardan biraz daha büyük olcak.. iç raflarını ben çizicem içine 3 gözlü çekmece bile koydurucam... sonra sifonyer yaptırıcam öyle 2 çekmeceli olmucak 3 ideal olabilir..2 tane duvar rafı ve en önemlisi standart yatak koyucam odasına iki ucuna ayak başlık yaptırıcam. kenarlarında beşiklerde oladuğu gibi koruyucusu olcak.. koruyucu çıkınca genç odası..ama bunu odamıza koycaz malum ben 1 yaşına kadar yatırmaya düşünüyorum hatta gündüzleri odasında yatırıcam orayada alışsın die.. işte duvara figürlerle süslicem gözlemlesin falan işte öyle bi düşüncem var.. inş 6. aya girince yaprımaya başkıcam anca 1 ayda gelse odasını düzenle eşyalarını yıka ütüle düz vs die die baya geçer zaman...
hoşbulduk cnmm.
site çok kötü olmuş alışamadım bi türlü.
kızlar bu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüz ama eşim bugün çalıştığı için dün kutladık
ikimiz diildik ama bide oğluışumuz vardı:)
sinemaya gittik yemeğe gittik babamız bize çiçek aldı herşey çok güzeldi.
1. senemizi devirdik.
bu arada eşim artık elini koyduğu zaman hafifte olsa kıpırtıları duyabiliyor.:)
ama oğluşum bugün pek hareket etmedi uyuyormudur nedir:S korkutuyor bni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?