- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.421
harıkaydı bol bol eglence yeme ıcme cok guzeldı ama bende sanırım hepınız gıbı kılo aldım bıraz ama sımdıye kadar 4 kılo vermıstım farkı kapatırım artık onun ıcın ıcım rahat
Günaydın hanımlar;
Ben hala tatildeyim:) bayram tatilinin arkasına 1 hafta izin kullandım.İnşallah işi unutmam:)
Kilolar alındı,mamalar yenildi bakıyorumda bol bol.Herkese hayırlı haftalar diliyorum.
ohhhhhhhhhh ne guzel ya
bugun 13:30 da randevum var bakalımne kadar kılo almısım ve bebeişimizin cinsiyetını henuz oğrenememiştik inş bugun söyler doktorumuz
Kızlar yokmu dörtlü test yaptıran?
ben de bayramda 1 kilo almışım ama daha önceden almadığım için totalde 1 kilo aldım bu haftaya kadar. bakalım kaç ile doğuma gireceğim
çok guzel bnce...bu bayram herkese yaramış mı desem yaramamış mı desemeeee bebklerde buyur artk canm alcaz tabi
sorma canım ya yaradı mı yaramadı mı bilemedim vallatabi tatlım ya 20. haftada 1 kilo tahminimden iyi en azından
kızlar markafoni sitesinde bebek nevresimi satılıyor havlu bornoz nevresim takımı 24,90 tl bana uygun geldi fiyatları biliyormusunuz acaba
18. hafta 5 ay mı oluyo şimdi kızlar ya benim kafam karıştı
Merhaba kızlar,
herkesin geçmiş Kurban Bayramı mübarek olsun inş.
Bu arada cinsiyetimiz erkek mi kızmı derken ensonunda KIZIMIZIN olacağını öğrendiiiiiik teyzeleri
Ben normalde medical parka gidiyorum ama 2. düzey usg için doktorum z.burnundaki semiha şakir doğum evine yönlendirdi beni 22. haftalıkken randevu verdiler yani taa aralığın 2.haftası usgye gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?