• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugün:)))

günaydın canımm iyiyiz çok şükür.. bebişim oynaşıp duruyor bende ona gülüyorum:) ne oldu çocuğa anlamadım maaşallah 3 gündür sanki enerji depolanmış gibi bi harekentlendiki sormayın:)) yada belkide hep aynıydıda ben yeni hissetmye basladım bilemiyorum:)) siz nasılsınız.

günaydınlarr

mesacım öncelikle doğum günün kutlu olsun. bebişinle eşinle sağlıklı nice yaşlara. dün hep site bakımdaydı cevap yazamadım. doktorumun adını sormuşsun ama galiba yeni bir doktor bulmuşsun.

tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.

bugün kontrolüm var. heyecan bastı şimdiden.bu arada bir arkadaş için doktora karın sertliği erken doğuma yol açar mı diye soracaktım. denizcim galiba seninle konuşmuştuk değil mi? yoksa yanlış mı hatırlıyorum. başka bir arkadaş için de birşey daha soracaktım sanki ama unuttum:78:ah ah hamişlikten önce böylemiydim ben. hiç unutmazdım

günaydın canımm iyiyiz çok şükür.. bebişim oynaşıp duruyor bende ona gülüyorum:) ne oldu çocuğa anlamadım maaşallah 3 gündür sanki enerji depolanmış gibi bi harekentlendiki sormayın:)) yada belkide hep aynıydıda ben yeni hissetmye basladım bilemiyorum:)) siz nasılsınız.

günaydınnn,

canım bende bayramdan beri düzensiz olarak hissetmeye başladım . O oynadıkça benim de ağzım kulaklarıma varıyor:))

gunaydın kızlarrrr....bene bebişimi en çok sabahları hisssedyrm galiba acktım uyan artk dyr bana :9: ama elimi kuynca hissedyrm şimdilik siz elnzi koymadan kendlgnden mi hissedyrsnz :31:

gunaydın kızlarrrr....bene bebişimi en çok sabahları hisssedyrm galiba acktım uyan artk dyr bana :9: ama elimi kuynca hissedyrm şimdilik siz elnzi koymadan kendlgnden mi hissedyrsnz :31:

Günaydınnn cimcimenaz.. bende önceden sadece elimi koyunca hissediyorum ama şimdi elimi koymadan da hissediyorum hatta geçen gün dışarıdan bile gözüküyordu tekmesi :))

Günaydınnn cimcimenaz.. bende önceden sadece elimi koyunca hissediyorum ama şimdi elimi koymadan da hissediyorum hatta geçen gün dışarıdan bile gözüküyordu tekmesi :))

hımm anladım demekki benm sıpamın biraz daha buyumesi lazım bekleyelim o zaman eşim de çok sabrszlanyr o da hzzetmek istyr :8:

Günaydın hanımlar:64:
Mesa canım doğum günün kutlu olsun bebişinle, eşinle sana uzun yıllar mutlu,sağlıklı bir yaşam diliyorum.Kaç yaşına bastın bakayım:66:
leegorkemm canım ben değilim o kişi.Ama hatırlıyorum bir arkadaşla konuşmuştunuz ama ismini ben de hatırlamıyorum önceki sayfalara bakmak gerekiyor:50:

dun aşı olmştum pek de agrım olmamıştı gece agrsndan uyuyamadım şimdide çok kladrmamaya çalşyrm normal mi ki???? saglk memuru şişer yada kızarır ise buz sur dedi öle bişey de olmadı çok şükür sanki kolmda bi agrlk var

Mesa doğum günün kutlu olsunnn...pastalarımızı yemeye kaçta gelelim canım :)))))

kızlar bende bebeğimi hissediyordum ama birkaç gündür hissedemiyorum... Aslında belkide çok dinlemiyorum da... Işim gereği çok masa başı oturuyorum onun etkisi olabilir mi acaba... Benim kız tembel olabak diye korkuyorum :))))))) anası devamlı oturunca ne olacak ki :)))
pazartesi akşamı birkaçtane balık yedim küçük balıklardan zehirledi beni... Dün mide bulantısından öldüm öldüm dirildim... Bebeklerimi hayırlısı ile kucağımıza alsakda rahatlasak kızlar... Ne yapsak dokunur hale geldi ....

Mesa doğum günün kutlu olsunnn...pastalarımızı yemeye kaçta gelelim canım :)))))

kızlar bende bebeğimi hissediyordum ama birkaç gündür hissedemiyorum... Aslında belkide çok dinlemiyorum da... Işim gereği çok masa başı oturuyorum onun etkisi olabilir mi acaba... Benim kız tembel olabak diye korkuyorum :))))))) anası devamlı oturunca ne olacak ki :)))
pazartesi akşamı birkaçtane balık yedim küçük balıklardan zehirledi beni... Dün mide bulantısından öldüm öldüm dirildim... Bebeklerimi hayırlısı ile kucağımıza alsakda rahatlasak kızlar... Ne yapsak dokunur hale geldi ....

gecmiş olsun canım dikkat et kendine..bebğin hareketleri başladgı zamn zaten duzensiz olurmuş bu zamanlrda o yuzden korkmamak gerekrmiş diye okmştum

slm bende bebeğimi bu sabah hiç hissedemedim ya sabahları kelebek gibi pır pır dı uyuyomuki hala çokmu dinliyorum karnımı yarın dr gidicem hayırlısıyla hem cinsiyeti kesinleşicek hemde çok özledim görmüş olucam bebeğimi

ben de dün ilk defa hissettim böyle ara ara pıt pıt yapıyor 2 kere kesiliyor. acaba yanlışmı hissediyorum gazmı diye düşünüyorum ama bu sabh da var pıt pıtlar:31:tam bir acemi anneyim:37:

Back
X