• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar 2-3 hafta önce sol göğsümden 4-5 damla süt gelmişti ve akletimi batırmıştı...Dr. sorduğumda çok normal dedi...Akşamda hem sol göğsümden hem sağ göğsümden 2 damla gelmiş ve yine batırmış...Sıktımı gelmiyor ama aklı estimi geliyor...Sizde oluyormu böyle bişey...Dr. normal demesine karşın bana acayip geliyor...

kızlar 2-3 hafta önce sol göğsümden 4-5 damla süt gelmişti ve akletimi batırmıştı...dr. Sorduğumda çok normal dedi...akşamda hem sol göğsümden hem sağ göğsümden 2 damla gelmiş ve yine batırmış...sıktımı gelmiyor ama aklı estimi geliyor...sizde oluyormu böyle bişey...dr. Normal demesine karşın bana acayip geliyor...

hadi yaaa :)))) sen şimdi anne olduğunu daha iyi anlarsın :)))) eşimde dün soruyordu sit varmı diye.. Bende henüz bişey yok....

hadi yaaa :)))) sen şimdi anne olduğunu daha iyi anlarsın :)))) eşimde dün soruyordu sit varmı diye.. Bende henüz bişey yok....

Oğluşumun hareketlerini hissetsem daha iyi olacağım ama hissetmiyorum daha...Banada soruyordu dr. söyledikten sonra yok diyordum şimdi geliyor diyorum ilgisini çekiyor...Dün sabahta işten gelince almış eline bir bardak karnımı dinliyor çok güldürdü beni...Gulu gulu yapıyormuş...

Mesacım ,doğum günün kutlu olsun...oğluşunla ve sevdiklere nice mutlu ve sağlıklı yıllara

bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontrol için,bebeğimin kalp atışını dinledik..
sabah sabah çok iyi geldi :69:
bu arada aşı için bana 10 aralık günü verdi ebe,22-23.haftada oluyorum..geç değil mi?

Mesacım ,doğum günün kutlu olsun...oğluşunla ve sevdiklere nice mutlu ve sağlıklı yıllara

bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontrol için,bebeğimin kalp atışını dinledik..
sabah sabah çok iyi geldi :69:
bu arada aşı için bana 10 aralık günü verdi ebe,22-23.haftada oluyorum..geç değil mi?

teşekkür ederim hayatım aşı için ben de cuma günü gidecem bu ikinci doz olacak haziran ayında da olmuştum aşı yerim şişti ve 2 hafta da zor iyileşti

kızlar merhaba bende daha yeni sağlık ocağından geldim.Bebişin kalp atışlarını dinledik beceriksiz bi hemşire vardı bulamadı bitürlü kalp atışlarını bizide korkuttu tam o sırada bizim yaramaz tekmeleriyle hissettirdi kendini sonra başka bi hemşire gelip hmn buldu aşımızı olduk bidahaki aşımız 24 aralık nasipse....

Selam kızlar ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım gidenler nasıl memnunmusunuz nelere bakıyorlar orda?

Selam kızlar ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım gidenler nasıl memnunmusunuz nelere bakıyorlar orda?

canım ben dun kayıt oldm ilk defa kiloma ve tansiyonuma baktı kullandgm ilaçları sordu.arkadaşlarn bebişlernn kalp atışlarna bakmşlar ama benmkine bakmadlar hiç :94:

canım ben dun kayıt oldm ilk defa kiloma ve tansiyonuma baktı kullandgm ilaçları sordu.arkadaşlarn bebişlernn kalp atışlarna bakmşlar ama benmkine bakmadlar hiç :94:

Teşekkür ederim canım bende gideyim artık birde aşı olayı var gerçi onu doktoruma sorucam önce tabi bulabilirsem doktorumu:26:

merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben :43::43::43:

Back
X