- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.021
evet banada farklı geldi denişiksite kendini aştı :)))) bizde zor alıştık... Eski halini özlemiyor değilim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet banada farklı geldi denişiksite kendini aştı :)))) bizde zor alıştık... Eski halini özlemiyor değilim :)))
kızlar ben de 2. Düzey doopler çektiricem var mı çektiren veya çektirecek olan aceba
bende haftaya çektireceğim sanırım... Sen nerede yaptırıcan? Araştırdın mı?
selam kızlar nasılsınız?
b
ben de 3 hafta sonra çektiricem doktorum 3 lü test yapmadı bunu istedi tedavi gördüğüm hastaneye her p. Tesi çapadan prof. Geliyomuş orda mi yaptırsam ama 380 tl miş tam da araştırmadım fiyatları
buarada bana site çok acayip geliyor ya.alışamadım ben bu değişikliğe![]()
tekme şeklinde hisseden varmı?ben 20.haftamdayım ilk hamileliğim.belli başlı bişe hissetmedim ben ya.kız diyemi acaba?kızlar az hareket edermiş![]()
tekme şeklinde herhalde bu aylarda olmaz gibi geliyor bana benim de kız yani çok nadir ara sıra sanki tık tık kalp atımı şeklinde bi şeyler oluyor herhalde önümüzdeki bir kaç haftada daha belirgin bir şekilde belli eder kendinitekme şeklinde hisseden varmı?ben 20.haftamdayım ilk hamileliğim.belli başlı bişe hissetmedim ben ya.kız diyemi acaba?kızlar az hareket edermiş![]()
ayyy yerim ben onları.şekerlerim benim.200 - 300 gr lar daha onları net bir şekilde hissedemeyiz tabiki... Birde kızlar balerin gibiler yazık onlaraaaa :))))) ay kurban olurum ben .. Benimde kızım olacak öyle pat diye tekmelemiyor arada evet bu o diyosun sadece...
memorialda da o fiyata bakıyolarmış.... Bende karar veremedim... Doktoruma bir sorayım bakayım o ne dicek? C.tesi kontrolüm var...
tekme şeklinde hisseden varmı?ben 20.haftamdayım ilk hamileliğim.belli başlı bişe hissetmedim ben ya.kız diyemi acaba?kızlar az hareket edermiş![]()