kızlar merhabalar ay bugun aşıyı alınca bi tuhaf oldum ben ya sersemledim sanki...Bu arada sağlıkocağındaki hemşire bol bol fırça attı bana bide sende sağlıkçı olacaksın diyede ekledi.1.sağlık ocağına kahvaltımı yapmadan gittim tansiyonumu ölçtüler 13 e 8 çıktı biraz yüksek dedi ee dedim kahvaltımı daha yapmadım ondan olabilirmi bu saate kadar nasıl kahvaltı yapmazsın bebeğini düşün biraz falan filan...sonra ben çatlak kremi kullanmadım hiç bebeyağı kullanıyorum ama cildin aşırı dercede kuru her akşam sürmeme rağmen sabahları baktığımda derim pul pul dökülmüş oluyor sen neyine güveniyorsunda çatlak kremi sürmüyorsun dedi bende anlattım bi krem adı söyledi o çok iyiymiş onu alıp sürcem sonra kalkarkende yana dönüp bi yerden destek alarak kalkıcan dedi en sonunda da kılo olayı hamileliğin başından beri 3 kilocuk almışım kılo alcam diyemi korkuyorsun dedi bende yok son zamanlard iştahım hiç yok dedim yemek yiyeceğim zaman küçük çocuk gibi kandırmaya çalışıyorum kendimi aaa yemek ne güzel görünüyor mis gibi kokmuş falan filan diyerek iştahımı kabartmaya çalışıyorum ama yiyemiyorum bişey dün gece mide yanmasından uyuyamadım yemek yiyemediğim için ceviz badem yoğurt ve meyve yemiştim bütün gün bide bişey daha sorcam kızlar size ben MEGADYN kullanmaya başladığımdam beri mide yanması şikayetlerim olmaya başladı acaba ilaçtan kaynaklı olabilirmi MEGADYN kullanan arkadaşlar varmıki??