• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olacağım. prensesimi bekliyorum. 19. haftadayım ve bu hafta baş ağrılarım coğaldı acaba aranızda aynı sorundan şikayeti olan var mı?

günaydınnn,

canım bende bayramdan beri düzensiz olarak hissetmeye başladım . O oynadıkça benim de ağzım kulaklarıma varıyor:))

gözün aydın canım:)))

hımm anladım demekki benm sıpamın biraz daha buyumesi lazım bekleyelim o zaman eşim de çok sabrszlanyr o da hzzetmek istyr :8:

bi anda değişiyorlar zaten hazırlıklı ol her an hissedersin:))

Mesa doğum günün kutlu olsunnn...pastalarımızı yemeye kaçta gelelim canım :)))))

kızlar bende bebeğimi hissediyordum ama birkaç gündür hissedemiyorum... Aslında belkide çok dinlemiyorum da... Işim gereği çok masa başı oturuyorum onun etkisi olabilir mi acaba... Benim kız tembel olabak diye korkuyorum :))))))) anası devamlı oturunca ne olacak ki :)))
pazartesi akşamı birkaçtane balık yedim küçük balıklardan zehirledi beni... Dün mide bulantısından öldüm öldüm dirildim... Bebeklerimi hayırlısı ile kucağımıza alsakda rahatlasak kızlar... Ne yapsak dokunur hale geldi ....

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Oğluşumun hareketlerini hissetsem daha iyi olacağım ama hissetmiyorum daha...Banada soruyordu dr. söyledikten sonra yok diyordum şimdi geliyor diyorum ilgisini çekiyor...Dün sabahta işten gelince almış eline bir bardak karnımı dinliyor çok güldürdü beni...Gulu gulu yapıyormuş...

:))) bizimkide bu sabah benimkisini dinliyordu bardakla. çok gürültülü burası geveze olcak buda anasına çekmiş dedi:))

bende iki merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum... 9 aylık olunca ne yapacağız çok merak ediyorum...

al bendende o kadar evde tek odada yasasam keske alt kat üst kat nası zorlanıyorum..

merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben :43::43::43:

amanınnn benimde istikbalim o olacak belli... durduramyırum kendimi. :)))))))

ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınız :1: stresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu

yok cnm annem baska sehirde benim kayınvalidem bizim sitede de ods clışıyor yatılı kadın tutucaz 2 ay önceden falan baslıyıp alışcaz cünkü o dönemde kalacak insan yok bnm maalesef esşimle bende tecrübesisiz malum ilk çocuk. ayyy düşündükçe panikliyorum wallahi:))

bu arada dün akşam eşimle otururken elini karnıma koydu hissetmeye çalıştı dedim bak ben tam burda hissediyorum hareketlerini. tam o anda bi tekme yedi eşim. nasıl mutlu oldu anlatamam hissettim hissettim diye bağırıyo. dedim sus duyan olacak malüm kayınvalidemler üst katta:) neyse işte baya bii hareketlerini hissetti bebişimde babasını mutlu etmek için döndü durdu karnımda. yaa çok güzel bi duygu bebeği hissetmek. darısı henüz hissedemeyenlerin başına:49:

:)))) bzmkie bayram tatilinde ucakta farketti aaaaa tekmeledi bu beni diye bagırdı yanımızdaki amcada saskın saskın bize bakıyor sonra uyandı dam gülmeye basladı:)))

kızlar selam ben geldim..ya bugün çok keyifsiz gibiyim ,bi tuhafım,sanki günledir uyumazsınızda kafanızın içi dumalı gibi olur ya aynen öyle :50: bugün kendi doktorauma gittim ,cinsiyeti henüz söylemmeişti ya ,bende bir ümit belki kız der diye bekledim ama ERKEK dedi..yani kesinleşti ve ben pembelere ve pembe hayallerime veda ettim :75: hayırlısı artık diyorum ama gözümüde kız kıyafetlerinden alamıyorum,napcam böyle bilmem..bebeğim çok şükür sağlıklıymış,yüzünü gösterdi bugün bebiş bize çok komikti esniyor gibi ağzını fln açıp kapatıyor,elini yanagına koydu ve doktor hanım o halde fotosunu çekti..anam aynı oğlumun yüzü ya bu kadar mı benzer..yakışıklı olacak yani :78: oğlumda ultrasyonda götsermişti yüzünü ve doğunca baktık aynı hatlar yuvarlak sevimli bir yüz hafif çekik gözler :) Rabbime bin şükür kıpır kıpır ,klap atışlarınıda dinledik gayet iyiydi..dedim dr hanım bu herhalde daha yaramaz olacak çok kıpır kıpır ilkinde böyle değildi..yok dedi 2.oldugu için sen o kadar yoğun hissediyorsun..yani 2.de daha erken ve daha yogun hissediliyormuş gerçekten de dr onayladı..400-450 gr kadar dedi,bende 1kğ almış 62 olmuşum :32:

kızlar selam ben geldim..ya bugün çok keyifsiz gibiyim ,bi tuhafım,sanki günledir uyumazsınızda kafanızın içi dumalı gibi olur ya aynen öyle :50: bugün kendi doktorauma gittim ,cinsiyeti henüz söylemmeişti ya ,bende bir ümit belki kız der diye bekledim ama ERKEK dedi..yani kesinleşti ve ben pembelere ve pembe hayallerime veda ettim :75: hayırlısı artık diyorum ama gözümüde kız kıyafetlerinden alamıyorum,napcam böyle bilmem..bebeğim çok şükür sağlıklıymış,yüzünü gösterdi bugün bebiş bize çok komikti esniyor gibi ağzını fln açıp kapatıyor,elini yanagına koydu ve doktor hanım o halde fotosunu çekti..anam aynı oğlumun yüzü ya bu kadar mı benzer..yakışıklı olacak yani :78: oğlumda ultrasyonda götsermişti yüzünü ve doğunca baktık aynı hatlar yuvarlak sevimli bir yüz hafif çekik gözler :) Rabbime bin şükür kıpır kıpır ,klap atışlarınıda dinledik gayet iyiydi..dedim dr hanım bu herhalde daha yaramaz olacak çok kıpır kıpır ilkinde böyle değildi..yok dedi 2.oldugu için sen o kadar yoğun hissediyorsun..yani 2.de daha erken ve daha yogun hissediliyormuş gerçekten de dr onayladı..400-450 gr kadar dedi,bende 1kğ almış 62 olmuşum :32:

Gözün aydın canım.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

oh oh maşallah baya bi ağırlaşmışda oğluşun cnm gözün aydın.abisi kaç yaşında ?

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olacağım. prensesimi bekliyorum. 19. haftadayım ve bu hafta baş ağrılarım coğaldı acaba aranızda aynı sorundan şikayeti olan var mı?

hoşgeldin cnm.walla çok ii yapmışsın gelmekle.ben burayı bi terapi seansına benzetiyorum.herkes bi çok konuyu paylaşıo burda.seninle aynı sıkıntı ve problemleri olan ya da benzer şeyler yaşayan insanlarla temas kurabilmek gerçekten çok işe yarıyo. hayırlı olsun prensesin bu arada. benimde oğluşum olcak inşallah :16:

ben buradayim.bebek odasi bakiyodum.bi tane begendim aslinda.siz napiyosunuz.bebek odasini eklemeye calisicam.sizinde fikrinizi aliyim.

çok erken değilmi yaa çocuk odası hazırlamak için. gerçi bende arada bi göz gezdiriyorum da ama yinede 30lu haftalara fln girdiğimde almayı düşünüyorum ben.ama sen bulduklarını koyda bakalım bizde fikir sahibi oluruz

ayyy gözün aydın canım.. hayırlı olsun inşallah. maaşallahh tosuna kocaman olus:)))

ben buradayim.bebek odasi bakiyodum.bi tane begendim aslinda.siz napiyosunuz.bebek odasini eklemeye calisicam.sizinde fikrinizi aliyim.

ekle tabiiki canım yardımcı olmaya çalşıırız..

slm kızlar ya ay bu aşı çok kötü yaptı beni hele kolum kaldıramıyorum bile ay bi uyudum daha yeni uyandım ama bebişi henüz hissetmedim korkmaya başladım ben ya inşallah en kısa zamanda hissettirir kendini bebişkomda yorldu herhalde bugün....

çok güzel bir duygu rabbimisteyen herkese tattırsın.
bizim tekmelerimiz dışardan bariz belli oluyo bende yatıp bütün gece onu izliyuorum.

bu arada benim karnım çok kaşınıyo kızlar sizdede böyle bişi varmı?
canım karnın kaşınıyorsa çatlıyo demektir.badem yağı veya doktorunun önerdiği birkreml sürmelisin.aahhh ah bilirim o kaşınmayı.nasıl da tatlı tatlı kaşınır.(sakın ihmal etme)

merhaba arkadaslar
bende nisan annesi olucam insallah
ben daha ogrenemedim cinsiyetini siz hepiniz ogrenmissiniz burada prosodur geregi 20.hafta gonderiyorlar ultrasona
bende hareketlerini hissetmek istiyorum arada biseyler oluyo ama tam olarak bilemiyorum malum ilk bebegim,
insallah hepimiz sagliklica kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi
aranizda tansiyon dusuklugu yasayan var mi?
ben ara ara yasiyorum otobusde yolculuk yaparken kendimden gectim yere dusmedim ama hafif bi bayilma olayi yasadim ve bugun evde de oldu cok korktum,
hemen yatip uzandim doktora sorduk tam bisey diyemiyo hamile kaldigimda zaten kiloluydum ve bu zamana kadar hep kilo verdim hic almadim istahim eskisi gibi degil artik mutluluktan midir nedir hic bir sey yemek gelmiyor aklima oncekine gore duzgun yiyorum, doktor buna bagliyorlar.ben pek bisey anlamadim yani bu cevaptan tatmin olmadim.buradaki doktorlara bisey sormaya gelmiyor;ne bi vitamin hic bisey vermeye de gerek duymadi.
aranizda yasayanlar varsa biraz rahatlamaya ihtiyacim var acikcasi ne varsa bizim turk doktorlarinda var zaten onlarin sayesinde kavustum bebisime
ben pek katilmadim araniza ama hep yazilarinizi okuyorum

aramiza hosgelmissin.bir prenses daha :nazar: saglicakla kucagina almak nasip olsun insallah.benim bir ara agirdi basim sürekli ama 1,5 haftadan sonra kendiliginden gecti.agri kesici kullandim dayanamadigim zamanlarda doktorumun verdigi.gecmis olsun..

canim hosgelmissin ben o saatte malum isteydim:))ma$allah oglu$una:nazar: artik oglan diyorum kesinlesmis.hayirlisi olsun canim.bebeginin iyi olmasina sevindim.:16:

Back
X