- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.101
tamam nisa bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn,
canım bende bayramdan beri düzensiz olarak hissetmeye başladım . O oynadıkça benim de ağzım kulaklarıma varıyor:))
hımm anladım demekki benm sıpamın biraz daha buyumesi lazım bekleyelim o zaman eşim de çok sabrszlanyr o da hzzetmek istyr![]()
Mesa doğum günün kutlu olsunnn...pastalarımızı yemeye kaçta gelelim canım :)))))
kızlar bende bebeğimi hissediyordum ama birkaç gündür hissedemiyorum... Aslında belkide çok dinlemiyorum da... Işim gereği çok masa başı oturuyorum onun etkisi olabilir mi acaba... Benim kız tembel olabak diye korkuyorum :))))))) anası devamlı oturunca ne olacak ki :)))
pazartesi akşamı birkaçtane balık yedim küçük balıklardan zehirledi beni... Dün mide bulantısından öldüm öldüm dirildim... Bebeklerimi hayırlısı ile kucağımıza alsakda rahatlasak kızlar... Ne yapsak dokunur hale geldi ....
Oğluşumun hareketlerini hissetsem daha iyi olacağım ama hissetmiyorum daha...Banada soruyordu dr. söyledikten sonra yok diyordum şimdi geliyor diyorum ilgisini çekiyor...Dün sabahta işten gelince almış eline bir bardak karnımı dinliyor çok güldürdü beni...Gulu gulu yapıyormuş...
bende iki merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum... 9 aylık olunca ne yapacağız çok merak ediyorum...
merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben![]()
ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınızstresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu
bu arada dün akşam eşimle otururken elini karnıma koydu hissetmeye çalıştı dedim bak ben tam burda hissediyorum hareketlerini. tam o anda bi tekme yedi eşim. nasıl mutlu oldu anlatamam hissettim hissettim diye bağırıyo. dedim sus duyan olacak malüm kayınvalidemler üst katta:) neyse işte baya bii hareketlerini hissetti bebişimde babasını mutlu etmek için döndü durdu karnımda. yaa çok güzel bi duygu bebeği hissetmek. darısı henüz hissedemeyenlerin başına![]()
kızlar selam ben geldim..ya bugün çok keyifsiz gibiyim ,bi tuhafım,sanki günledir uyumazsınızda kafanızın içi dumalı gibi olur ya aynen öylebugün kendi doktorauma gittim ,cinsiyeti henüz söylemmeişti ya ,bende bir ümit belki kız der diye bekledim ama ERKEK dedi..yani kesinleşti ve ben pembelere ve pembe hayallerime veda ettim
hayırlısı artık diyorum ama gözümüde kız kıyafetlerinden alamıyorum,napcam böyle bilmem..bebeğim çok şükür sağlıklıymış,yüzünü gösterdi bugün bebiş bize çok komikti esniyor gibi ağzını fln açıp kapatıyor,elini yanagına koydu ve doktor hanım o halde fotosunu çekti..anam aynı oğlumun yüzü ya bu kadar mı benzer..yakışıklı olacak yani :78: oğlumda ultrasyonda götsermişti yüzünü ve doğunca baktık aynı hatlar yuvarlak sevimli bir yüz hafif çekik gözler :) Rabbime bin şükür kıpır kıpır ,klap atışlarınıda dinledik gayet iyiydi..dedim dr hanım bu herhalde daha yaramaz olacak çok kıpır kıpır ilkinde böyle değildi..yok dedi 2.oldugu için sen o kadar yoğun hissediyorsun..yani 2.de daha erken ve daha yogun hissediliyormuş gerçekten de dr onayladı..400-450 gr kadar dedi,bende 1kğ almış 62 olmuşum
![]()
kızlar selam ben geldim..ya bugün çok keyifsiz gibiyim ,bi tuhafım,sanki günledir uyumazsınızda kafanızın içi dumalı gibi olur ya aynen öylebugün kendi doktorauma gittim ,cinsiyeti henüz söylemmeişti ya ,bende bir ümit belki kız der diye bekledim ama ERKEK dedi..yani kesinleşti ve ben pembelere ve pembe hayallerime veda ettim
hayırlısı artık diyorum ama gözümüde kız kıyafetlerinden alamıyorum,napcam böyle bilmem..bebeğim çok şükür sağlıklıymış,yüzünü gösterdi bugün bebiş bize çok komikti esniyor gibi ağzını fln açıp kapatıyor,elini yanagına koydu ve doktor hanım o halde fotosunu çekti..anam aynı oğlumun yüzü ya bu kadar mı benzer..yakışıklı olacak yani :78: oğlumda ultrasyonda götsermişti yüzünü ve doğunca baktık aynı hatlar yuvarlak sevimli bir yüz hafif çekik gözler :) Rabbime bin şükür kıpır kıpır ,klap atışlarınıda dinledik gayet iyiydi..dedim dr hanım bu herhalde daha yaramaz olacak çok kıpır kıpır ilkinde böyle değildi..yok dedi 2.oldugu için sen o kadar yoğun hissediyorsun..yani 2.de daha erken ve daha yogun hissediliyormuş gerçekten de dr onayladı..400-450 gr kadar dedi,bende 1kğ almış 62 olmuşum
![]()
ben buradayim.bebek odasi bakiyodum.bi tane begendim aslinda.siz napiyosunuz.bebek odasini eklemeye calisicam.sizinde fikrinizi aliyim.sarissa çok sağol cnm..ya bugün kimsecikler yok ne iş ,nerdesiniz bayanlarrrr
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olacağım. prensesimi bekliyorum. 19. haftadayım ve bu hafta baş ağrılarım coğaldı acaba aranızda aynı sorundan şikayeti olan var mı?
ben buradayim.bebek odasi bakiyodum.bi tane begendim aslinda.siz napiyosunuz.bebek odasini eklemeye calisicam.sizinde fikrinizi aliyim.
oh oh maşallah baya bi ağırlaşmışda oğluşun cnm gözün aydın.abisi kaç yaşında ?
![]()
ben buradayim.bebek odasi bakiyodum.bi tane begendim aslinda.siz napiyosunuz.bebek odasini eklemeye calisicam.sizinde fikrinizi aliyim.
canım karnın kaşınıyorsa çatlıyo demektir.badem yağı veya doktorunun önerdiği birkreml sürmelisin.aahhh ah bilirim o kaşınmayı.nasıl da tatlı tatlı kaşınır.(sakın ihmal etme)çok güzel bir duygu rabbimisteyen herkese tattırsın.
bizim tekmelerimiz dışardan bariz belli oluyo bende yatıp bütün gece onu izliyuorum.
bu arada benim karnım çok kaşınıyo kızlar sizdede böyle bişi varmı?
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olacağım. prensesimi bekliyorum. 19. haftadayım ve bu hafta baş ağrılarım coğaldı acaba aranızda aynı sorundan şikayeti olan var mı?
canim hosgelmissin ben o saatte malum isteydim:))ma$allah oglu$unakızlar selam ben geldim..ya bugün çok keyifsiz gibiyim ,bi tuhafım,sanki günledir uyumazsınızda kafanızın içi dumalı gibi olur ya aynen öylebugün kendi doktorauma gittim ,cinsiyeti henüz söylemmeişti ya ,bende bir ümit belki kız der diye bekledim ama ERKEK dedi..yani kesinleşti ve ben pembelere ve pembe hayallerime veda ettim
![]()