• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun... Ben onun için çareyi buldum... Artık iki yorgan koyuyorum... Yorganları ayırdım... Zaten canım burumda yorgan savaşı yapamam hiç:))) geçen gecede benim üstümü açmış herif.. Boğazım hafiften şişmişti... Ondan sonra feci mide bulantısı yaşadım... En güzeli yorgan ayırmak.. Zaten yakındır yataktan atmam :)))

ay kız ne fenasın :1: yok anam ben kıyamam yinede o olmayınca daha kötü oluyo bu sefer alıştım onun sıcaklığına:17: daha bizim cicimayları geçmedi ya ondandır belki :9:

hepsiburadaya baktım bayağ uygun ona göre. sanırım 500 gr şampuan,200ml pişik kremi,150 gr sabundan alcam. losyon,bebek yağı almamıza gerek var mı tecrübeli anneler bir el atsa olaya :))) bir de ıslak mendili??? biraz pahalı mendil sanki??

canım şimdi gördüm mesajını malum akşam girmediğim için...
ben ordan ,şampuan,bebe yağı,losyon,sabun,pişik kremi ve güneş kremi seçmiştim..
90tl filan tuttu,ama taksit yapmayınca sinir oldum,hepsiburada aynı ürünlerle arasında toplam12 tl fark edince
vazgeçtim almadım..şimdiden peşin para niye verimki..ordan alırsam istediğim kadar taksit olur hem nasılsa vakit de var..

kızlar,amniyosentes sonucum normal çıkmıştı,dün evelsi gün de diğerlerinin sonucunu aldım.hepsi temiz çıktı çok şükür.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.23 kasım evlilik yıldönümümüzdü eşimin bana verdiği haber en güzel yıldönümü hediyesi oldu.allah haber bekleyen herkesin yardımcısı olsun.:emir_bebek:

geçmiş olsun... Ben onun için çareyi buldum... Artık iki yorgan koyuyorum... Yorganları ayırdım... Zaten canım burumda yorgan savaşı yapamam hiç:))) geçen gecede benim üstümü açmış herif.. Boğazım hafiften şişmişti... Ondan sonra feci mide bulantısı yaşadım... En güzeli yorgan ayırmak.. Zaten yakındır yataktan atmam :)))

ayy yazık adama ayool..gerçi garantiye alman iyi tabi ama yataktan atma bari adamı :9:
benim de tam tersi ben üstümü açtıkça o üstümü örter,sabah hayıflanır sonra hep üstünü açıyorsun diye,kıyamam:69:

kızlar,amniyosentes sonucum normal çıkmıştı,dün evelsi gün de diğerlerinin sonucunu aldım.hepsi temiz çıktı çok şükür.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.23 kasım evlilik yıldönümümüzdü eşimin bana verdiği haber en güzel yıldönümü hediyesi oldu.allah haber bekleyen herkesin yardımcısı olsun.:emir_bebek:

gözün aydın canım..çok güzel bir haber gerçekten,Allah bütün bebeklerimize sağlık versin..

bu arad dr da bi kilo fazla cktm oysa çkmadan tartlmştm hep o ayakkablrm yuzunden :63:

tabi canım ayakkabı kıyafat yediğin içtiğin hepsi var onun içinde..ben kontrole gitmeden sabah kıyafetsiz tartılıyorum aç karna
sonra kıyafetli ve tok karna tartılıyorum 1 kilo fark ediyor..birde buna ceket ayakkabı eklenince 1,5 u bulabiliyor..
ama ben her sabah kendim tartılıyorum oyuzden kendim takip ediyorum...

gözun aydın canım ne guzel çifte mutluluk olmuş size :92:

ayy canım nası sevindim senin adına anlatamam. biliyosun benim de üçlü testim riskli çıkmıştı.dörtlünün sonucunu yarın alcam. sonrasında bi karar verilcek belki ayrıntılı usgden sonra verilir o karar bilemiyorum. ama hep içimi ferah tutmaya çalışlıyorum.bebişim üzülmesin die. ne kadar ne olacağını merak ederek geçirsem de günlerimi.kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum ki düşünmeyim die. inşallah ben de senin gibi hayırlı haberler duyarım cnm

tabi canım ayakkabı kıyafat yediğin içtiğin hepsi var onun içinde..ben kontrole gitmeden sabah kıyafetsiz tartılıyorum aç karna
sonra kıyafetli ve tok karna tartılıyorum 1 kilo fark ediyor..birde buna ceket ayakkabı eklenince 1,5 u bulabiliyor..
ama ben her sabah kendim tartılıyorum oyuzden kendim takip ediyorum...

bende her sabah aç karna tartılıyrm asıl kolmuz aç karnına olanmış aslnda :56:

ay kız ne fenasın :1: Yok anam ben kıyamam yinede o olmayınca daha kötü oluyo bu sefer alıştım onun sıcaklığına:17: Daha bizim cicimayları geçmedi ya ondandır belki :9:
canım bende 16 aylık evliyim daha...ama ne yapayım üşütüm hastamı olayım... Yazık değilmi banada... :50: :27: Walla çok sarılınca ne yapayım ilaçda kullanamıyoruz adamın uykusuda feci ağır tekmelersen ancak kendine geliyor :))))) ay bende ne eli maşalıymışım yaa :)))) şaka bir tarafa benim göbek büyüyor benimle birlikte onunda göbek büyüdü anlamadım hangimiz doğuracaz... Bu seferde iki göbekliye yorgan az geldi :)))))

gözün aydınn... Ve nice nice yıllara..inşallah altın yılınıza ulaşırsınız... 50.yıldönümü yani...:)))

ayy yazık adama ayool..gerçi garantiye alman iyi tabi ama yataktan atma bari adamı :9:
Benim de tam tersi ben üstümü açtıkça o üstümü örter,sabah hayıflanır sonra hep üstünü açıyorsun diye,kıyamam:69:

yataktan atma konusunu ben bir düşüneyim bari :))))) gebeliktenmidir nedir gece uykularım bölünüyor... Ilerleyen günlerde ne yapıcaz bilmiyorum :)))

ben çok fazla wc ye kalkıyorum uykum benmde bölnyr bide en az 2 lt su içilmeli dyrlar o kadr içsem hiç otrmayacagm yerimde galiba :37:

kızlaar cicilere bebek odası ekledim,ikeada beğendiğim modeli..
yorumlarınız bekliyorum..bu arada yarın ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım...bebeğimin herşeyine bakacağız detaylı..
giren arkadaşlar var diye biliyorum,nelere baktılar aklımızda olsun eksik birşey kalmasın..

canım bende 16 aylık evliyim daha...ama ne yapayım üşütüm hastamı olayım... Yazık değilmi banada... :50: :27: Walla çok sarılınca ne yapayım ilaçda kullanamıyoruz adamın uykusuda feci ağır tekmelersen ancak kendine geliyor :))))) ay bende ne eli maşalıymışım yaa :)))) şaka bir tarafa benim göbek büyüyor benimle birlikte onunda göbek büyüdü anlamadım hangimiz doğuracaz... Bu seferde iki göbekliye yorgan az geldi :)))))

:9: aynen yaa benim ki de benle göbek yarıştırıyo.benimle birlikte aşerio fln. bebişi orda hoplatcakmış onun için yapıomuş göbeği :37: kendini öyle avutuo tabii.bayramda kayınvalidelerde kaldığımızda bi çekyata sığamadık ayrı ayrı yattık bizde o zaman anladık hakkaten iki karpuz bi koltuğa sığmıyomuş:9:

canım , kızım oldgu kenlşeti bugun dr kesin dedi....bu dr benm dr um deil denmek için sölenen bi dr a gttim ama hiç de memnun kalmadım adam mıy mıy mıy sanki kendi kendine konşyr ya çok snrlendim bişey anlattgı yok valla...ne kilosunu söledi ne boyunu guya....kendi dr umu öpüp başıma koayacam ha :52: bu arad aşıyı soran arkadaşlar ben dr uma sormştm gerekli mi bu aşı diye tetanos aşısı steril ortamda doğmayan beebkler için önemli dedi....ama ankaranın göbeğinde bi bebek bu yuzden ölnce (allah korusun hepmznkini) sağlık bakanlğı bu işin ustune düşmeye başlamış...bana aşı yapan kişi eger şişlik veya kızarklkl olrsa buz gezdr dedi denzcim ..ustune koyma sadece gezdr demşti..
Canım iyi hadi tekrar gözün aydın:)Valla canım her doktor bir olmuyor işte.İnş iyi doktorlara denk geliriz.Ben de normal doğum istiyorum o yüzden herhalde ben de olurum şu tetenoz aşısını...

benimkide benmle beraber buyutyr onun da bahanesi benmki buyurken moralim bozlmasın çok kilo aldım diye beni teselli etmek miş miş bahanesi :82: ..tabi bebşim geldkten sonra benm göbek gdnce onnki nasıl gdecek bakalım :60:

gidiyorum bakın aşıya şimdi çıkacam işten iğnedende korkmam ama tamam biraz korkarım :52:
yarında ayrıntılı ultrasona girecez bebişimle :emir_bebek: tanışacağım için çok heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır :nazar:
cinsiyetini artık umursamıyorum kız erkek önemli deil hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun :118:
:121: :119:

Canım iyi hadi tekrar gözün aydın:)Valla canım her doktor bir olmuyor işte.İnş iyi doktorlara denk geliriz.Ben de normal doğum istiyorum o yüzden herhalde ben de olurum şu tetenoz aşısını...

teşekkür ederim tatlım....ya bu dr meselesi bana şans işi gelyr 2 arkadaşım da aynı dr da ikisi de normal doğum yaptı birine sorsan çok memnun dgerine sorsan deil :26: bnde normal istyrn sırf bu yuzden dr umu değiştrmek istemyrm artk cunku normal doğm yanlısı kendisi

Canım gözün aydın ne güzel bir günde müjde almışsın:)
Ayrıca tebrikler Allah uzun yıllar bebişinizle mutlu bir yaşam nasip etsin:60:

Back
X