- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.161
bu arad dr da bi kilo fazla cktm oysa çkmadan tartlmştm hep o ayakkablrm yuzunden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun... Ben onun için çareyi buldum... Artık iki yorgan koyuyorum... Yorganları ayırdım... Zaten canım burumda yorgan savaşı yapamam hiç:))) geçen gecede benim üstümü açmış herif.. Boğazım hafiften şişmişti... Ondan sonra feci mide bulantısı yaşadım... En güzeli yorgan ayırmak.. Zaten yakındır yataktan atmam :)))
hepsiburadaya baktım bayağ uygun ona göre. sanırım 500 gr şampuan,200ml pişik kremi,150 gr sabundan alcam. losyon,bebek yağı almamıza gerek var mı tecrübeli anneler bir el atsa olaya :))) bir de ıslak mendili??? biraz pahalı mendil sanki??
canım şimdi gördüm mesajını malum akşam girmediğim için...
ben ordan ,şampuan,bebe yağı,losyon,sabun,pişik kremi ve güneş kremi seçmiştim..
90tl filan tuttu,ama taksit yapmayınca sinir oldum,hepsiburada aynı ürünlerle arasında toplam12 tl fark edince
vazgeçtim almadım..şimdiden peşin para niye verimki..ordan alırsam istediğim kadar taksit olur hem nasılsa vakit de var..
bu arad dr da bi kilo fazla cktm oysa çkmadan tartlmştm hep o ayakkablrm yuzunden![]()
geçmiş olsun... Ben onun için çareyi buldum... Artık iki yorgan koyuyorum... Yorganları ayırdım... Zaten canım burumda yorgan savaşı yapamam hiç:))) geçen gecede benim üstümü açmış herif.. Boğazım hafiften şişmişti... Ondan sonra feci mide bulantısı yaşadım... En güzeli yorgan ayırmak.. Zaten yakındır yataktan atmam :)))
kızlar,amniyosentes sonucum normal çıkmıştı,dün evelsi gün de diğerlerinin sonucunu aldım.hepsi temiz çıktı çok şükür.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.23 kasım evlilik yıldönümümüzdü eşimin bana verdiği haber en güzel yıldönümü hediyesi oldu.allah haber bekleyen herkesin yardımcısı olsun.![]()
bu arad dr da bi kilo fazla cktm oysa çkmadan tartlmştm hep o ayakkablrm yuzunden![]()
kızlar,amniyosentes sonucum normal çıkmıştı,dün evelsi gün de diğerlerinin sonucunu aldım.hepsi temiz çıktı çok şükür.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.23 kasım evlilik yıldönümümüzdü eşimin bana verdiği haber en güzel yıldönümü hediyesi oldu.allah haber bekleyen herkesin yardımcısı olsun.![]()
tabi canım ayakkabı kıyafat yediğin içtiğin hepsi var onun içinde..ben kontrole gitmeden sabah kıyafetsiz tartılıyorum aç karna
sonra kıyafetli ve tok karna tartılıyorum 1 kilo fark ediyor..birde buna ceket ayakkabı eklenince 1,5 u bulabiliyor..
ama ben her sabah kendim tartılıyorum oyuzden kendim takip ediyorum...
canım bende 16 aylık evliyim daha...ama ne yapayım üşütüm hastamı olayım... Yazık değilmi banada...ay kız ne fenasınYok anam ben kıyamam yinede o olmayınca daha kötü oluyo bu sefer alıştım onun sıcaklığına
Daha bizim cicimayları geçmedi ya ondandır belki
![]()
ayy yazık adama ayool..gerçi garantiye alman iyi tabi ama yataktan atma bari adamı
Benim de tam tersi ben üstümü açtıkça o üstümü örter,sabah hayıflanır sonra hep üstünü açıyorsun diye,kıyamam![]()
canım bende 16 aylık evliyim daha...ama ne yapayım üşütüm hastamı olayım... Yazık değilmi banada...![]()
Walla çok sarılınca ne yapayım ilaçda kullanamıyoruz adamın uykusuda feci ağır tekmelersen ancak kendine geliyor :))))) ay bende ne eli maşalıymışım yaa :)))) şaka bir tarafa benim göbek büyüyor benimle birlikte onunda göbek büyüdü anlamadım hangimiz doğuracaz... Bu seferde iki göbekliye yorgan az geldi :)))))
aynen yaa benim ki de benle göbek yarıştırıyo.benimle birlikte aşerio fln. bebişi orda hoplatcakmış onun için yapıomuş göbeği
kendini öyle avutuo tabii.bayramda kayınvalidelerde kaldığımızda bi çekyata sığamadık ayrı ayrı yattık bizde o zaman anladık hakkaten iki karpuz bi koltuğa sığmıyomuş
![]()
Canım iyi hadi tekrar gözün aydın:)Valla canım her doktor bir olmuyor işte.İnş iyi doktorlara denk geliriz.Ben de normal doğum istiyorum o yüzden herhalde ben de olurum şu tetenoz aşısını...canım , kızım oldgu kenlşeti bugun dr kesin dedi....bu dr benm dr um deil denmek için sölenen bi dr a gttim ama hiç de memnun kalmadım adam mıy mıy mıy sanki kendi kendine konşyr ya çok snrlendim bişey anlattgı yok valla...ne kilosunu söledi ne boyunu guya....kendi dr umu öpüp başıma koayacam habu arad aşıyı soran arkadaşlar ben dr uma sormştm gerekli mi bu aşı diye tetanos aşısı steril ortamda doğmayan beebkler için önemli dedi....ama ankaranın göbeğinde bi bebek bu yuzden ölnce (allah korusun hepmznkini) sağlık bakanlğı bu işin ustune düşmeye başlamış...bana aşı yapan kişi eger şişlik veya kızarklkl olrsa buz gezdr dedi denzcim ..ustune koyma sadece gezdr demşti..
Canım iyi hadi tekrar gözün aydın:)Valla canım her doktor bir olmuyor işte.İnş iyi doktorlara denk geliriz.Ben de normal doğum istiyorum o yüzden herhalde ben de olurum şu tetenoz aşısını...