• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

tiancu cnm hiç iyi yapmıyosun dost acı söyler..günde 1 kaşık belki o bile iyi değil çünkü yediğimiz besinlerde doğal şeker var..hamilelik şekeri ölçülcek 20. haftadan sonra dikkatli ol cnm..

Sorma canım ben o şeker yüklemesinde yandım zaten.Artık biraz kendimi tutmanın zamanı geldi sanırım :(

şeker yüklemesi ne bu arada cnm...hiç bilmiyorum..

Hmm ben sen de ondan bahsediyorsun sandım.Hamileliğin 24. haftası gibi şeker yüklemesi yapılıyormuş.Yanlış bilmiyorsam aç karnına 50 gram şekerli su veriyorlarmış 1'er saat arayla 3 kez.Ve ona göre şekerini ölçüyorlarmış sanırım.Daha detaylı araştırmak lazım canım.

Hmm ben sen de ondan bahsediyorsun sandım.Hamileliğin 24. haftası gibi şeker yüklemesi yapılıyormuş.Yanlış bilmiyorsam aç karnına 50 gram şekerli su veriyorlarmış 1'er saat arayla 3 kez.Ve ona göre şekerini ölçüyorlarmış sanırım.Daha detaylı araştırmak lazım canım.

yok cnm ben onu demiyordum dediğim gibi tatlı gerçekten çok zararlıymış.. dikkatli tüketilmeli..allahtan ben hiç sevmiyorum

Kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın ama tatlıya aşırı bi düştüm.3 günde bi nutella bitirilir mi yaa.Nasıl kaşıklıyorum görseniz.Sonra doktorlar kızmasın da ne yapsın davul gibi olcaz. Ama çok fena kursağımı yakıyor yiyince.Ayyyy yoksa bebişim saçlı mı olcak???Saçlı olunca kursak mı yanıyodu ne oluyodu?

ya canım ben tatlıyı abartmıyorum ama benim de midemde acayip yanma oluyo.ve hep böle bi hazımsızlık sorunu yaşıyorum.ağzıma hep ekşimsi bi tat geliyo yaa başka böle olan var mı.kızımın saçından mı ki??ben bu saç olayına pek inanmıyodum ama geçmiyooo:50:

evet cnm..oldu baya..nasılsın?:9:

sorma cnm yaa akşama doğru o ağrı yine hortlayıverdi. bende doktorumu aradım bu kez.zaten yarın kontrole gitcem de. sordum işte bu dönemlerde rahim büyüdüğü için idrar yollarına baskı yaparmış o yüzden olabilirmiş. ama duramazsan gel dedi yarın bi bakarız ultrasonda fln dedi.bi de ter tarafına yat yani soluna yat baskı olmasın dedi. ben yine termofor koydum oraya yine rahatladım. yarın gidince iyice bi bakarız artık. amaaan bazıları güle oynaya hamilelik geçirio ne özeniyorum onlara walla

ya canım ben tatlıyı abartmıyorum ama benim de midemde acayip yanma oluyo.ve hep böle bi hazımsızlık sorunu yaşıyorum.ağzıma hep ekşimsi bi tat geliyo yaa başka böle olan var mı.kızımın saçından mı ki??ben bu saç olayına pek inanmıyodum ama geçmiyooo:50:

O ekşimsi tat bana ilk 3 ay çok oldu canım.Ne yesem ağzım ekşimsi oluyodu ve yediğimden de bişey anlamıyodum.Ama şimdi o ekşilik geçti.Yanma başladı :( Hamileliğin cilveleri sanırım.

sorma cnm yaa akşama doğru o ağrı yine hortlayıverdi. bende doktorumu aradım bu kez.zaten yarın kontrole gitcem de. sordum işte bu dönemlerde rahim büyüdüğü için idrar yollarına baskı yaparmış o yüzden olabilirmiş. ama duramazsan gel dedi yarın bi bakarız ultrasonda fln dedi.bi de ter tarafına yat yani soluna yat baskı olmasın dedi. ben yine termofor koydum oraya yine rahatladım. yarın gidince iyice bi bakarız artık. amaaan bazıları güle oynaya hamilelik geçirio ne özeniyorum onlara walla

olsun cnm...çok şükür yinede olur geçer..başka sorun olmasında..işte tecrübe ediyoruz..allah başka dertlerle tecrübe etmesin inş.

geçen hafta benim de midem yanıyodu hep. o saçdan diilmiş midenin alt kapakçığı daralıomuş (artık bebişler büyüyo ya) üst kapakçığı aynen kaldığı için mide asiti daha kolay yemek borusuna çıkabiliyo ve yanma hissi oluşturuomuş. o yüzden işte az ve sık ye diyolar biliyosun. bi de her yemekten sonra bi saat fln en az dik otur cnm yatma. benim bi kaç gün sürdü sonra geçmişti.

geçen hafta benim de midem yanıyodu hep. o saçdan diilmiş midenin alt kapakçığı daralıomuş (artık bebişler büyüyo ya) üst kapakçığı aynen kaldığı için mide asiti daha kolay yemek borusuna çıkabiliyo ve yanma hissi oluşturuomuş. o yüzden işte az ve sık ye diyolar biliyosun. bi de her yemekten sonra bi saat fln en az dik otur cnm yatma. benim bi kaç gün sürdü sonra geçmişti.

ben zaten gebelikten öncede mide sorunları olan bi insandım şimdi hiç geçmiyo tatlım.az ve sık diyolar ama ben çok ve sık yiyorum:1:evet dik oturmayı ben de duymuştum.öle yapayım bari canım

ve bu adresi.kadınlar kulübüne giriyoruz..
kullancı paneline giriyoruz ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en alta çekiyoruz..
aşağıda çizelge yazan yere yapıştırıyoruz. işte bu kadar..

Back
X