- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.741
Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe
kızlar dolabımın halini görseniz şok olursunuz benim gibi bi insanın..tiksindim kıyafetlerimden olmuyolar ya...yıkananlar çamaşır odasında öyle kalıyo.. giymicem die bıraktım arada diyorum hepsini versemmi die ama bizim adam rengi kaçmış tşörtünü bile attırmıyo bana silgi bei bile yapamıyorum o gün görmüş attığımı.. tamda özel baskı belli sayıda üretilen tşörtü varmış hatalı baskımış özelmiş...anam görseniz grimi...fümeni ne anlamadım siyahtan dönmüş bide sabah sabah çırlıyo bana ahahahah ne koptum ya o gün
Sorma ya kilo almak ne kötü bişey hele çalışınca daha da kötü inanır mısın ik haftadır üzerime olan tek kıyafetle okula gidip geliyorum yıka yıka giy, işin kötüsü daha büyük beden kıyafetler de alamıyorum kendime yediremiyorum kilo aldığımı ne olacak halimkızlar dolabımın halini görseniz şok olursunuz benim gibi bi insanın..tiksindim kıyafetlerimden olmuyolar ya...yıkananlar çamaşır odasında öyle kalıyo.. giymicem die bıraktım arada diyorum hepsini versemmi die ama bizim adam rengi kaçmış tşörtünü bile attırmıyo bana silgi bei bile yapamıyorum o gün görmüş attığımı.. tamda özel baskı belli sayıda üretilen tşörtü varmış hatalı baskımış özelmiş...anam görseniz grimi...fümeni ne anlamadım siyahtan dönmüş bide sabah sabah çırlıyo bana ahahahah ne koptum ya o gün
ya sorma oda eşimde ve bendede var...2 kişi olunca tüketilmiyo bişeyler hemen bide eşimin eli bol sanki ordu yaşıyo evde alıyo istifliyo.. ama artık düzeltti o huyunu azcıkcnm demekki sen benim gibi olsan kocisin hiç rahat bırakmayacak seni ben de atma huyu var biraz kullanmadım bişeyin durmasından rahatsız oluyorum evlenmeden önce annemler bişeyi bulamayınca arıyolardı beni şunu bulamıyoruz attın mı diye eşim biraz alıştı huyuma alışamadığı tek sey var o da tarih takıntım dolapta bişey beklese bozulmus mudur her şeye bozulmusmudur diye soruyorum deli, oluyo
ohh sonunda kalabalığa denk gelebildik ee nasılsınız kızlar bebişkolarınız nasıl bakalım??
Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe
ay ben evdeyim artık eşimin kazaklarını giyiyiyorum vallahi ancak onda rahat ediyorum.. 2-3 kıyafetim vardı üstten bol onları giyip eteklrinde düğmesini kapatmadan kemerle tutturuyorum ahaha ne kıro oluyo birsi görse karizma yerlerdeSorma ya kilo almak ne kötü bişey hele çalışınca daha da kötü inanır mısın ik haftadır üzerime olan tek kıyafetle okula gidip geliyorum yıka yıka giy, işin kötüsü daha büyük beden kıyafetler de alamıyorum kendime yediremiyorum kilo aldığımı ne olacak halim
Herkese mrb:)Nasılsınız kızlar ohhh maş herkesler doktora gitmiş güzel haberler var.
dreamer35 canım hadi hayırlısı olsun sağıklı olsunlar da yeni cinsiyetine de alışırsınız.Ama doktoruna sinir oldum nekadar az kilo almışsın nerdeyse 6. aya gireceksin.2,5 kiloyu mu fazla gördü şaşırdım doğrusu
ohh sonunda kalabalığa denk gelebildik ee nasılsınız kızlar bebişkolarınız nasıl bakalım??
ya sorma oda eşimde ve bendede var...2 kişi olunca tüketilmiyo bişeyler hemen bide eşimin eli bol sanki ordu yaşıyo evde alıyo istifliyo.. ama artık düzeltti o huyunu azcıkyumurt süt konusunda çok hassasız ya..olsun ama öyle olalım besinlerde... yoksa allah korusun..
ay çok hoşsun cnm..dün gece erkekn uykum geldi forumdaydım ama öyle uzanmıştım.. bi denk gelemedin kalabalığahoşgelin cnm...biz çok iyiyiz sen nasılsın..
slm iyiyiz biz bebişlerde iyi çok şükür sn ve bebiş nasılsınız
selam şkerler nasılsınız
erkek canım doktor ve toplamda 4 kilo almış oldum 5 ayda.ama 6 haftada 2,5 kilo çok dedi doktor işteha bu arada cnm...şu senin doktora ben gidip az kızayım.. 2.5 kiloya çokmu diyo..kadınmı bu doktorun çocuğu varmı bi sorsaydın siz kaç kilo aldınız...çıldırmışmı bu doktor ya..mükemmel kilo cnm.. hiç takma..maşallah..
sağol canım alışırız sanırım...toplamda 4 kilo aldım canım ben.doktor son bir buçuk ayda 2.5 kilo almama kızdı...sen nasılsın?Herkese mrb:)Nasılsınız kızlar ohhh maş herkesler doktora gitmiş güzel haberler var.
dreamer35 canım hadi hayırlısı olsun sağıklı olsunlar da yeni cinsiyetine de alışırsınız.Ama doktoruna sinir oldum nekadar az kilo almışsın nerdeyse 6. aya gireceksin.2,5 kiloyu mu fazla gördü şaşırdım doğrusu
canım marmariste fazla alternatif yokki maalesef bulsam değiştircem hemen doktoru...valla sorma hep erkek hissettim çok kolay kabullendik ama şimdi kız denince bir garip olduk...turkuaz arabası olacak kızımıncanım gözün aydın..maşallah bebeşine kocaman olmuş..birde prenses olmuş
sağlıklı olsun da canım,nasılsa ilk çocuk fark etmez..tabi insan kendini şartlıyor,ona göre hazırlıyor
birden herşey değişiyor ama inan buna da hemen alışacaksınız..ne olursa olsun onlar bir melek..
doktor konusu düşünmende fayda ver evet,iyi bir alternatif bulursan,bu süreç de zor şimdi..Allak sağlık ve kolaylık versin canım..
hoşgeldin tatlım şükür iyiyiz sen nasılsın
kızlar bişi sorcam.. biliyosunuz 3 ay oldu yeni evime taşınalı.. ilk defa bu gün mutfağımız düzenledim yormadım kendimi ki gerçekten maşallah yorulmuyorum... demin borcamları ağır olmadan parça parça yerleştirdim.. sonrada 2. rafa kahvaltı tabaklarımı yerleştirdim.. öyle kasmadım kendimi kolumu kaldırınca yetiyo ama bi anda korktum bıraktım şimdi olmadı eşime devam ettiririm kahve fincanlarını yeleştircem.. hani yok uzandı şöyle oldu böyle oldu deniliyo ya:26: aklıma geldi bi anda bıraktım.. sizce fazlamı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?