2011 Nisan Anneleri

ha bu arada cnm...şu senin doktora ben gidip az kızayım.. 2.5 kiloya çokmu diyo..kadınmı bu doktorun çocuğu varmı bi sorsaydın siz kaç kilo aldınız... çıldırmışmı bu doktor ya..mükemmel kilo cnm.. hiç takma..maşallah..

cnm demekki sen benim gibi olsan kocisin hiç rahat bırakmayacak seni ben de atma huyu var biraz kullanmadım bişeyin durmasından rahatsız oluyorum evlenmeden önce annemler bişeyi bulamayınca arıyolardı beni şunu bulamıyoruz attın mı diye eşim biraz alıştı huyuma alışamadığı tek sey var o da tarih takıntım dolapta bişey beklese bozulmus mudur her şeye bozulmusmudur diye soruyorum deli, oluyo

Sorma ya kilo almak ne kötü bişey hele çalışınca daha da kötü inanır mısın ik haftadır üzerime olan tek kıyafetle okula gidip geliyorum yıka yıka giy, işin kötüsü daha büyük beden kıyafetler de alamıyorum kendime yediremiyorum kilo aldığımı ne olacak halim

Herkese mrb:)Nasılsınız kızlar ohhh maş herkesler doktora gitmiş güzel haberler var.
dreamer35 canım hadi hayırlısı olsun sağıklı olsunlar da yeni cinsiyetine de alışırsınız.Ama doktoruna sinir oldum nekadar az kilo almışsın nerdeyse 6. aya gireceksin.2,5 kiloyu mu fazla gördü şaşırdım doğrusu

ya sorma oda eşimde ve bendede var...2 kişi olunca tüketilmiyo bişeyler hemen bide eşimin eli bol sanki ordu yaşıyo evde alıyo istifliyo.. ama artık düzeltti o huyunu azcık yumurt süt konusunda çok hassasız ya..olsun ama öyle olalım besinlerde... yoksa allah korusun..
ohh sonunda kalabalığa denk gelebildik ee nasılsınız kızlar bebişkolarınız nasıl bakalım??

ay çok hoşsun cnm..dün gece erkekn uykum geldi forumdaydım ama öyle uzanmıştım.. bi denk gelemedin kalabalığa hoşgelin cnm...biz çok iyiyiz sen nasılsın..

canım gözün aydın.. maşallah bebeşine kocaman olmuş..birde prenses olmuş
sağlıklı olsun da canım,nasılsa ilk çocuk fark etmez..tabi insan kendini şartlıyor,ona göre hazırlıyor
birden herşey değişiyor ama inan buna da hemen alışacaksınız..ne olursa olsun onlar bir melek..
doktor konusu düşünmende fayda ver evet,iyi bir alternatif bulursan,bu süreç de zor şimdi..Allak sağlık ve kolaylık versin canım..

ay ben evdeyim artık eşimin kazaklarını giyiyiyorum vallahi ancak onda rahat ediyorum.. 2-3 kıyafetim vardı üstten bol onları giyip eteklrinde düğmesini kapatmadan kemerle tutturuyorum ahaha ne kıro oluyo birsi görse karizma yerlerde

evet evet bende sinir oldum o doktora

ya valla uzun süre görüşemeyince insan özlüyor bide bende sürekli yalnızım evde arada giriyorum kimsecikler yok geçmişi okuyup okuyup çıkıyordum artık.Bizde çok iyiz ALLAH a şükür bebişimiz büyüdükçe daha çok mutlu oluyoruz biz sevdikçe o dahada şımarıyor sanki 2 gündür uykumdan uyandırıyor hop hop hopluyor resmen kerata salı günü ALLAH nasip ederse dr kontrolümüz var bakalım nolcak inşallah herşey yolundadır bu arada esracım uzanmak konusunda tedirgin olman gayet normal bende bayram üstü temizliği yaparken çok uzandım mutfak tezgahının tepesinde gezdim ALLAH a şükür bişey olmadı ama yindede tedbirli olmakta fayda var çünkü sonrasında bende senin gibi çok tedirgin olup aklıma binbir kötüşey geetiriyordum eeeee anne olmak kolay değil artık kendimizden çok bebişlerimizi düşünmek zorundayız...

erkek canım doktor ve toplamda 4 kilo almış oldum 5 ayda.ama 6 haftada 2,5 kilo çok dedi doktor işte
sağol canım alışırız sanırım...toplamda 4 kilo aldım canım ben.doktor son bir buçuk ayda 2.5 kilo almama kızdı...sen nasılsın?
canım marmariste fazla alternatif yokki maalesef bulsam değiştircem hemen doktoru...valla sorma hep erkek hissettim çok kolay kabullendik ama şimdi kız denince bir garip olduk...turkuaz arabası olacak kızımın

canım dikkat etmek gerekiyor belki ama bende çok aşırıya kaçmadan yapıyrm.esirgenen göze çöp batar rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…