2011 Nisan Anneleri

kızlar azcık belim ağrıdı nazarımmı deydi ne kendimi...ama olsun o kadar dimi...şimdi kocam geldi amca oğulları gelcek maç izlicekler... bende bişeyler yapmıştım artık onları ikram edicem tabaklar benden gerisi kocişten

tabi canım olacak o kadr iş yaptn sonuçta canımmm...

dimi ama.... ay çok salakım... afedersin iç kıyafetim kırmızıya yakın pembe akıntı olunca hemen hop nemli kalmasına izin vermiyorum.. bi baktım hefiffffff bi pembe bişey resmen mercekle görnücek kadar ay tutuyo bazen ne kırık biriyim ya

Mrb kızlar.Bugün dışarı çıktık gezdik tozduk ama nasıl yorgunum şuan anlatamam size.

İlk kez çatlaklar için krem aldım.Aktardan da bi karışım aldım bakalım işe yarayacak mı?Bu akşam kullanmaya başlayacağım.

Bu arada ay facebookta bi video izledim.Hamile bir bayanın karnında bebek nasıl oynuyo.Bu videoyu izleyen var mı aranızda.İnanamadım şaka gibi.Gerçekten o kadar mı hareket ediyor bebek son aylarda yaa?

kizin hayirli ugurlu olsun canim

selam kızlar ne var ne yok göbüşlerimiz epey belli artık heralde (benimkinin artık göbek değil bebek olduğunu anlıyorlar)
resmen yarısı bitti bile ne çabuk geçti inşallah sağlıklıca kucağımıza da alırız kuzularımızı

evet canım maalesef dedim ya bu arA rüyamda bile yemek yer durumdayım...doktor diyete gerek yok sadece az az ye herşeyden,kalorisi yüksek gıdalardan uzak dur dedi.bakalım dikkat etcez artık...
kizin hayirli ugurlu olsun canim

sağol canım.valla tebrik ederim sizi doktordan usta olmuşsunuz

merhaba herkese bende 12. haftadan itibaren çatlak için her dustan sonra bebe yağı sürüyordum aminyosentez sonucunda bebeğimin sağlıklı oldugunu öğrenince dr. mun önerdiği bella b arı özlü çatlak önle kremini aldım gun aşırı süürüyorum gun asırı dua aldıgım için dutan hemen sonra bebe yağı ve sabun gibi olan kakao yağı diğer gunlerde bu kremi sürüyorum pehlivan gibi
artık kızımı baya hissediyorum ve iyiym demeye korkuyorum inşallah sağlıkla atlatırız ve sağlıklla doğar kızım
22. haftada yani perşembe günü yine detaylı usg kontrolumuz var
artık hergun yürümek istiyorum yürüyüşü istiyor resmen vucudum

ben de kaşınıyorum elimde olmadan kaşıyorum da krem yağ sürüyorum ama yine de kaşınıyo.
inşallah çatlamamıştır. şimdi belli olur mu eğer çatlamışsa???

ben de kaşınıyorum elimde olmadan kaşıyorum da krem yağ sürüyorum ama yine de kaşınıyo.
inşallah çatlamamıştır. şimdi belli olur mu eğer çatlamışsa???

cnm anlarsın eğer oluşmuşsa pembe renginde olur hafif artık..ama kaşına bilir.. bende pul pul oldu 3-4 yerde ama kaşınmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…