- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.701
mrb kızlar bu gece dort gıbı sancıyla uyandım sabh kadr mıde bulantısı kusmayla bırlıkte devam ettı ılk defa boyle oldum.drumu aradım korkma rahım duvarları genışledıgı ıçın dedı bu haftalarda oluyormuş boyle clasıyum-magnezyum ılacını hergun ıçmen gerekıyor dedı.çok korktum dun dugn vardı kuafore gttım koştur koştur begenmedım sonra başka yere yıne gttım dugunde oynadm gecede bu başıma geldı yorgunluktanda da olabılır dedı drum aman dıkkat kızlar bıdaha mı ben boyle yaparım :18:
öncelikle bebeğin hayırlı olsun.Merhaba arkadslar ben size birsey sormak istiyorum..allah izin verirse mayis annesi olucm.dun dr gttim dun itibari ile 17+2 gunluktum.dr cinsiyetine %80 ihtimalle kiz dedi..sizdede boyle olup sonra degisen varmi lutfen bilgi verirseniz cokk sevinirim..
karışımı tam olarak nasıl yapıyorsun canım?
1 kutu kakao kreminin içinde yarın badem yağı,yarım kakao yağı,yarımda kayısı yağımı koyuyorsun?
tşk edrım canım evt bende unutum hamıle oldugumu balık yagı hapı kullanıyorum bu ara o dınç tutuyor hıç yorgunluk hıssetmıyorum ama sonra acısı çıkıyorgeçmiş olsun cnm gerçekten çok yormuşsun kendini fazla ağırlaşmadığımızdan insan unutuyor hamile olduğunu ben de temizlik yapıyom bazen nasıl olsa iyiyim yapabiliyorum diyorum o an bişey olmuyo sonradan kasık ağrım oluyo keşke yapmasaydım diyorum
cnm çok geçmiş olsun yorma kendini dikkat et.
tşk ederım canım
öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
benim 14 haftalıkken söylendi cinsiyeti değişmedi ama değişenleri duydum.
Merhaba arkadslar ben size birsey sormak istiyorum..allah izin verirse mayis annesi olucm.dun dr gttim dun itibari ile 17+2 gunluktum.dr cinsiyetine %80 ihtimalle kiz dedi..sizdede boyle olup sonra degisen varmi lutfen bilgi verirseniz cokk sevinirim..
evet cnm yarım yarım ama kakao yağı diğerlerinden biraz büyük o yüzden onun 3 te birini koydum kakao kremi de mecit efendi ve uzun süre gidiyo daha birinci kutuyu kullanıyorum ilk yağları karıştırınca kesilmiş yoğurt gibi oluyo 2 3 dakika parmağınla karıştır taki eski krem şekline gelinceye kadar
aysucuğum doktorun verdiği rejime uydun mu,kilo alımın oldu mu ondan sonra?Kilo takibinde bulamadım bi ara burayada gönderir misin şu rejim listeni:)
merhaba kızlar ben de nisan annesi olucam Allahın izniyle.ben de çatlaklar için niva nın bademyağlı bebek kremini kullanıyorum her gece yatmadan önce.çarşamba günü de doktora gidicem.hepğnize hayırlı güzel hamilelikler dilerim.
neden kullanmıyorsun esra
ay hala öle adetler mi kalmış.anneanne de alır babaanne de,sonuçta herkesin torunu ve herkes üzerine düşeni ypmalı.ayrıcabebişlerimiz için birşey almak bizim için bir zevk.bizi mutlu ediyor..değil mi ama?KIZLAR GÜNAYDINNNNNNN
bir haftadır girmiyordum,izinliydim kocişle izin yaptık dinlendik bir güzel.Bu arada bu hafta içi bigün havuzlu hana gittim,eminönünde.Fiber kumaşından ayıcıklı alt değiştirme pufuyla battaniye aldım oğluşuma bide hastane çıkışı aldım 30 tlye.Bide mama önlüğüayy kızlar çok güzel şeyler var.İstanbulda olanlar uğrasınlar derim,fiyatları çok çok uygun değil ama dışarıdaki özel mağazalardan uyguna geliyor hemde çok orjinal ürünler var.Ben sanırım sürekli uğrıcam bundan sonra gerçi kayınvalide sizemi kaldı alışveriş dedi,onun söylemesine göre kız anneleri alırmış herşeyini.Siz duydunuzmu böyle birşey? aman yok alırım ben oğluşuma herşeyini almak isteyen olursada alsın
bende iyiyim cnm evde olmak güzel gerçekten
kilo içinde yemek yedikten sonra yatmamak gerekmiş biraz yürüyüş yada evin içinde dolanmak gerekmiş yatınca yediklerin direk sana kilo oluyomuş.
bu arada benim karnım çok kaşınıyo krem felan sürmeme rağmen sendede varmı böle bi durum krem olarak ne kullanıyosun?
Gunaydin Arkadaslar
Benim kiloyla basim dertte sanirim. Son bir ayda 4 kilo almisum toplamda da 10. Daha cok hafta var kac kilo daha alicam kimbilir! Yuruyus yapmiyorum sanirim ondan Siz hergun yuruyor musunuz?
mrb kızlar bu gece dort gıbı sancıyla uyandım sabh kadr mıde bulantısı kusmayla bırlıkte devam ettı ılk defa boyle oldum.drumu aradım korkma rahım duvarları genışledıgı ıçın dedı bu haftalarda oluyormuş boyle clasıyum-magnezyum ılacını hergun ıçmen gerekıyor dedı.çok korktum dun dugn vardı kuafore gttım koştur koştur begenmedım sonra başka yere yıne gttım dugunde oynadm gecede bu başıma geldı yorgunluktanda da olabılır dedı drum aman dıkkat kızlar bıdaha mı ben boyle yaparım :18:
Merhaba arkadslar ben size birsey sormak istiyorum..allah izin verirse mayis annesi olucm.dun dr gttim dun itibari ile 17+2 gunluktum.dr cinsiyetine %80 ihtimalle kiz dedi..sizdede boyle olup sonra degisen varmi lutfen bilgi verirseniz cokk sevinirim..
Günaydın :) bu sabah doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş :) sağlıcakla doğsunda kız erkek fark etmezdi .çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?