2011 Nisan Anneleri

cnm çok geçmiş olsun yorma kendini dikkat et.

öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
benim 14 haftalıkken söylendi cinsiyeti değişmedi ama değişenleri duydum.

karışımı tam olarak nasıl yapıyorsun canım?
1 kutu kakao kreminin içinde yarın badem yağı,yarım kakao yağı,yarımda kayısı yağımı koyuyorsun?

evet cnm yarım yarım ama kakao yağı diğerlerinden biraz büyük o yüzden onun 3 te birini koydum kakao kremi de mecit efendi ve uzun süre gidiyo daha birinci kutuyu kullanıyorum ilk yağları karıştırınca kesilmiş yoğurt gibi oluyo 2 3 dakika parmağınla karıştır taki eski krem şekline gelinceye kadar

tşk edrım canım evt bende unutum hamıle oldugumu balık yagı hapı kullanıyorum bu ara o dınç tutuyor hıç yorgunluk hıssetmıyorum ama sonra acısı çıkıyor
cnm çok geçmiş olsun yorma kendini dikkat et.

tşk ederım canım

öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
benim 14 haftalıkken söylendi cinsiyeti değişmedi ama değişenleri duydum.

gozun aydın canım ben 12 haftada kız oldugunu ogrendım degışmedı

çok teşekkür ederim cnm dışarı çıktığımda mutlaka alıcam.
inşallah kaşıntılarımı keserde çatlamam

aysucuğum doktorun verdiği rejime uydun mu,kilo alımın oldu mu ondan sonra?Kilo takibinde bulamadım bi ara burayada gönderir misin şu rejim listeni:)

aysucuğum doktorun verdiği rejime uydun mu,kilo alımın oldu mu ondan sonra?Kilo takibinde bulamadım bi ara burayada gönderir misin şu rejim listeni:)

canım kişiden kişiye liste değişir lütfen başkasının listesini uygulamayın doktorunuza sorun çünkü herkesin değerleri aynı olmayabilir benden tavsiye en güzeli ekmek kes makarna kes pilav kes yürüyüş yap bana biraz fayda etti

Ewet kızlar...Perşembe günü sağlık ocağına gittiğimde banada hemşire makarna börek pasta o tür şeylerden tadımlık yeyeceksin sebze meyva türü şeylere ağırlık vereceksin dedi...Birde hergün 2-3 tane ceviz dedi...İlk defa sağlık ocağında tartıldım 1 ayda 3 kilo almış çıktım ama ben hamile kaldığımdan beri dr. dijital tartıda tarttı bende çıktığım gibi o moral bozukluğunla eczaneye girdim ve 1 ayda 1 kilo almış çıktım rahatladım...

slm kızlar... nasılsınız ben çok iyiyim... dün bebişim feci hissettirdi kendini karnım gerildi resmen.. öyleysine uzun süre hareket etti..ama babası elini koyduğundan bişey hissetmedi.. ama hoşuna gitti böyle bişeyin olması.. lavaboya gittim ihtiyacımı karşılarken yine ağrıdı sağ tarafım ama yürürken ağrımıyo aradan hafif hafif..alıştım artık tedirgin olmuyorum.. bu arada 3 kilo almışım 67 ile hamiş kaldım.. bu gün tartıldım 70 çıktım.. uzun boylu olmasam bide pek kalça yok bende yoksa yanmıltım gizli kilo var bende ahaha... benim anlamadığım şey şu kızlar.. 5-6 kilo hatta geçmişte okudum 10 kilo alan arkadaşlar oldu.. kabızlık varmı bu annelerde...ben şöyle bişey söylim benim kadar hareketsiz hiç bi anne yokturdur burda zannetmiyorum.. dün yediklerimi yazsam size çok kızarsınız hep hamurlu şeyler.. feci yani.. ilk defa oldu ama.. çok şükür bugün lavaboya gittim..vucudumda kalmadığı için sanırım kilo yapmıyo.. bende hamişlik öncesi kabızlık vardı hep ondan korkardım ben.. bide magnezyum içiyorum doktor demişti düzene sokar die... ALLAH RAZI OLSUN VALLAHİ..YOKSA YANARDIM..

kızlar artık muftağımı kendime göre düzenlemeye başladım...yürürken maşallah kuş gibi hissediyorum kendimi...ALTIN ÇAĞIMIZ galiba.. şimdi sıra ayın 8inde doktor kontrolüne gittiğimde özgürlüğümü almak...yeter 30 dak yürü demesi.. zatten hergün dışarı çıkmama ama bari bi çarşıya bi alışveriş merkezine...bi forumdaki arkadaşlarımla buluşurken kullanıcam bu hakkımı

merhaba kızlar ben de nisan annesi olucam Allahın izniyle.ben de çatlaklar için niva nın bademyağlı bebek kremini kullanıyorum her gece yatmadan önce.çarşamba günü de doktora gidicem.hepğnize hayırlı güzel hamilelikler dilerim.

hoşgeldin aramıza cnm... HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBİŞİN.. BEN ÇATLAKLAR İÇİN HİÇ BİŞEY KULLANMIYORUM...

neden kullanmıyorsun esra

cnm ben uğraşmayı pek sevmiyorum bu tarz şeylerle bide..benim ergenlikten kalma hızlı kilo alışverişlerde kalan bacak çatlaklarım var.. rahatsız olmuyorum..eşimde hiç kullanma dedi.. bide doktoruma güveniyorum gerçekten böyle bişeyin engeli olsa ben kullanırdım dedi ki kadında manken gibi bakımlı bi tip.. ya üşengeçliktende olabilir ama en başından beri tercihim değildi cnm..

Bende çatlak kremi kullanmıyorum...Dr. nemlendirici gibi birşey verdi bir kere sürdüm ve birdaha sürmedim çok yapış yapış geldi...Bereket çatlak yok daha...

ay hala öle adetler mi kalmış.anneanne de alır babaanne de,sonuçta herkesin torunu ve herkes üzerine düşeni ypmalı.ayrıcabebişlerimiz için birşey almak bizim için bir zevk.bizi mutlu ediyor..değil mi ama?

bende dün 3. test sonucumu aldım iyi çıktı , cinsiyeti hala belli değil ya detaylıda belli olur dedi kesin doktor ,sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

evet canım bende ona dikkat ediyorum..yemekten sonra en az 1-1,5 saat yatmıyorum ama sonraa hoop kaykılıyorum resmen
öyle de böyle de ne yesek yarıyor yaa..ama kontrol şart..
benimde 1-2 hafta önce deli gibi kaşınıyordu çok şükür şu aralar pek yok..
ben 12.haftadan beri birkisel çatlak önleyici yağ karışımı kullanıyorum..çok memnunum..masajla vücut baya emiyor,
iz filan bırakmıyor gögüs ve karın bölgeme uyguluyorum bazen günde 1 bazen 2 kere..
ayrıca bacaklarıma nivea bebe yağı badem takviyeli olan ondan kullanıyorum..her banyodan sonra da body lotionlarımı kullanıyorum yine..
yine çatlar mı çatlar,bende genetik de var sayılır..ama en azından kalıcı zarar vermez deriye diye düşünüyorum..
birde lierac var ondan alıcam bu araalar..

Gunaydin Arkadaslar
Benim kiloyla basim dertte sanirim. Son bir ayda 4 kilo almisum toplamda da 10 . Daha cok hafta var kac kilo daha alicam kimbilir! Yuruyus yapmiyorum sanirim ondan Siz hergun yuruyor musunuz?

canım kilo artışın normale göre fazla evet ama burda senin hamile kaldığın kiloda çok önemli..
eğer zayıf hamile kaldıysan kilo alımı daha hızlı oluyor birde ödem çok oluyor...
hepsini kilo olarak değerlendirme aslında çoğunluğu ödem olabilir birde tansiyonun ne alemde,yüksek tansiyondan olabilir..
eğer öyleyse tuzu azaltman şart,böylece ödemden de kurtulursun..

canım geçmiş olsun..artık ne yaşasak normal hamilelikten diyecez..
ama dediğin gibi sağlığımıza güvenip farkında olmadan kendimizi riske atıyoruz bazen,ama vücut hiç affetmiyor işte..
hemen tepkisini veriyor..

genelde değişmeyebilir ama burda değişen arkadaşlar da oldu..gerçi 17 haftalıkken yanlış tahmin olasılığı da zor tabi..
ben 14 haftalıkken öğrendim ve değişmedi..sağlıkla gelsin bebeşin canım..gerisi önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…