2011 Nisan Anneleri

canım hayırlı olsun kızn demekki rabbim böylesini nasip etmiş allah analı babalı büyütsün.

herkeslere günaydın benim kociş bugün çalışıyo çok sıkılıyorum yaa dışarı çıkmak istiyorum gezmek istiyorum bütün hafta çalış hafta sonu evde otur pöff.

kızlar merhaba herkese. esracım geçen gün sormuştum ama okumadın gözden kaçtı galiba sen park yatak almıştın galiba kaça aldın? birde içinde uyku seti yatağı falan varmı yoksa ayrı yeten mi aldınız?

bende park yatak alıcam çok kullanışlı uzun zamandır araştırıyorum fiyatıda gayet uygun bence ama yatakları içinde olmuyo sanırım ayrı alıyosun yatağını galiba esracım sen nerden aldın ne kadara aldın yazarmısın canım.

Kızlar yaaa sayfa 1988 de yatış pozisyonu ile ilgili bir soru sormuştım kaynadı arada herhalde cvp veren olmadı.Doktoruna bu durumu soran var mı??

günaydın herkese...
bende bayadır yazmıyorum ama her mesajı tek tek okuyorum girdigimde...
denizcim bende duymuştum sırt üstü yatmayın diye...yatıyorym ben ama...gece bi uyanıyorum oooohh acmısım kollarımıda sırt üstü gerine gerine yatıyorum....inşş bişe olmaz..

cnm cevap vermiştim ciciler kısmına öyle hatılıyorum ama cnm park yatak ve ortapedik süngeri 1 yaşına kadar o kullanılıyo 200 almış kocam.. resmini koydum onun kırmızısı pembe koymuşum... ben çok beğendim

yatış pozisyonusa ya sola doğuru bacaklar hafif karına çekik arada yatıkda kullana bilirsiniz...sağ tarafa kesinlikle yatılmamalı... çünkü böbkren ve mesaneye baskı oluyo bununla birlikte bebeğe kan akışı gitmiyo.. sırt üstüde bacaklar hafif çekik ve bel dik yatıla bilir..

bende kırmızı siyah beğendim. 265 taksitli dedi içinde yatağı, uyku seti, alt değiştirme aparatıyla birlikte acaba dedim pahalımı?

bende kırmızı siyah beğendim. 265 taksitli dedi içinde yatağı, uyku seti, alt değiştirme aparatıyla birlikte acaba dedim pahalımı?

esasında ideal cnm öyle fazla değil.. ama alıcaksan kraf marka kraft 504 modeli çok güzel.. park yataklarda uyku seti derken nevresim ve puf yorganımı var..

esasında ideal cnm öyle fazla değil.. ama alıcaksan kraf marka kraft 504 modeli çok güzel.. park yataklarda uyku seti derken nevresim ve puf yorganımı var..

markası kraft zaten cnm. bildiğin uyku seti yaa hani beşiklerde oluyoya ondan. alt değiştirme aparatı dediğim ewt hepsinde varda üzerinde onunda örtüsü var onu kasdetmiştim. senin bunlar 200 lira içinde mi onu öğrenmek istedim.

nevresim varmış... öyle dio eşim ama bi bakmak lazım açmadık çünkü.. diğerleri var cnm..

Hamisler merhaba size bir soru soracağım.20 haftalık hamileyim malum önümüz kış.palto olayını ne yaptınız.Benim şu anda giydiğim paltonun göbek kısmı kapanmıyor:):) Sizler yeni paltomu aldınız? Yoksa kalın şalmı aldınız..:) Şimdi büyük beden palto alsam bidaha giyemeyecğim ne yapçam bilmiom hiç bakmadımda daha

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun kızn demekki rabbim böylesini nasip etmiş allah analı babalı büyütsün.
sağol canım amin cümlemizinkini
canım benim ocak 28 e kadar idare etmem lazım okullar kapanınca izne çıkcam zaten.şu ana kadar havalar güzel gitti şansıma.zaten marmaristeyim fazla soğuk olmaz...yeni birşey almam sanırım kapanmasada içime kalın giyerek idare ederim sonrada.masraf masraf nereye kadar diiimi ama

cnm şuanda ben giydiklerimin önünde kuşak var kapata bildiğim yere kadar kapatıp kuşakla bağlıyorum sonra o çirkin görüntüyü kapatmak için şal laıyorum omzuma çoğu göbek kısmında oluyo.. o kısmı hiç düşünmedim ama çıkmazda olduğum zaman artık gidip alıcaz 1 tane yada etrata güvendiğimiz kilolu birsinden bi mantosunu çalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…