- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.901
canım hayırlı olsun kızn demekki rabbim böylesini nasip etmiş allah analı babalı büyütsün.Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe
kızlar merhaba herkese. esracım geçen gün sormuştum ama okumadın gözden kaçtı galiba sen park yatak almıştın galiba kaça aldın? birde içinde uyku seti yatağı falan varmı yoksa ayrı yeten mi aldınız?
cnm cevap vermiştim ciciler kısmına öyle hatılıyorum ama cnm park yatak ve ortapedik süngeri 1 yaşına kadar o kullanılıyo 200 almış kocam.. resmini koydum onun kırmızısı pembe koymuşum... ben çok beğendim
bende kırmızı siyah beğendim. 265 taksitli dedi içinde yatağı, uyku seti, alt değiştirme aparatıyla birlikte acaba dedim pahalımı?
esasında ideal cnm öyle fazla değil.. ama alıcaksan kraf marka kraft 504 modeli çok güzel.. park yataklarda uyku seti derken nevresim ve puf yorganımı var..
markası kraft zaten cnm. bildiğin uyku seti yaa hani beşiklerde oluyoya ondan. alt değiştirme aparatı dediğim ewt hepsinde varda üzerinde onunda örtüsü var onu kasdetmiştim. senin bunlar 200 lira içinde mi onu öğrenmek istedim.
cnm birazdan açarım detaylı bilgi veririm sana... varsayımlarla konişmim merak ettim şimdi bende
hadi gözün aydın canım,çok sevindim.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım amin cümlemizinkinicanım hayırlı olsun kızn demekki rabbim böylesini nasip etmiş allah analı babalı büyütsün.
canım benim ocak 28 e kadar idare etmem lazım okullar kapanınca izne çıkcam zaten.şu ana kadar havalar güzel gitti şansıma.zaten marmaristeyim fazla soğuk olmaz...yeni birşey almam sanırım kapanmasada içime kalın giyerek idare ederim sonrada.masraf masraf nereye kadar diiimi amaHamisler merhaba size bir soru soracağım.20 haftalık hamileyim malum önümüz kış.palto olayını ne yaptınız.Benim şu anda giydiğim paltonun göbek kısmı kapanmıyor:):) Sizler yeni paltomu aldınız? Yoksa kalın şalmı aldınız..:) Şimdi büyük beden palto alsam bidaha giyemeyecğim ne yapçam bilmiom hiç bakmadımda daha
Hamisler merhaba size bir soru soracağım.20 haftalık hamileyim malum önümüz kış.palto olayını ne yaptınız.Benim şu anda giydiğim paltonun göbek kısmı kapanmıyor:):) Sizler yeni paltomu aldınız? Yoksa kalın şalmı aldınız..:) Şimdi büyük beden palto alsam bidaha giyemeyecğim ne yapçam bilmiom hiç bakmadımda daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?