2011 Nisan Anneleri

Canım hayırlı olsun kızçen. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez. Bende kızım olsun çok istedim ama. Oğluşum geliyor kısmetse. Ama oğlumu çok seviyorum tabiiki. Allah öyle uygun görmüş.

Sağol canım.Haklısın Rabbim ne eylerse güzel eyler...Nasip olursa 2.bebişim erkek olur, cesaret edipte yaparsak ilerde Seninde ilk bebiş değil mi? Sağlıcakla gelsin yavrularımız

mesaj yazamıyorummmm...kısa diyo yaaaa 1 paragraf denizx e cevap yazıyorum 15 karaktere cıkarın diyooo.neden arkadaşlar fıtık oldum

günaydın kızlar bende erkenciydim ama biraz daha zorladım kendimi yatmak için... petekler yanmıyodu ay üşüdüm hemen fark ediyo çünkü.. kalktım açtım biraz abartmışım bu seferdende sıcaktan yatamadım ve acıktım.... kocam kalksana bişeyler yesek...nasılsınız bu arada

denizx cnm alıntı yaparak sana cvp yazamamadım.cok geçimişolsun.benim de başta cok kanamam olmuştu hem de 1 hafta adet kanamsı gibi sürdü.bişey olmaz inşallah hiçcanını sıkma.ultrasona girdinmi.orda kanama var mı yok mu görülür.bide artık 22 hafta olduğu için düşük tehtidi değil de acaba bebeğin eşi aşağıda falan olabilir mi.doktoruna sordun mu.benim de bebeğin eşi aşağıda.doktor hafif kanama olabilir dedi çünkü.ağır kaldırma dedi bana.sen de çok dikkat et cnm.çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım.Allah sana da kimseye de yaşatmasın böyle şeyler.Dikkat et kendine....

artık bebişleri hissediyosunuz değil mi kızlar.ben baya bi hissediyorum.korkmuştum bi ara.önceki akşam baya hareket vardı.gaz mı acaba dedim.karnıma kumanda koydum.pıt diye attırdı kumandayı.o anda o kadar mutlu oldum ki.dışarıdan görülünce işte kızım burda dedim gerçek anlamdaçok sevindim sizinle paylaşmak istedim

dreamer35 canım hayırlı olsun kızın.Hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun inşallah.

Bu arada herkese de günaydın
sağol canım amin
Evet canım benimde ilk bebiş. İnşaalah ikincide hayırlısı ile kızım seninde oğluşun olur
inşallah canım
günaydın Esra...Ay evet benimde koca uyansada kahvaltı etsek... birşeyler tırtıkladık ama doymadık kızımla

herkese tekrar tekrar günaydın kızlar ay ne nazlı oldum kızlar diyodum ya 3 gndür gıcık var die.. şuanda hafif bi öksürmem oldu sesimde biraz değişti..hiç bişey anlamadım..sakınana göze çöp batar ie boşuna dememişler..ben hiç bilmezdim böyle şeyler eşimde şaşırıyo.. bünye zayıflıyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…