- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.881
Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe
Canım hayırlı olsun kızçen. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez. Bende kızım olsun çok istedim ama. Oğluşum geliyor kısmetse. Ama oğlumu çok seviyorum tabiiki. Allah öyle uygun görmüş.
Doğum günün kutlu olsun tatlımselam hosgeldinnn..iyilik valla benim bugün ayrica dogum günümdaha da bir mutluyum.gerci ya$lansamda yinede mutluyum:))
Evet canım benimde ilk bebiş. İnşaalah ikincide hayırlısı ile kızım seninde oğluşun olurSağol canım.Haklısın Rabbim ne eylerse güzel eyler...Nasip olursa 2.bebişim erkek olur, cesaret edipte yaparsak ilerdeSeninde ilk bebiş değil mi? Sağlıcakla gelsin yavrularımız
slm arkadaşlar nasılsınız.
dün akşam cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.sadece kanamam dün oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri:92:
sağol canım amindreamer35 canım hayırlı olsun kızın.Hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Bu arada herkese de günaydın
inşallah canımEvet canım benimde ilk bebiş. İnşaalah ikincide hayırlısı ile kızım seninde oğluşun olur
günaydın Esra...Ay evet benimde koca uyansada kahvaltı etsek... birşeyler tırtıkladık ama doymadık kızımlagünaydın kızlar bende erkenciydim ama biraz daha zorladım kendimi yatmak için... petekler yanmıyodu ay üşüdüm hemen fark ediyo çünkü.. kalktım açtım biraz abartmışım bu seferdende sıcaktan yatamadım ve acıktım.... kocam kalksana bişeyler yesek...nasılsınız bu arada
# iklimya34
# ozz83
# jojop
# dreamer35
# BALKUPUM
# tiancu
# esrayagmur
günaydn cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?