- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.921
şimdi okudum çok üzüldüm canım.işte hamileliğin cilveleri malesef! nekadar stresli olmayın bebeğe zarar verir deselerde insanın elinde değil endişeli olmamak.ben kızıma hamileyken çok zor günler yaşadım(şuan 12 yaşında)ikiz bir gebelikti 8 haftalıkken diğerini düşük yaptım.kızımı dünyaya getirebilmek için doğurana kadar yattım.çok stresli günlerdi...he bir de yedi aylık hamileyken erken doğum tehlikesi yaşadım ve bir gün hastanede yattım.tam hastaneden çıkarken asansöra bindik aşağıya inerken asansör boşluğa düştü.resmen organlarım yerindn oynadı !çok korkmuştum.kesin bebek gitti dedim.neyseki bişi olmadı.şuan 12 yaşında bir genç kız.yani anlatmak istediğim,eğer bebeklerimiz dünyaya gelecekse hiç birşey onlara mani olamaz.allah onların acılarını bizlere hayattayken göstermesin.daha dünyaya gelmeden ne sıkıntılar çekiyoruz,nasıl dayanılır?sen de dinlen,mümkün olduğunca yavaş hareket et.sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak.allah meleklerimizi korusun.slm arkadaşlar nasılsınız.
dün akşam cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.sadece kanamam dün oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...
Hamisler merhaba size bir soru soracağım.20 haftalık hamileyim malum önümüz kış.palto olayını ne yaptınız.Benim şu anda giydiğim paltonun göbek kısmı kapanmıyor:):) Sizler yeni paltomu aldınız? Yoksa kalın şalmı aldınız..:) Şimdi büyük beden palto alsam bidaha giyemeyecğim ne yapçam bilmiom hiç bakmadımda daha
aynı sorun bizde de var paltomun önü kapanmıyor. yeni bir palto almak istemiyordum ama alacağız heralde mecburen. işe gidiyorum orada idare edemem önü açık paltoyla. bir de şimdilik idare ettik diyelim ileride bu göbek daha da büyüyecek. ya da kilolu birinden mi alsak çünkü dediğin gibi doğumdan sonra bi daha giymem
Doğum günün kutlu olsun tatlım
skorpion74 mutlu yıllar sanaaaaa...........................
skorpion doğumgünün kutlu olsun cnmmm mutlu yıllar bebişin ve ailenlee
kızlar belim ağrıyo düğüne gittim 30 dak oturdum sonra reale gittik bişeyler aldık..akşam maç izlencek benim evde bişeyler yapıyorum... dinleniyorum şuanda..çok mutluyum... özgürüm artık...
skorpion tatlım yeni okudum bebişin oğluşun ve eşinle nice mutlu yıllara
kızlar belim ağrıyo düğüne gittim 30 dak oturdum sonra reale gittik bişeyler aldık..akşam maç izlencek benim evde bişeyler yapıyorum... dinleniyorum şuanda..çok mutluyum... özgürüm artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?