• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kotu değilmış bende kılo almadım hala belkı bır kılo almışımdır.dr çok normal dedı bundan sonra alırsın

gecenlerde de eşimın amcasının oğlu dıyokı ben koyayım adını bızım aılede hep ben belırlerım dıyor yanı yıgenlerıne o belırlemış.olduuu dedım bende ne alaka sen ben taşıyım zorluk çekım sen ısmı belırle ne gıcık bı durum.kayınpederımde cınsıyetını ogrenmemıştık ozamn ama bızım ısımler bellıydı sordun mu bıze bunları koycam dıye dıyor eşimde dedı ıstersen sennle annemın adını takalım çocuk omur boyu oyle gezsın çok eskı ısımlerı bıde gzl değıl çunku.şu ısım konusunda ne karışırlar bılmem

allah allah..anam kaynana kaynata bitti amca oğlu çıktı bide... anam bizimkiler nie karışmaz ben hiç bişey anlamıyorum...aman siz ismini koyunda kim nederse desin...

isim konusunda şimdilik bizim büyükler birşey demedi. Zaten yeni evlendiğimizden beri annem (eşimin annesi) aman çocuğum benim ismimi koymayın sakın güzel modern birşey olsun diyordu. Biz de henüz isim bulamadık hala araştırmadayız. :68:Kız için varsa önerileriniz seve seve dinlerim:12:

bende fena yiyiyorum öğlen 1 de yemek yedim şimdi oturdum bisküvi yiyiyorum allahım sen koru duba gibi olcam

eşim dr dedı hıç kılo almıyor karnı az çıktı aslında karnım ayıma gore ıyı o da endışelnıyor bebk gelışmez dıye.dr tosun gıbı mı olsun ıstıyorsun gayet ıyı kılo dedı.kılo almamma ragmen bebgın boyu haftasına gore uzun kılosu da ıyı

yok bu ilk simdi ben koyayim o kadar 9 ay tasiyorum öncelik benim olsun gibi duygu sömürüsü yap azicikk:64:

kızlar yahu ne demek duygu somurusu yap.isim koyma annenın hakkı babanın bıle degıl.ne denek yanı ben bebegıme ıstedıgım ısmı koymak ıcın duygu somurusumu yapacagım yıkarım valla ortayııı:22::33::35:

anladığım kadarıyla hepimizin iştahının maşallahı var:77: benim arkadaşımın son 2 ay daha da açılmıştı:18:

bu arada mesacım adıyla yaşasın kızın. tebrikler canım:23:

eşim dr dedı hıç kılo almıyor karnı az çıktı aslında karnım ayıma gore ıyı o da endışelnıyor bebk gelışmez dıye.dr tosun gıbı mı olsun ıstıyorsun gayet ıyı kılo dedı.kılo almamma ragmen bebgın boyu haftasına gore uzun kılosu da ıyı

benim son halim göbüş topiğinde var sanırım henüz benimkide pek belli olmuyor ama çıplakken falan acaip belli aslında. gerçi hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. en son doktora gittiğimde 15+5 idik. bebiş 14 cm 125 gramdı. senin ne kadar tatlım

kızlar yahu ne demek duygu somurusu yap.isim koyma annenın hakkı babanın bıle degıl.ne denek yanı ben bebegıme ıstedıgım ısmı koymak ıcın duygu somurusumu yapacagım yıkarım valla ortayııı:22::33::35:

onlar kiz olursa esi koyacak, erkek olursa arkadas koyacak diye anlasmislar.simdide kiz oluyomus ve esi annesinin ismini koyacakmis napsam diye sormustuda tamamini okudun mu bilmiyorum ama.bide herkesin esi malesef sen rahatca koy bebeginin ismini demiyo canim..

helal sana canım :)

dogru olan bu bence kesınlıkle kabul etmıyorum bıde sankı gebelıgımızde cok emeklerı varmıs gıbı bıde isme gelınce sahıplenırler.valla kendı annemın emegı dunyalar kadar ama daha kadının agzından kendı ısmı bı kenara şu ismi koyun bu ismi koyun bıe demıyo sız ne ıstıyorsanız o dıyor.kaynana olmak ayrıcalık sanırım benım annemde kayın valıde ama abımlerın beebgınde aynen bana yaptıgı gıbı sız ne ıstersenız dedıkı oda ılk torunuydu.ınsan olmak gerek ınsan kaynanayım dıye kırım kırım kırışmayacak kımse.NOKTAAAAAAAAAAAAAAAAA:57:

isim konusunda şimdilik bizim büyükler birşey demedi. Zaten yeni evlendiğimizden beri annem (eşimin annesi) aman çocuğum benim ismimi koymayın sakın güzel modern birşey olsun diyordu. Biz de henüz isim bulamadık hala araştırmadayız. :68:Kız için varsa önerileriniz seve seve dinlerim:12:

asrın cansın ilkim ecrin ceylin mina cemre irem çağıl ada derin ebrar aklıma gelenler bunlar cnm

Uyarı:
1-Balığın karaciğerinden üretilmiş olan balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Çünkü bu balık yağı çeşidinin içinde (retinol) A vitamini yüksek oranda bulunur ve de A vitamini vücutta depo edilen bir vitamin olması sebebiyle yüksek dozları anne karnındaki bebeğe zarar verir. Hamileler Balığın gövdesinden üretilen ve A vitamini içermeyen balık yağı çeşidini kullanmalıdır.

kızlar ben bu uyarıyı baya bi siteden okudum doktorumda ay şekilde vermedi bana balık yaşı..günde 3 er tane ceviz ve bademin yeterli olacağını söyledi..

sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya:50:

ay bu konuda kumar oynar gibi yapmıssınız walla.. Büyük cesaret :))) şahit varmı de çamura yat sende.. :))))

bizde de aile meclisi toplanmıştı ad düşündünüz mü dediler eşim daha belli değil dedi.. Hayret ettim anasını adını koymak istiyodu.. Belki erkek olur beklentisi olduğu için bu sefer göstermedi çünkü bebişim :))) lafı çevirdi yani :)) bakalım verecek mi anasının adını.. Ben istemiyorum hiç... çift isim bile olsa gereksiz geliyor bana..

Uyarı:
1-Balığın karaciğerinden üretilmiş olan balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Çünkü bu balık yağı çeşidinin içinde (retinol) A vitamini yüksek oranda bulunur ve de A vitamini vücutta depo edilen bir vitamin olması sebebiyle yüksek dozları anne karnındaki bebeğe zarar verir. Hamileler Balığın gövdesinden üretilen ve A vitamini içermeyen balık yağı çeşidini kullanmalıdır.

kızlar ben bu uyarıyı baya bi siteden okudum doktorumda ay şekilde vermedi bana balık yaşı..günde 3 er tane ceviz ve bademin yeterli olacağını söyledi..

oylemı ben kullanıyorum:26:

Back
X