• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

asrın cansın ilkim ecrin ceylin mina cemre irem çağıl ada derin ebrar aklıma gelenler bunlar cnm

sağol canım.baya seçenek sunmuşsun biz kocişle 2 kararsız napcaz bakalım:1:aslında kararsızlıktan öte galiba insan evladına hiç birşeyi yakıştıramıyor. bu arada mina ve barış bebeye gidecekmisin canım?fiyatlar hakkında detaylı bilgi alırsan bana da iletirmisin. ben de izmirdeyim. biz kocişle pazar gittik ama çok kalabalıktı. tam istediklerimi soramadım kalabalığa hiç gelemiyorum hemen çıktım ama hemen hemen aynıydı sanki fiyatları. mina bebe de ilgi çok iyiydi. mesela şşundan kaç tane almak lazım dedim diğer dükkanlar hep fazla fazla söyledi. mina bebe hep asgari ihtiyaçları saydı. yani illa fazla satalım diye bir tutumlarının olmamasını çok beğendim. bir de toplu alışverişte 2 si de indirim yapıyormuş. maalesef ben bu kadar şey öğrenebildim. sen de birşeyler öğrenirsen bana yazmayı unutma tatlım

Uyarı:
1-Balığın karaciğerinden üretilmiş olan balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Çünkü bu balık yağı çeşidinin içinde (retinol) A vitamini yüksek oranda bulunur ve de A vitamini vücutta depo edilen bir vitamin olması sebebiyle yüksek dozları anne karnındaki bebeğe zarar verir. Hamileler Balığın gövdesinden üretilen ve A vitamini içermeyen balık yağı çeşidini kullanmalıdır.

kızlar ben bu uyarıyı baya bi siteden okudum doktorumda ay şekilde vermedi bana balık yaşı..günde 3 er tane ceviz ve bademin yeterli olacağını söyledi..

bunu bende duymustum.hamilelikte her baligi yemek nasil serbest degilse.balikyagi kapsüllerininde hepsi kullanilmiyomus..

..ERVA.., 300110, angel74, ayca22, erenhava, esrayagmur, esteem, eylem35, fguney, leegorkemm, mesa, murun84, tiancu, yicika

maşallahhhhhhhhhhhhhh herkez burda

sağol canım.baya seçenek sunmuşsun biz kocişle 2 kararsız napcaz bakalım:1:aslında kararsızlıktan öte galiba insan evladına hiç birşeyi yakıştıramıyor. bu arada mina ve barış bebeye gidecekmisin canım?fiyatlar hakkında detaylı bilgi alırsan bana da iletirmisin. ben de izmirdeyim. biz kocişle pazar gittik ama çok kalabalıktı. tam istediklerimi soramadım kalabalığa hiç gelemiyorum hemen çıktım ama hemen hemen aynıydı sanki fiyatları. mina bebe de ilgi çok iyiydi. mesela şşundan kaç tane almak lazım dedim diğer dükkanlar hep fazla fazla söyledi. mina bebe hep asgari ihtiyaçları saydı. yani illa fazla satalım diye bir tutumlarının olmamasını çok beğendim. bir de toplu alışverişte 2 si de indirim yapıyormuş. maalesef ben bu kadar şey öğrenebildim. sen de birşeyler öğrenirsen bana yazmayı unutma tatlım

tamam canım öğrenince bilgi veririm eşim alışveriş için erken diyor cok sabırsızlanıyorum ben de şimdiden liste hazırladım

kızlar benimde 2. kızım geliyormuş dün öğrendim.......eşim biraz burukluk yaşadı ,ne yalan söyleyim bende ondan farksız değildim heralde......bizi hep şu çevremizdeki insanlar böyle yaptı...ilki kız olunca birde oğlun olsun,buda erkek olur artık falan diyince bizde farkında olmadan kendimizi erkeğe adapte etmişiz galiba......sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah.....hala kız olayına alışamadım ama bir iki güne kendime gelirim heralde...

kızlar benimde 2. kızım geliyormuş dün öğrendim.......eşim biraz burukluk yaşadı ,ne yalan söyleyim bende ondan farksız değildim heralde......bizi hep şu çevremizdeki insanlar böyle yaptı...ilki kız olunca birde oğlun olsun,buda erkek olur artık falan diyince bizde farkında olmadan kendimizi erkeğe adapte etmişiz galiba......sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah.....hala kız olayına alışamadım ama bir iki güne kendime gelirim heralde...

demek öle oluo bende eşimle 2gün konuşmadım kız duyunca biraz yüzü düştü diye ilk duyunca insan istemeden öle oluo demk ki neyse eşim alışıcak kızımın hareketleri başlayıp babayı tekmeleyince:emir_bebek:

gozun aydınn.ne yalan solıyım çevre bızıde erkege adapte etmıştı kız duyunca bıraz şaşrmıştık ama ıyı kı kızım oluyor.bı de ılgınç olan cınsıyetı ne dedıklerınde kız dıyoruz olsun elı aygı duzgun olsunda dıyorlar ıkıncı oğlan olur sankı şikayet eden var olsun kelımesını duyunca:67: gıcık oluyorum:47:

hayirlisi olsun canim.:nazar:

bizimde değerlendirdiğimiz isimler duru, cansu, ceyda. ceylin de olabilir ama anlamı cennet kapısı değil, anlamsız yengeç yuvası demek falan diyorlar. bilemedim

Son düzenleme:
öff $u günler gecsede kontrol günüm gelse, cinsiyetide % 100 okeylese aklimdan binbir türlü fikir geciyo napsamda bir doktora gitsem erkenden diye..e$imde bikti benden:))

ben de daha 1 çorap, 3 kilot, 1 tane de pijama takım aldım kıyafet olarak. Ama yastık, yorgan, battaniye sini aldım şimdiden. Ucuz denk geldiği için

en tembel benim herhalde.. Daha yeni ilk defa indirim vardı bebek bezi aldım bir paket :))) kapının ağzında duruyordu akşam eşim geldi bu ne dedi eline aldı baktıki bebek bezi rengi değişti ağzı kulaklarına vardı :))) dedim içini doldurupda kokuttuğu zamanda bakalım böyle gülebilecekmisin :)))))

demek öle oluo bende eşimle 2gün konuşmadım kız duyunca biraz yüzü düştü diye ilk duyunca insan istemeden öle oluo demk ki neyse eşim alışıcak kızımın hareketleri başlayıp babayı tekmeleyince:emir_bebek:

hayirlisi olsun canim.:nazar:

sağolun kızlar......çevredekilere söylemeye başladık ve dediğiniz gibi şu 'olsun 'kelimesi beni şimdiden kızdırmaya başladı...sabah komşuma söyledim oda hadi bakalım oğlanı bulana kadar devam edersin artık diyince tepem attı...bende 3.yü yaparım belki ama erkek olsun diye değil yavrularım artsın diye yaparım dedim....ayyyyyy kızlar ben çevreyle nasıl mücadele edicem valla benim canım da sıkılmaya başladı...ben böyle millete açıklama ve karşı cevaplar veremem ki...

gozun aydınn.ne yalan solıyım çevre bızıde erkege adapte etmıştı kız duyunca bıraz şaşrmıştık ama ıyı kı kızım oluyor.bı de ılgınç olan cınsıyetı ne dedıklerınde kız dıyoruz olsun elı aygı duzgun olsunda dıyorlar ıkıncı oğlan olur sankı şikayet eden var olsun kelımesını duyunca:67: gıcık oluyorum:47:

teşekkür ederim canım benim....az öncede dediğim gibi bizi üzen aslında çevre...

aslında bebeğim poposunu dönmüştü ön tarafını göremediğimiz için kız dedi yüzde 90 dedi ama değişir mi bilemem ebru şallı da değişmiş kız demişler erkek oldu biliyorsunuz

sağolun kızlar......çevredekilere söylemeye başladık ve dediğiniz gibi şu 'olsun 'kelimesi beni şimdiden kızdırmaya başladı...sabah komşuma söyledim oda hadi bakalım oğlanı bulana kadar devam edersin artık diyince tepem attı...bende 3.yü yaparım belki ama erkek olsun diye değil yavrularım artsın diye yaparım dedim....ayyyyyy kızlar ben çevreyle nasıl mücadele edicem valla benim canım da sıkılmaya başladı...ben böyle millete açıklama ve karşı cevaplar veremem ki...

ne sınır bozucu hıç takma onları ya cahıl ınsanlar onlar.ne cvp vercen. bıde cevp vermemkte bır agr cevap oluyor bazen.

Son düzenleme:
isim konusunda şimdilik bizim büyükler birşey demedi. Zaten yeni evlendiğimizden beri annem (eşimin annesi) aman çocuğum benim ismimi koymayın sakın güzel modern birşey olsun diyordu. Biz de henüz isim bulamadık hala araştırmadayız. :68:Kız için varsa önerileriniz seve seve dinlerim:12:

canım nefes ismide çok güzel,düşünebilirsin.

en tembel benim herhalde.. Daha yeni ilk defa indirim vardı bebek bezi aldım bir paket :))) kapının ağzında duruyordu akşam eşim geldi bu ne dedi eline aldı baktıki bebek bezi rengi değişti ağzı kulaklarına vardı :))) dedim içini doldurupda kokuttuğu zamanda bakalım böyle gülebilecekmisin :)))))

bende senden farksız değilim sen yine bebek bezi almışsın ben hiçbirşey almadım:1:

$u milletin hic i$i yok zaten canim..evlenirsin bebek yokmu diye sorarlar.birinci olur ikinciyi ne zaman yapacaksin,oglun varsa bu kesin kiz,yada tam tersi..ikitane kizsa 3 yüde yaparsin.kimse kendine bakmaz,baskasina konusmak asli görevleridir:8:

Back
X