• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar keşke tedavisi olsa eyvallah... detaylı ugs de belli hastalıklar anne karnında ameliyetla yapılıyo kalp kapakçıkdaki sorun midede gibi olan bazı sorunlar... ozaman güzel bakılsın ama diğer türlü bak 3 arkadaş bundan muzdarip

hoşbulduk, hepinize teşekkür ederim :61:

Bushra25 canım; %90 deyince açık kapı bıraktım; perşembe doktorun çalıştığı devlet hastanesine gidicez. Oradaki ultrason daha detaylı gösteriyormuş, o zaman netleşecek inşallah. Ben de sabırsızlanıyorum alışveriş için; eşim biraz daha bekleyelim diyor :63:

Forumda Unnado diye bir alışveriş sitesiyle ilgili yazılar gördüm..Ama özelden mesaj atamıyorum, kimseden rica edemedim.. bana birisi davet gönderebilir mi?

canım benim eşimde alışveriş için erken dedi ama ben bi kaç parça bişey aldım eve gelince gösterdim baktım almış seviyo sonra kendisi dedi internetten alalım falan hemen yumuşadı yani

Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm,2.senemizi devirdik.Eşim ve benim için bugün en güzel hediye cinsiyetinin öğrenmesi ve sağlığı oldu.Rabbim herkese hayırlı evlat ve evlilik nasip etsin:nazar:

kızlar şimdi oğlumun pipi resimlerini paylaşıcam bide 4 boyutlu resmini orda çırbı bacaklarıyla doktor teyzesine kafa tutarken bide kızlar resmen baba...nerden derseniz kaşının olucağı yerdeki kemik yapısı çok sert duruyo...kafası ve karnı haftasına göre 2 hft ilerde babasının karnıda geniş zayıf ama öyle ince değil... geniş..ay kocamı görseniz şok olursunuz...

Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm,2.senemizi devirdik.Eşim ve benim için bugün en güzel hediye cinsiyetinin öğrenmesi ve sağlığı oldu.Rabbim herkese hayırlı evlat ve evlilik nasip etsin:nazar:

ay maşallah cnm...bende 8 ağustosta 2. yılımız bitti ve ben 3 ağustosta ilk temelleri atmıştık. ve 21inde babasına hediyesini verdim...yada Rabbim verdi :98:

Esteem Seni & eşini tebrik ederim.. Mutluluğunuz daim olsun, miniğinizle beraber geçireceğiniz daha nice nice güzel yıllar...

Back
X