- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #16.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah cnm... kocaman hihih
yedide çıkan tek ben değilmişim rahatladım
kızlar varsa sisiznde bebiş resi eklesenize kız erkek fark etmez..çok merak ettim...
selam kızlar hayırlı akşamlarınız olsun ya ben bişiy sorcam benim belimin sağ tarafı anormal şekilde ağrıyo sağ ayağımın üstüne bastığım anda felaket canım yanıyo sizdede varmı böyle bişiy.
selam kızlar hayırlı akşamlarınız olsun ya ben bişiy sorcam benim belimin sağ tarafı anormal şekilde ağrıyo sağ ayağımın üstüne bastığım anda felaket canım yanıyo sizdede varmı böyle bişiy.
geçmiş olsun canım ...benim ilk hamileliğimde olmuştu aynı şekilde bi ağrı 1 ay çektim doğru düzgün yürüyemedim...inşallah sende o kadar uzun sürmez.
canım benmde oluo geçen yine oldu sık sık oluo ben romatizma felan sandım ama dayanılmaz dediğin gibi ayağıma basamıorum tuttumu sabaha kadar uyumuorum eşime masaj yaptırıorum sabaha kadar kalkıp sobanın önüne tutuorum ama geçmio inan çok kötü hamilelikten mi oluomuş o?
Herkese merhaba.
Esteem nice mutlu yıllara inşallah canım.
Cinsiyeti öğrenmişsiniz ama ne olduğunu öremedim.
Kız mı erkek mi?
erkek canım ,darısı başına olsun inşallah sende kısa sürede öğrenirsin.
yaa işte bende tam bilmiyorum acaba hamileliğimlemi alakalı yoksa başka bir durummu gerçekten dayanılacak gibi değil en iyisi doktora danışmak bakalım hamileliklemi alakalı.
yaa işte bende tam bilmiyorum acaba hamileliğimlemi alakalı yoksa başka bir durummu gerçekten dayanılacak gibi değil en iyisi doktora danışmak bakalım hamileliklemi alakalı.