• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam şeker anneler nasılsız nasıl gdyr hersey? bişey soracam size ya benm karnımn altnda kasğımda bebek ama sanki hep ileri doğru buyuor ne zamn yukarı çıkacak bebişlerimiz :nazar:
canım 20.haftadan itibaren göbek deliği hizasına çıkıyor ve bu haftadan sonra 1 cm yukarı çıkcak her hafta diye biliyorum.
kızlar mrb yeni bii site buldum bebek kıyafetleri ve araç gereçleri çok ama çok ucuz bii bakın isterseniz. bii bebek arabası bakmıştık mağazada 500 demişti aynısı bu sitede 240 tl bii göz atın bence
En Ucuz e-bebek Maazas- Enes Bebe| eyiz ve Gereleri | TRKYE'NN EN UCUZU
uygunmuş canım.sen bir tecrübe et bakalım memnun kalırsan bende birşeyler bakmak istiyorum.
sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya:50:
Zelihanın yanına isim düşünüyorum dediğin için eskiye dönük yorum yazmıyorum arkadaşım direk önerilere geçelim :9: ZELİHA SUDE , ZELİHA ADA, ZELİHA BUSE ilk aklıma gelenler canım.
isim konusunda şimdilik bizim büyükler birşey demedi. Zaten yeni evlendiğimizden beri annem (eşimin annesi) aman çocuğum benim ismimi koymayın sakın güzel modern birşey olsun diyordu. Biz de henüz isim bulamadık hala araştırmadayız. :68:Kız için varsa önerileriniz seve seve dinlerim:12:
canım kızım olsaydı ben MELİS istiyordum.hoşuma gidenleri yazayım sana ECEM, BEYZA , CEYDA ay kitlendim gelmiyor aklıma :44: heee bu arada DURU çok güzel ama herkes koyuyor yaygınlaştı geçilmeyecek DURUlardan. DEFNE olabilir.
sağol canım.baya seçenek sunmuşsun biz kocişle 2 kararsız napcaz bakalım:1:aslında kararsızlıktan öte galiba insan evladına hiç birşeyi yakıştıramıyor. bu arada mina ve barış bebeye gidecekmisin canım?fiyatlar hakkında detaylı bilgi alırsan bana da iletirmisin. ben de izmirdeyim. biz kocişle pazar gittik ama çok kalabalıktı. tam istediklerimi soramadım kalabalığa hiç gelemiyorum hemen çıktım ama hemen hemen aynıydı sanki fiyatları. mina bebe de ilgi çok iyiydi. mesela şşundan kaç tane almak lazım dedim diğer dükkanlar hep fazla fazla söyledi. mina bebe hep asgari ihtiyaçları saydı. yani illa fazla satalım diye bir tutumlarının olmamasını çok beğendim. bir de toplu alışverişte 2 si de indirim yapıyormuş. maalesef ben bu kadar şey öğrenebildim. sen de birşeyler öğrenirsen bana yazmayı unutma tatlım
canım bende önceki hafta gittimdi Barış ve Mina bebeye.Mina bebeden aldık park yatak ve pusetimizi.bebeklerimizin cicileri sayfasında albümümde var. uygun geldi bana. tekstil bölümündende 100 liralık alışveriş yaptık. fiyatları yazayım istersen : Battaniye 15, havlu 15, yelek 5 , 3 lü badi 10 , zıbın 5 , ortadaki sepetlerden hastane çıkışı aldım 5lisi 6lısı 10 lira. kutulu ürünlerin fiyat yüksek ama açıktakilerde aynı işi görüyor ve uygun canım. Bayramda barış bebeye gitmeyi düşünüyorum eksik kalanlarıda ordan düzcem. kayınvalideyle yaptığım için alışverişi zor oluyor herşeye karışıyor ama idare etcez yapacak birşey yok herşey Yaman Bey için :9:

ImageShack Album - 3 images kızlar oğluşum o anda doktor teyzesine tekme atmakla meşgul..
amanın amanın maaşallah kuzuna yaa... benimkinide ekleyim Yfrog Photo : yfrog.com/ju101016113911nagihandemep
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.

Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???
canım lansinoh krem önermişti arkadaşlar.ben unnado dan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı gelir inşallah. benim göğsümün ucuda yok valla çok korkuyorum:14:

bu arada kuantum isim analizinden söz etmişsiniz bende merak ettim ve baktım oğluma koymayı düşündüğüm ismin analizine sizinlede paylaşayım :
YAMAN
Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Sağduyulu ve yaratıcısın.

kızlar bende zaman zaman tekrar edıyorum ama drumda kesınlıkle uçlarına bışey surme dokunma uçalrına allah korusun erken doguma sebep olur dedı.tavsıyem drunuza sormadan kullanmayın

Canım arkadaş zaten uçlarına değil de hep çevresine uygulamış kremi doktor söylemiş bu şekilde uygulaması gerektiğini ama yine de doktorlarımıza danışmakta fayda var tabi. Önemli bir konu çünkü

Canım arkadaş zaten uçlarına değil de hep çevresine uygulamış kremi doktor söylemiş bu şekilde uygulaması gerektiğini ama yine de doktorlarımıza danışmakta fayda var tabi. Önemli bir konu çünkü

uçlarına sandım ben cevresıne suruluyor ama.ben onu duyduktan sonra korktum hersefernde sızlerede belırtmek ıstıyorum

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.

Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???

benim 3 arkadaşımda bana ısrarla lansinoh kremi önerdi ..onlarda da çok yara olmuş hatda biri dediki 8 aydan itibaren göğüse sürülüyormuş hazırlık için ben bilmiyordum dedi bana mutlaka al kullan dedi mucize krem diyenler var ..

canım 20.haftadan itibaren göbek deliği hizasına çıkıyor ve bu haftadan sonra 1 cm yukarı çıkcak her hafta diye biliyorum.

uygunmuş canım.sen bir tecrübe et bakalım memnun kalırsan bende birşeyler bakmak istiyorum.

Zelihanın yanına isim düşünüyorum dediğin için eskiye dönük yorum yazmıyorum arkadaşım direk önerilere geçelim :9: ZELİHA SUDE , ZELİHA ADA, ZELİHA BUSE ilk aklıma gelenler canım.

canım kızım olsaydı ben MELİS istiyordum.hoşuma gidenleri yazayım sana ECEM, BEYZA , CEYDA ay kitlendim gelmiyor aklıma :44: heee bu arada DURU çok güzel ama herkes koyuyor yaygınlaştı geçilmeyecek DURUlardan. DEFNE olabilir.

canım bende önceki hafta gittimdi Barış ve Mina bebeye.Mina bebeden aldık park yatak ve pusetimizi.bebeklerimizin cicileri sayfasında albümümde var. uygun geldi bana. tekstil bölümündende 100 liralık alışveriş yaptık. fiyatları yazayım istersen : Battaniye 15, havlu 15, yelek 5 , 3 lü badi 10 , zıbın 5 , ortadaki sepetlerden hastane çıkışı aldım 5lisi 6lısı 10 lira. kutulu ürünlerin fiyat yüksek ama açıktakilerde aynı işi görüyor ve uygun canım. Bayramda barış bebeye gitmeyi düşünüyorum eksik kalanlarıda ordan düzcem. kayınvalideyle yaptığım için alışverişi zor oluyor herşeye karışıyor ama idare etcez yapacak birşey yok herşey Yaman Bey için :9:

amanın amanın maaşallah kuzuna yaa... benimkinide ekleyim Yfrog Photo : yfrog.com/ju101016113911nagihandemep

canım lansinoh krem önermişti arkadaşlar.ben unnado dan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı gelir inşallah. benim göğsümün ucuda yok valla çok korkuyorum:14:

oy açmış maşallah..ahhaha yirim yirim ben onların mınıklarını....

oy açmış maşallah..ahhaha yirim yirim ben onların mınıklarını....

canımcım valla keyfini bozmadı paşam kıçının üstüne oturdu dönmedi sağa sola o kadar bekledi doktor ama sonra dedi hadi daha fazla meraklandırmayayım seni Erkek bu :55: şimdi forumda arkadaşların cisiyet değişikliği haberini okudukça acaba diyorum ama beim doktorum keçi gibi inatçı emin olmadan söylemiyor :9: ona güveniyorum eşimde sıkıştırmış dışarda eminmisiniz diye evet demiş. sanırım değişmez dimi ay.bayramda ben alışverişi bitircem nasipse.artık kızsada ksımetine gezer erkek fatma gibi :60:

canımcım valla keyfini bozmadı paşam kıçının üstüne oturdu dönmedi sağa sola o kadar bekledi doktor ama sonra dedi hadi daha fazla meraklandırmayayım seni Erkek bu :55: şimdi forumda arkadaşların cisiyet değişikliği haberini okudukça acaba diyorum ama beim doktorum keçi gibi inatçı emin olmadan söylemiyor :9: ona güveniyorum eşimde sıkıştırmış dışarda eminmisiniz diye evet demiş. sanırım değişmez dimi ay.bayramda ben alışverişi bitircem nasipse.artık kızsada ksımetine gezer erkek fatma gibi :60:

bana 3 dr da kız dedı ama cınsıyet tahmını yanlışlıgını cevremdede çok duyuyorum okuyorum bunları gorunce acaba mı dıyorum:1:
aldıgın yerlere soyle değiştrcegını cınsıyetı tam bellı değil de

ay ne güldüm...ne güzel alışverişi bitircen.. bende istiyorumda aralıkta başlarım artık malum rahatlarım artık ozaman kesin tadını çıkara çıkara olırım oğluşuma...

iyi akşamlar hanımlar bana da dr. bugün kız dedi akşam gideceğimi yazmıştım gittim ve listeye bir kız daha eklendi yani ama ben malesef tam emin olamıyorum %90 kız dedi ama yanılma payı bırakıyorum dedi bu ne demek şimdi değişedebilir kesin değil demek mi önümüzde ki ay renkli ultrasona girmem gerektiğini söyledi orda tam belli oluyor mu acaba bilgisi olan varmı???

iyi akşamlar hanımlar bana da dr. bugün kız dedi akşam gideceğimi yazmıştım gittim ve listeye bir kız daha eklendi yani ama ben malesef tam emin olamıyorum %90 kız dedi ama yanılma payı bırakıyorum dedi bu ne demek şimdi değişedebilir kesin değil demek mi önümüzde ki ay renkli ultrasona girmem gerektiğini söyledi orda tam belli oluyor mu acaba bilgisi olan varmı???

cnm hayırlı olsun... ilk bebişmi..malum dizi var herkes kaçmış bende arada bakıyorum işte...cnm önce kız diyip erkeğe dönenler var... tabi %90 dediyse öyledir ama az daha bekle istersen cnm...bazen 20 hftya kadar net olmaya biliyo..

evet ilk bebeğim cnm ya 1 yıllık evliyim :) ne bileyim emin olamadım yani çok okudum bide böyle değişen kız denilipte değişip erkek olan özellikle ben %100 deselerde böyle olurdum kesin her zaman her şeyde olan paranoyak tavrım bundada kendini gösterdi :1:

mustafa yusuf İsminin Kuantum Analizi
Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Dışarıdan görünen sert bir yapın var. Projeler üretebiliyorsun. S harfinin ismin içinde bulunması özellikle kendi işini kuracaklar için avantaj. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Yaratıcısın ve işlerinde ya da hobilerinde mutlaka bu yaratıcılığı daha çok kullanmalısın. İsim uyumlaması çalışması ile bu özelliklerin daha ön plana çıkartılabilir Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin.

bu belirginleştirdiklerimin eşiminde özelliği... bakalım inş oğlun uysal olur tek isteğim o

evet ilk bebeğim cnm ya 1 yıllık evliyim :) ne bileyim emin olamadım yani çok okudum bide böyle değişen kız denilipte değişip erkek olan özellikle ben %100 deselerde böyle olurdum kesin her zaman her şeyde olan paranoyak tavrım bundada kendini gösterdi :1:

bence kızdır çünkü benimki cinsiteyi doktoru yeni söyledi erkek die belliydi iyi bi gözlem yaptıysa doktorun kızdır...ilk bebiş olsun..sen yinede çok alışveriş yapma hihi... :9: ama rahat ol tabi aklını karıştırmasın..bide kız annelerine sormak lazım

bana 3 dr da kız dedı ama cınsıyet tahmını yanlışlıgını cevremdede çok duyuyorum okuyorum bunları gorunce acaba mı dıyorum:1:
aldıgın yerlere soyle değiştrcegını cınsıyetı tam bellı değil de
olmadı topikte kız alışverişi yapan ama oğlu olacak arkadaşlarla takas yaparız eşyaları:9: olmadı henüz alışveriş yapmayanlara benimkileri devreder kızsa ben yeni cicişler alırım:9: ne de olsa :kkk: ticaretede başlarız olmadı yani :60:
ay ne güldüm...ne güzel alışverişi bitircen.. bende istiyorumda aralıkta başlarım artık malum rahatlarım artık ozaman kesin tadını çıkara çıkara olırım oğluşuma...

yavrum sen İstanbuldasın herşey elinin altında afedersin kıç kadar Marmariste ben don alacak yer bile bulamadım bebeğime :9: bayramda İzmire gitmişken mecbur bitircem aklımdakileri. çalışıyorum üstelik kış günü İzmire gitmekte zor olacak.bebiş zaten doğmadan bütçemizi alt üst etti yok yere birde yol masrafı yapma lüksüm yok anlayacağın. amaaannn Allah sağlık versin, hayırlısıyla alalım kucağımızada. Ha bu arada 3 sene önce kuzenim 9 aylık bebeğini anne karnında kaybetti :5: kordon dolanmıştı salak doktor normal doğurtcam diye bizi hüzne boğdu. Erkekti bebiş. kuzenim masmavi almıştı odasını filan. giremedi odaya aylarca o başka ama 1 sene sonra cimcime bir kızı oldu Rabbime şükürler olsun. Birde genç odasıydı aldığı düşün kızı 2 yaşına geldi artık odaya geçicekler oh mis gibi mavi mavi :60: Bizde mavi araba ile idare ederiz en kötü napalım :54:

Son düzenleme:
kızlaaaaaaar kimsecikler yok ama ben yinede yazmak istedim bugun dayanamayıp dr gittim.tanıdık bi ultrason dr vardı ince ince baktı çooooooooook şükür herşeyimiz normal ay çoook tatli maaşallah bebişkomuz uyuyordu eşim ilk defa gördü çok duygulandı a eline baaak aa kalbiii aaa pipisi diye diye bi güzel izledi anlatamam ALLAH ım herkeze bu mutluluğu yaşatsın sonra uyandı bebişkomuz ellerini oynatıyor görümcemde vardı yanımızda bakın el sallıyor bebiş bize diyor ellerini hareket ettirmeye başladı uyandı ayaklarını falan oynattı uyurken bi elini tam ensesine dogru koymuştu diğeride yüzündeydi sanki güneşleniyor tosuncuk dr tanıdık olunca bu bebek babasına çekmiş babası gibi keyfine düşkün olacak dedi neyse sonuş itibariyle plasenta arka duvarda,amnio sıvısı olması gereken orandaydı çok şükür herşey iyi inşallah böyle devam eder dedi dr ayy bende çok mutlu oldum içim rahatladı vallahi ama eşimin o sevincini görmek herşeye bedeldi....:64:

kızlaaaaaaar kimsecikler yok ama ben yinede yazmak istedim bugun dayanamayıp dr gittim.tanıdık bi ultrason dr vardı ince ince baktı çooooooooook şükür herşeyimiz normal ay çoook tatli maaşallah bebişkomuz uyuyordu eşim ilk defa gördü çok duygulandı a eline baaak aa kalbiii aaa pipisi diye diye bi güzel izledi anlatamam ALLAH ım herkeze bu mutluluğu yaşatsın sonra uyandı bebişkomuz ellerini oynatıyor görümcemde vardı yanımızda bakın el sallıyor bebiş bize diyor ellerini hareket ettirmeye başladı uyandı ayaklarını falan oynattı uyurken bi elini tam ensesine dogru koymuştu diğeride yüzündeydi sanki güneşleniyor tosuncuk dr tanıdık olunca bu bebek babasına çekmiş babası gibi keyfine düşkün olacak dedi neyse sonuş itibariyle plasenta arka duvarda,amnio sıvısı olması gereken orandaydı çok şükür herşey iyi inşallah böyle devam eder dedi dr ayy bende çok mutlu oldum içim rahatladı vallahi ama eşimin o sevincini görmek herşeye bedeldi....:64:

ne güzel ne güzel :nazar: keşke bizde de öyle şans olsa diyecem ama Allah biliyorda vermiyor bize öyle tandık ben 7/24 kapısında yatardım doktorun valla :60:

Back
X