• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ne güzel ne güzel :nazar: keşke bizde de öyle şans olsa diyecem ama Allah biliyorda vermiyor bize öyle tandık ben 7/24 kapısında yatardım doktorun valla :60:

hahah cnm bnm amcamda dr özellikle tembihliyordu fazla dr gitme ulştrasona girme diye bende her seferinde amca ne diyorsun elimde olsa senin ultrason cihazını alıp bütün gün canlı yayına bağlayacam diyordum bebişi gülüyordu herşeyin fazlası zarar diyordu ama yinede şansımı deneyip arada uğruyordum yanına annemlerin yanındayken ama bakmıyordu ultrasonda ayda 1 yeter sana ultrason diyordu:))

sevgili dreamer35

senin marmariste olduğunu bilmiyorum..haklısın şimdiden başla almaya ki anca toparlanırsın cnm...:24: bende almak istiyorum ama herşey zor tutuyorum kendimi.anca saatlerce int baktıklarım işte.. dokunamasamda görüyorum... ama aralıkta odasını yaptırcam aklıma koydum..çocuk değil genç odası gibi olcağı için ve beyaz allahın izniyle sağsalim yatar oğlum yatağına... sevgiler:9:

benim 3 arkadaşımda bana ısrarla lansinoh kremi önerdi ..onlarda da çok yara olmuş hatda biri dediki 8 aydan itibaren göğüse sürülüyormuş hazırlık için ben bilmiyordum dedi bana mutlaka al kullan dedi mucize krem diyenler var ..

bende 8 aylikken baslamayi düsünüyorum bu kreme.. ilkinde dogumdan sonra kullanmistim, fayda etmedi pek.

benim bildigim erkeklerinki böyle görünüyo
DSC09751.jpg

Son düzenleme:
Günaydın şekerler ,gece kuşu olmuşsunuz yine,artık bugün öğleden sonra gelirsiniz:9:
300110 günaydın canım bu saatte senle benden başka kimsecikler yok,nasılsın bugün?

gunaydın kılzar nasılsınız bebişler nasıl bakalım bız ıyyız cok sukur dun bıraz sırt agrım vardı ama bugun cok sukur ıyı uyandık bebişimle.:66:

Günaydın şekerler ,gece kuşu olmuşsunuz yine,artık bugün öğleden sonra gelirsiniz:9:
300110 günaydın canım bu saatte senle benden başka kimsecikler yok,nasılsın bugün?

aynen oyle canım yaa kızlar nasıl gece 3 lere 4 lere kadar oturuyorlarsa ama sanırım bu arkadaslar calısmayanlar cunkı ben saat 23:00 ı goremıyorum bıle hemen uyuyorum ızledıgım hıcbır dızının sonunu hatırlamıyorum cunkı ıptalım o saatlerde.:66:

aynen oyle canım yaa kızlar nasıl gece 3 lere 4 lere kadar oturuyorlarsa ama sanırım bu arkadaslar calısmayanlar cunkı ben saat 23:00 ı goremıyorum bıle hemen uyuyorum ızledıgım hıcbır dızının sonunu hatırlamıyorum cunkı ıptalım o saatlerde.:66:

normalmiş bu haftalarda sanırım,çalışıyoruz yemekti,bulaşık çamaşırdı derken yorgunluktan uyuyakalıyorum.Bazen 9 da yattığımda oluyor.Çalışmayan hanımlar oturuyor şekerim,öğlene kadar yatıyorlar sonra bizim gibi kargaların kahvaltısına iştirak etmiyorlar ki:52:

günaydın esteemcim nasılsın kızlargece kaynatmışlar uyanamazlar:2:

gunaydın kılzar nasılsınız bebişler nasıl bakalım bız ıyyız cok sukur dun bıraz sırt agrım vardı ama bugun cok sukur ıyı uyandık bebişimle.:66:

günaydın cnm dikkat et kendine geçmiş olsun :13:

Dikkat edin kızlar,sabah kalkmışım üşümüşüm,havalardan üşütmeyelim.
Benim koçişte üzerimden yorganı çekiyor,gece uyanıyorum,kızıyorum bırbırbır diye söyleniyorum,çekiyorum üzerime yorganı yatıyorum.

Back
X