• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar ya demeyin böyle bak kendimi alıştırdım erkeke.hem başından beri erkek hissediyorum ben onun içşn kız dese kabullenmem zor olacaktı bu arada 12 haftalık resmini ekliyorum bunada bir bakın bakalım
Yfrog Photo : yfrog.com/6z100920121237nagihandemep

bu değilmı sennkı dscopur ben buna baktım

kizlar bende artik calismaya baslarim herhalde 17 kasimda kontrolüm var.ondan sonra ise baslarim yavastan.hamilelign yarisinii evde raporlu tamamladim nerdeyse..ee artik bulantilarimda gecti:nazar:baskada bir problemim cikmazsa i$ ba$i:))bende calismayi özledim..

kızlar ya demeyin böyle bak kendimi alıştırdım erkeke.hem başından beri erkek hissediyorum ben onun içşn kız dese kabullenmem zor olacaktı bu arada 12 haftalık resmini ekliyorum bunada bir bakın bakalım

neye baktın tatlım ben resim eklemedim ki

19.haftalikti canim
hmmm canım büyükmüş bayağ ondan da fark edebilir diye kendime teselli yolları arıyorumda:9: benim kuzu 16 haftalıktı son ultrasonda. Kısmet arık 22.haftada netleşir elbet ama doktor hiç açık kapı bırakmadı.üsteledim ben eminmisiniz diye evet dedi.valla yanıldıysa elimden çekeceği var :47:
gel canım karşılıklı esneyelim şu aralar başka bişey yaptığım yok işe geliyorum ama burdada bişey yapmıyorum akşama kadar oturuyorum

ay olsun oturmak ne büyük nimet bir bilsen.benim kasılıyor fazla ayakta kalınca öğrencilerde panikliyor beni elim karnımda görünce başlıyorlar hocam tekme mi atıyor, iyi misiniz yardımcı olalım mı diye etrafımda pervane oluyorlar ama ne fayda.
bu arada ben ütü odasını kullanıma kapattım tamamen kapıda açılmıyor zaten doluluktab:9: lazım oldukça girip bir iki ütüleyip kaçıyorum etrafa bakmadan :90: eşim nöbetçi bu gece nasip olursa az yapayım diyorum ama sadece söylemde kalabilir çünkü daha yemek bile yemedim :9:

hmmm canım büyükmüş bayağ ondan da fark edebilir diye kendime teselli yolları arıyorumda:9: benim kuzu 16 haftalıktı son ultrasonda. Kısmet arık 22.haftada netleşir elbet ama doktor hiç açık kapı bırakmadı.üsteledim ben eminmisiniz diye evet dedi.valla yanıldıysa elimden çekeceği var :47:

ay olsun oturmak ne büyük nimet bir bilsen.benim kasılıyor fazla ayakta kalınca öğrencilerde panikliyor beni elim karnımda görünce başlıyorlar hocam tekme mi atıyor, iyi misiniz yardımcı olalım mı diye etrafımda pervane oluyorlar ama ne fayda.
bu arada ben ütü odasını kullanıma kapattım tamamen kapıda açılmıyor zaten doluluktab:9: lazım oldukça girip bir iki ütüleyip kaçıyorum etrafa bakmadan :90: eşim nöbetçi bu gece nasip olursa az yapayım diyorum ama sadece söylemde kalabilir çünkü daha yemek bile yemedim :9:

o ütü işine 1 haftadır girişicem dün osmanı izlerken yaparım diyodum ama osmanı izlerken yattım bugün yaprak dökümü izlerken yaparım diyorum ama yine yatabilirim benimde eşim geç geliyo bugün püfffffffffffffffff

hayirlisi olsun canim.sonucta o doktor dogrudur.biz iste öyle kendi capimizda yorum yapiyoruz.onlar nereye bakacagini daha iyi biliyodur kesinlikle..

Yaşasın benden bir tane daha var :54: :54:
O ütüler bekler bekler, ben lazım olanı ütülerim
Numaradan sabahları eşime de giymek istediğin bir şey varsa ütüleyeyim diye sorarım :9:
Ha bugün ha yarın derken epeyce beklemiş olur.
Bir ara Allah bir kuvvet verir hepsini toplu halde ütülerim :42:

canım ben dreamer35 didem paylaşmadı resmi öncelikle bunu belirteyim ve evet doğru resimden bahsediyormuşsun.Erkekimi onayladığın içinde tekrar teşekkür ederim :29:
kizlar bende artik calismaya baslarim herhalde 17 kasimda kontrolüm var.ondan sonra ise baslarim yavastan.hamilelign yarisinii evde raporlu tamamladim nerdeyse..ee artik bulantilarimda gecti:nazar:baskada bir problemim cikmazsa i$ ba$i:))bende calismayi özledim..
e tekrar doğuö öncesi izne ne zaman çıkacaksın canım? Ben gün sayıyorum gerçi 2 ay 18 günüm kaldı :))
hayirlisi olsun canim.sonucta o doktor dogrudur.biz iste öyle kendi capimizda yorum yapiyoruz.onlar nereye bakacagini daha iyi biliyodur kesinlikle..

bakalım sabredeceğiz gari :9: ama ben o güne kadar oğlum demeye devam etcem ne çıkarsa bahtımıza gari :49:

Yaşasın benden bir tane daha var :54: :54:
O ütüler bekler bekler, ben lazım olanı ütülerim
Numaradan sabahları eşime de giymek istediğin bir şey varsa ütüleyeyim diye sorarım :9:
Ha bugün ha yarın derken epeyce beklemiş olur.
Bir ara Allah bir kuvvet verir hepsini toplu halde ütülerim :42:
Anam Allahtan benimkinin öyle derdi yok.üniformasını ütülüyorum ohh mis gibi hergün yeni gömlek pantalon beni kasardı :9:
ayyyyyyyyy nisan anneleri olarak hepimiz eringeciz

dimi dimi bende farkettim :64:

canım ben dreamer35 didem paylaşmadı resmi öncelikle bunu belirteyim ve evet doğru resimden bahsediyormuşsun.Erkekimi onayladığın içinde tekrar teşekkür ederim :29:

e tekrar doğuö öncesi izne ne zaman çıkacaksın canım? Ben gün sayıyorum gerçi 2 ay 18 günüm kaldı :))

bakalım sabredeceğiz gari :9: ama ben o güne kadar oğlum demeye devam etcem ne çıkarsa bahtımıza gari :49:

canim hamileligim agirlastikca ben kesin sandalyede öyle cok saatlerce oturamiycam kesin bel ve bacaklarim agricak bunuda doktoruma söyleyince gene rapor yazar yilbasina dogru olur buda tahminen yine doguma kadar raporla gecer evde .sonrasinda da dogum oldugu günden itibaren 16 haftalik dogum iznim baslar.on bitince normal izinhakkim olan 5 haftami kullanirim.bu yildanda 3 haftan var onuda eklerim.duruma göre 2 veya daha fazla ücretsiz izinde aldimmi.2012 de ise baslamayi düsünüyorum kismetse.hem bebegim büyür cünkü ben calisirken e$im bakiyo ogluma sonra iki tane olcaklar:)):38:

aaa kızlar dün akşam dışardan geldikten sonra bi gayret çamaşırları toparladım,sonra kocişime yemekler yaptım,kendimede haşlama(bugün için)eve gittiğimde yemeğim hazır yani.Sonra da ortalığı toparladım.Bugün amcamlara gitme gibi bi planım var gitmezsem ütü yapıp terası toparlıcam.Ben çok hamaratım çok:9::92:

Back
X