- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.221
slm kızlar nasılsınız ben grip olmuşum yatıyorum başım çatlıyo yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız ben grip olmuşum yatıyorum başım çatlıyo yaa..
iyiyz teyzesi bebişim öpüyomuş seni... biz mutluyuz malun anneanne yanımızda...
![]()
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol sıvı almaya çalış
cnm için rahat değilse doktorunamı sorcaksın yoksa başka doktoramı gideceksin ama ihmal et cnm...
geçmiş olsun cnm...soğuk almışsındır..grip deme aman...grip enfeksiyon daha tehlikeli sen üşüttün dimi..havalar terelelli olunca işte hop alıyoruz soğuğu içimize...slm kızlar nasılsınız ben grip olmuşum yatıyorum başım çatlıyo yaa..
ohhh maaşallg benimki yok kaynananın yanındayız bizde![]()
![]()
Bayanlar selammm
bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; KIZ dedi....
Minik prensesim olacak inşallah
ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim![]()
2011 nisan ayı annelerine ben ve oğluşumuda eklermisin![]()
Kızlar herkese günaydın randevumuz bugün, akşam 5 te, bakalım öğrenelim bebişimizin cinsiyetini. Bu arada üçlü tarama testide yaptırıyoz. Kan sonucumuz yarın çıkacak. keşke bugün çıksaydı doktorada gösterirdim. Üçlü taramayı devlet hastanede yaptırıyorum. ben özel hastaneye gidiyorum kontrole.
selam canlar ben iyiym amniyosentezi yaptık çok kolay aslında kan aldırmaktan cok daha klay ilk 24 saat hep yattım yemek ve tuvalet dıısnda kalkmadım
dr. dan cok memnun kaldım detaylı usg de hiç sorun cıkmadı ama ist la kadar gelmişkenm yaptırmazsak artrık içimiz rahat etmeyecekti. cuamrtesi down sendromu ile ilgili sonucu öğreneceğim
dr. 24 saat sonra dus alanilirsin ama 3 gun yorulma sakın dedi kendi dr umda aradaı sürekli ordayken . gittiiğ klinik gerçekten bu işte usta canım hiç acımadı aman acısa nolur diyordum hep bebeğim sağlıklı olsunda
dr.amniyosenterden sonra alınan yerde az agrı kramp olabilir demişti ilk 30 dk oldu ord 40 dk yatırdılar beni babam eşim ve kızkardeşim yanımdaydı hemen arabayal eve döndük hep yattım şimdide evde dinleniyorum . merak edenler beni, iiyiz inş kızımda daha da iyi olcak ver inş iyidir . iyiki annemler burda cok rahat ettim kendi evimiz nede olsa . ama inanın uzman bir elde sorun olmuyor bebeğer hiç gelmiyor bile zaten onal alakası yok su alaınan yerin oda anlamıs gibi sakin sakin yattı şükür . hemen kalp ritmine bakıldı gene . ben sonra yine cvinsiyetini sordum 2 dr. da kız desin diye yine baktık hareket ediyordu. zaten ara ara hissediyorum onu amniyosenez hakkında merak ettikelrinizi lütfen sorun bana
kayınvalidemin 5 erkek oğlu var torunları 5 tane var.5 taneside erkek.onlara söylesem kesin şaşırılar.ailede ilk kız :)
günaydınlar canlarım nasılsınız bakalım?ben dün doktora gittim üçlü test sonucum çok şükür iyi çıktı.darısı bekleyen arkadaşlara inşallah.cinsiyetini kıza benzetti.bende doktora anneme kızım olacak diyebilirmiyim dedim oda hayır doktorum kıza benzetti diyebilirsin dedi.18.haftamdayım.ben bunu kız kabul ediyorum artık.ben kız bebişi hem çok seviyorum hemde çok istiyorum aslında ama yinede bu bebişi erkek hissediyorum ya anlamadım nedenini sizce neden olabilir ya kızlar?
Kızlar aranızda ilk aşısını yaptıran var mı...Bu ay sonuna doğru ilk aşımız olacakmış ama ne aşısı bu...Birde dr. 15-20 güne kadar bebeği hissedersin rahatlıkla dedi...
aslında kullanmam lazım zaten doktorum verdi de şimdiye kadar verdiği ilaçları hiç kullanamadım kendi kendime pipirikleniyorum acılara ağrılara katlanır hale geldim ağrı kesici bile içmedim şimdiye kadar
aslında kullanmam lazım zaten doktorum verdi de şimdiye kadar verdiği ilaçları hiç kullanamadım kendi kendime pipirikleniyorum acılara ağrılara katlanır hale geldim ağrı kesici bile içmedim şimdiye kadar
kızlar inanırmısınız bugün ilk defa hamileliğimden beri yemek yapıcam şimdiye kadar görümcem yapmıştı oda 4 gündür burada yok o arada annem gelmişti gitti şimdi bugün görümcem geri geliyormuş bende gidip yemeğimi yapayım kızcağıza ayıp olmasın bari
ay ne güzel..ben daha çay demlemedim bile...bayramdan sonra inş..ama alıştımşımardım galiba hhaha...
lemmmmmmm kankiş......... kaçak nerdesin..kız gezmekten zaman bulamıyon dimi topiğe he..![]()
anaaaaaaaaaam o ne rahatlık yaw hamileliğimin başından beri yapyrm yemek, çay, kek,börek köfte....ne ararsan yaptmgerci çok şüür bi bulantım rahatszlğm falan olmadı bi ara çok baş dönmem wardı o aralarda eşime yaptrdm azcık keyfini çkardm hamileleiğin :87:
anaaaaaaaaaam o ne rahatlık yaw hamileliğimin başından beri yapyrm yemek, çay, kek,börek köfte....ne ararsan yaptmgerci çok şüür bi bulantım rahatszlğm falan olmadı bi ara çok baş dönmem wardı o aralarda eşime yaptrdm azcık keyfini çkardm hamileleiğin :87: