• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhabaa kızlar... bugün daha pozitif kalktım konusup oğlumu daha çok üzüp strese sokmak istemedim iğnemide vuruldum umarım birşey olmayacak Allahıma emanet artık. bugün benim oğlan cok yaramaz kıpır kıpır oynayıp duruyor içimde. 2 3 gündür çok az hareket ediyordu coştu yine:))))

merhabaa kızlar... bugün daha pozitif kalktım konusup oğlumu daha çok üzüp strese sokmak istemedim iğnemide vuruldum umarım birşey olmayacak Allahıma emanet artık. bugün benim oğlan cok yaramaz kıpır kıpır oynayıp duruyor içimde. 2 3 gündür çok az hareket ediyordu coştu yine:))))

Canım birşey olmayacak kalbini ferah tut,bu arada bebeişlerimiz duymaya başladı kızlar bizi sabah gülerek sevilen konuşulan çocuk doğduktan sonrada güne gülerek başlıyormuş.Sabahları yatak keyfi yapın bebişinizle.:32:

Kızlar bende iki gündür bayaa hissediyorum hatta dün benim sevgili kocam elini karnıma koydu kız hissetti mi nedir bi başladı hareketlere kıpır kıpır elini çekene kadar durmadı, çok ilginç bir duyguymuş çok hoşuma gitti:))

artık yavaş yavaş hamile gibi davranmaya başladık kızlar ,yürüyüşler falan değişiyor:9:

ne güzel cnm ben başlamadım yürüyüşe henüz eşim geçen gün cıkalım yürüyüşe dedi dur bugün dizim var dedim kaldı öyle iş yerinde yarım saat kadar hafif egzeriz yapıyorum o kadar

Kızlar mrb...Doktordan geldim,nihayet gördüm bebişimi,çok özlemişim.

İdrar yolu enfeksiyonumun geçip geçmediğini öğrenmek için tekrar idrar tahlili verdim.3'lü test için kan verdim.Elevite ek olarak demir ve kalsiyuma başlıyorum.Öksürüğüm için şurup yazdı.Akıntım için fitil verdi ama onu kullanmaya korkuyorum.Kaşıntım olduğu için krem verdi.Çatlak için krem önerdi.Anlayacağınız ilaç bağımlısı olucam yakında:)

Bu arada çocuğum da kimlik bunalımına girmese iyi :) Önce kızdı, sonra başka bir doktor erkeğe benziyor demişti,şimdi kendi doktorum yine kız dedi :) Artık buna inanıyorum başka çarem yok :) Bebişimin bir çöpü bile yoktu, gittim ona birkaç para cici aldım,keyfim yerine geldi.İşte bugünkü benden haberler böyle ;) Bir dahaki randevumuz da 1 ay sonra...Ayrıntılı ultrasona giricem.

Canım birşey olmayacak kalbini ferah tut,bu arada bebeişlerimiz duymaya başladı kızlar bizi sabah gülerek sevilen konuşulan çocuk doğduktan sonrada güne gülerek başlıyormuş.Sabahları yatak keyfi yapın bebişinizle.:32:

canım kesinlikle haklısın eşim 2 gece yokken ben sürekli bebeğimi sevdim onunla konustum yalnızda olunca beraber yedik içtik ve bu yine kıpır kıpırdı o zaman ilk hissttim hareket ettiğini ama son iki üç gündür tahlillerime üzüldüm ve prematüre bebek sayfasında idrar yolu yüzünden erken doğum yapanları okudum üzerine de doktor agır bi iğne verince korktum. üstelik cok agladım ve herkese annattım oda hissetti sanırım karnım 2 gündür müthiş kasılmıs bir haldeydi dün gece ve bu sanah konusmaya basladım ve yine yumusadı karnım hareket etmeye basladı tekrar eskisi gibi.. ya benim oğlan ilgi manyagı yada stresli olunca rahim falan kasılıyor birşeyler oluyor bilemiyorum...

ben de hergün olmasa da 2 günde 1 yarım saat ya da 40 dk yürüyorum. yoksa hiç halim yok gibi hissediyorum. yürüyüş daha enerjik olmamaı sağlıyor

canım kesinlikle haklısın eşim 2 gece yokken ben sürekli bebeğimi sevdim onunla konustum yalnızda olunca beraber yedik içtik ve bu yine kıpır kıpırdı o zaman ilk hissttim hareket ettiğini ama son iki üç gündür tahlillerime üzüldüm ve prematüre bebek sayfasında idrar yolu yüzünden erken doğum yapanları okudum üzerine de doktor agır bi iğne verince korktum. üstelik cok agladım ve herkese annattım oda hissetti sanırım karnım 2 gündür müthiş kasılmıs bir haldeydi dün gece ve bu sanah konusmaya basladım ve yine yumusadı karnım hareket etmeye basladı tekrar eskisi gibi.. ya benim oğlan ilgi manyagı yada stresli olunca rahim falan kasılıyor birşeyler oluyor bilemiyorum...

Canım evet yüreğini ferah tutmaya çalış.Çok su içmemiz gerekiyormuş.Ben gayet çok içtiğimi sanıyordum ama doktorum bugün bana susuz kalmışsın.Daha çok içmeni istiyorum dedi.Hem bu enfeksiyon için de iyi biliyorsun.

kızlar bır yerden duydum ama dogrulugunu bılmıyorum sızkerede srayım ben genellıkle elevıt ı sut ıle beraber ıcıyorum ama sut ıle ıcılmez dıye bırsey duydum.siz duydunuz mu?

Canım evet yüreğini ferah tutmaya çalış.Çok su içmemiz gerekiyormuş.Ben gayet çok içtiğimi sanıyordum ama doktorum bugün bana susuz kalmışsın.Daha çok içmeni istiyorum dedi.Hem bu enfeksiyon için de iyi biliyorsun.

evet canım doğru söylüyorsun bende mümkün olduğunca çok içmeye çalışıyorum elimden geldiğince:))

kızlar bır yerden duydum ama dogrulugunu bılmıyorum sızkerede srayım ben genellıkle elevıt ı sut ıle beraber ıcıyorum ama sut ıle ıcılmez dıye bırsey duydum.siz duydunuz mu?

Hiç duymadım canım ben..

Kızlar şu çatlak için önerilerinizi bi tekrar alayım mı? Kim ne kullanıyodu ? Bana bi tane önerdi doktorum da dedi ki, kakao yağı ile kayısı yağını karıştırınca da çok iyi geliyomuş.

Evet canım eleviti yemekten sonra yada yemek arasında su ile almalısın.Elevitin içinde demir var ve süt demir emilimini azalttığı için.süt ve süt ürünlerinden sonra alınmamalı diye biliyorum:)

Hiç duymadım canım ben..

Kızlar şu çatlak için önerilerinizi bi tekrar alayım mı? Kim ne kullanıyodu ? Bana bi tane önerdi doktorum da dedi ki, kakao yağı ile kayısı yağını karıştırınca da çok iyi geliyomuş.

ben öyle kullanıyorum cnm ama yağ olarak sürmek zor oluyo daha dogrusu ben mi beceriksizm halıya damlattım biraz sadece karına sürmüyorum çünkü ,,,çözüm olarak kakao kremi aldım içine kayısı yağı ve badem yağını yarım şişe olarak karıştırdım öyle güzel ki krem oldı ki sürmeye bayılıyorum bir kaç gündür yüzüme de sürmeye başladım cildim cok pürüzlenmişti iiii geldi

evet erkek değilmi işte ilgiyi görünce eriyorlar:9::9:

Kızlar mrb...Doktordan geldim,nihayet gördüm bebişimi,çok özlemişim.

Canım kızın hayırlı uğurlu olsun,sağlıklı olmasıda süpermiş.Kilo alımı benimde 4 klo bende fırça yedim.Bir sürü yasak şey getirdi artık dikkatli besleiyorum:56:

ben öyle kullanıyorum cnm ama yağ olarak sürmek zor oluyo daha dogrusu ben mi beceriksizm halıya damlattım biraz sadece karına sürmüyorum çünkü ,,,çözüm olarak kakao kremi aldım içine kayısı yağı ve badem yağını yarım şişe olarak karıştırdım öyle güzel ki krem oldı ki sürmeye bayılıyorum bir kaç gündür yüzüme de sürmeye başladım cildim cok pürüzlenmişti iiii geldi

kakao kremi+badem yağı+kayısı yağı aktardamı bulurum ben bu yağları ben şimdilik doveun vücut kremi var onu buldu geçen gün markette onu sürüyorum yumuşasın diye oda iyi geliyo hemen yumuşatıyor:92:

Back
X