• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar, geçici beyanname dönemi yoğunluğundan dolayı arada girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama maşallah bgn pek hızlısınız sohbete yetişemiyorum..:31:
bende fena soğuk almışım sanırım.. hem gözlerim hem burnum durmuyor..bolbol su ve bitki çayı içmeye çalışıyorum:68:istirahat etmek lzm ama çalışınca nerdeeeee:59:

Bu arada yazmayı unuttum cinsiyeti yeni belli olanlara ve bnm gibi bebişinin cinsiyeti değişenlerin:60: tekrar gözü aydın olsun..Önemli olan meleklerimizi sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütebilmek :emir_bebek::emir_bebek::49:

Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)

canım kız erkek değilde sonradan değişen cinsiyetlerde bütün hamislerimiz aynı hayal kırıklığını yaşadılar maalesef.Olsun onlar bizim yavrularımız hayal kırıklığıda yaşacak biz onları seviyoruz.Hoşgeldin bu arada.

Selam kızlar, geçici beyanname dönemi yoğunluğundan dolayı arada girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama maşallah bgn pek hızlısınız sohbete yetişemiyorum..:31:
bende fena soğuk almışım sanırım.. hem gözlerim hem burnum durmuyor..bolbol su ve bitki çayı içmeye çalışıyorum:68:istirahat etmek lzm ama çalışınca nerdeeeee:59:

isin icin kolay gelsin..bende muhasebe mezunuyum:(( neyseki artik o isi yapmiyorum:)) cok gecmis olsun.

teşekkürler kızlar..doktora gitsem rapor yazar aslında ancak doktora gitmeyi çok alışkanlık haline getirmemiş biri olarak zor geliyor her hasta olduğumda gitmek..işte insanın taaaa canına geçmeyince hastaneye gitmeyi düşünmeyenlerdenim ben:94::96:

antalya tıtanıce gıdıyoruz bızde sen kayserıye gelecektın demı

Ooo süper biz de balayımızı orda yapmıştık...

Biz de memleketimize gidiyoruz.Bu arada doktorum bugün kesinlikle arabayla gitmeme izin vermedi.10 saat sürüyor diye.Biz de napalım mecbur uçakla gidiyoruz ama son anda aldık ya bir pahalı bir pahalı :(

bende hamileligi cok özel bir durum gibi görenlerdenim.keske her i$ yeri hamile kalinca direkt 9 ay bizi otomatik izne cikarsa da rahat rahat,stressiz,yorulmadan bir hamilelik dönemi gecirsek..ne güzel olurdu:31:

Bizde bayramın iki günü burda kurbanla falan geçircez sonra kociş ve annemlerle benim memleketim Uşağa gidicez.

bayanlar selammm :3:

Bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; kız dedi....

Minik prensesim olacak inşallah :12:

Ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim :9:
al benden bi tane daha
kızlar benim akıntım var doktordan ilaç istedim vajinal krem verdi tüplü. Cleocin diye.ama kararsız kaldım kullansam mı diye bilen var mı bu ilacı
bana da verdi kullanamıyorum cesaret edipte öyle ce duruyor neden gittik ozaman diyor eşim doktora napıyım kullanamıyorum....
ben öyle kullanıyorum cnm ama yağ olarak sürmek zor oluyo daha dogrusu ben mi beceriksizm halıya damlattım biraz sadece karına sürmüyorum çünkü ,,,çözüm olarak kakao kremi aldım içine kayısı yağı ve badem yağını yarım şişe olarak karıştırdım öyle güzel ki krem oldı ki sürmeye bayılıyorum bir kaç gündür yüzüme de sürmeye başladım cildim cok pürüzlenmişti iiii geldi
ben yüzüme hiç krem sürmedim hamileliğin başlangıcından beri ii fikir bende yapayım bari
jonhson baby yağı bende kullanıyorum banyodan çıkınca sürüyorum lieracıda üşenmeyince
[[/quot

bizde bayramda eşimle memleketime eskişehire gidiyoruz:) göbüşümü annemlere göstermek için sabırsızlanıyorum:9::8:

vay hemşerim benim anne tarafım eskişehirli ben orda doğdum pek severim eskişehiri selamımı söyle güzel şehrimize

Son düzenleme:
Back
X