• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Canım ben hergün alıyorum ama ben de henüz kilo artışı yok

Ne güzell maşallah.Ben 4 kilo aldım :(

Kızlar ya size bişey itiraf edicem.Bende ilaç yutma fobisi var :((( Gülmeyin ama ya valla çok zor yutuyorum hatta bazen geri geliyor yutamıyorum.Ve bu kadar ilacı napıcam bilmiyorum elevit,kalsiyum,demir vs..Offf :(

Foy_9_-24.png

Bu da aynı kızımız.

Ayy çok dadduk bu yaa.Ay saçları benim saçımın rengi,gözleri eşimin gözlerinin rengi:))Diğer yerlerimiz benzemiyo ama olsun :))) Benim de böyle olur mu kızım acep ???

Son düzenleme:
merhba kızlar
bugündoktora gittik 16. haftdyız cinsiytimizi öğrenelimedik ama bizim uykucu yüzüstü horul horul uyuyordu :( yineöğrenmedik.
kızar eleviti nsıl kullanıyorsnuz gnde 1 defa dimi?

Ayy ben de bakıcam bakalım hangimizinki benzeyecek :)))

Ya doktor susuz kalmışsın dedi diye elimde şişeyle geziyorum.10 dakikada bir wc deyim çok afedersiniz :)) Gece zor olacak.

selam arkadaşlar uzuun zamandır uğramadım bebişlerimiz büyümüş cinsiyetleri öğrendik ve hatta artık hissediyorum minik kızımı içimde bişeyler kıpraşıyor artık bağırsak hareketi olmadığına eminim:)

Ayy ben de bakıcam bakalım hangimizinki benzeyecek :)))

Ya doktor susuz kalmışsın dedi diye elimde şişeyle geziyorum.10 dakikada bir wc deyim çok afedersiniz :)) Gece zor olacak.

canım su ile çok alakası olmuyor. benim doktorumda suyu biraz azalmış dedi. iki gündür serum yiyorum. içilen su ile pek telafi edilmiyor susuzluk. doktorum kocaman olmuş bebişin artık kasılmalar yaşayabilirsin, korkma dedi. hepimize kolayyy gele.

FUNMAK canım geçmiş olsun iyi haberlerinizide alırızda sevincimiz daha da artar inşallah.Aferim kızına uslu uslu durmuş:nazar:

esrayağmur arkadaşım afiyet olsun benimde midemde yanma oluyo
iştahım olmuyo pek bişey yiyemiyorum
bu aralar bolca naneli sakız çiğniyorum. ilaçtan daha çok rahatlatıyo.

Back
X