• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım gözün aydın:)) maşşallah bebişinede sanada:) az kaldı 20 haftaya hadi hayırlısı bakalım. bu arada bende oynuyor dye küçük şekerlerden habire atıyordum agzıma eşim şikayet etti bnm doktorda kızdı oda söledi aynı şeyi. ama bende düşük şeker olduğu için tatlı tüket mutlaka dedi ama faydalı tatlılar olsun meyvelerden yada sütlü tatlı kendin yap onları ye dedi:))

hayırlısı olsun bakalım cnım. ne zaman gideceksin bi daha doktora

sanırım aralık ilk haftası

mrb güzel anneler:)
herkez iyi okudğum kadarıyla, tabi bebeklerde. maşallah:)

dün eşimle o kadarrrr çooook gezdikki ama çok güzel bayramlık buldum kendime.
hafif hamile olan kıyafetlerden aldım.
yani doğumdan snrada giyebilirim bi süre daha.
bide etek aldım. bu ikinci eteğim oldu dahada almam heralde. iki taneyle idare ederim.
tesettürlü olunca etek her yerde bulunmuyor maalesef. o yuzden ümraniyeden buldum ve aldım.

şimdiden herkezin bayramını kutlarım.

bu arada oğluşum dün ve bugünn çok hareketli:)

gğle güle giy canım iyi günlerde inşallah. bende kısa bir elbise aldım ama hamileykende giyiliyor normaldede giyerim.. bu arada bayramı farketti heyecandan kıpır kıpır demekki oğlun maaşallah ona..:)

mrb güzel anneler:)
herkez iyi okudğum kadarıyla, tabi bebeklerde. maşallah:)

dün eşimle o kadarrrr çooook gezdikki ama çok güzel bayramlık buldum kendime.
hafif hamile olan kıyafetlerden aldım.
yani doğumdan snrada giyebilirim bi süre daha.
bide etek aldım. bu ikinci eteğim oldu dahada almam heralde. iki taneyle idare ederim.
tesettürlü olunca etek her yerde bulunmuyor maalesef. o yuzden ümraniyeden buldum ve aldım.

şimdiden herkezin bayramını kutlarım.

bu arada oğluşum dün ve bugünn çok hareketli:)

oh oh nereden aldın etekleri... bende ümraniyedeydim malum hast orda...az gezicektim ama doktor sağolsun yine izin vermedi:9: olsun evimi topluyorum artık bulaşıklar makinaya yatağı topluyorum....kendi yicek içeceklerimi alıyorum oda yetiyo vallahi.. bu gün bizde bi oyuncacıya girdik.. binada 3 erkek çocuk var 2-6 arası yaşları oyuncak aldık onlara..eşim harçlık vericek ama çocuklar artık 200 tl yi bile biliyolar beğenmiyolarki 20 tl yi..sinir oluyorum ozamanda..dedim oyuncak alalımda sevindinler... ay benim oğlum mümkünse 200 tl yi 4-5 yaşından sonra öğrensi zamanla herşey.. fazla yüklemede çocuklara iyi gelmiyo :28: :19:

kızlar özel hastane olmasa doktor beni topa tutardı dei dşünüyorum bıktı bizden artık 2 hft 1 görmekten..bende artık 3 hft geçer 4. haftadan sonra gideriz diyorum... fazla zorlamim şansımı...hem artık alışmam lazım..tedirgindim önceleri şimdi daha rahat olmam lazım dimi ama..

slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...

gözünaydın canımm...:nazar:sevindimm senin doktorun baya tedbirlii..benim de çok kanamam oldu ama ayaklandım valla.sadece calışmıyorum o da ilçeye gidiş geliş yapmam gerektiği için,yol yasak...ama evin içinde dönüoyorum :12: ağır olmasa da süpürgemi yapıyorum.çarşıya 1 saatte olsa çıkıyorum.acaba yapmasam mı??BEN DE daha tam hareketlerini hissetmedim.yani ayırt edemiyorum henüz...allaha emanet inşallah bişey olmaz tabi ama dikkatli olmakta fayda var.

bebişlerimizi ii görünce nasıll rahatlıyoruz değil mii??bana 1 hafta 10 gün gidiyoo:8:sonra gene merak etmeye başlıom nası ki ii mi ki die:25:bi hareketlense yaramazlar...:10:

ümraniyede iki yerde hamile kıyafeti satan yer buldum cnm. biri ara sokakta biri ana caddenin üstünde.lc waikikinin tam karşısında.

üstlerimide defacto dan aldım. yani büyük beden aldım biraz, çok güze oldular.
normal insanlar için ama göğüs altından robalı diğeride gömlek tarzında altı lastikli:)

kızlar özel hastane olmasa doktor beni topa tutardı dei dşünüyorum bıktı bizden artık 2 hft 1 görmekten..bende artık 3 hft geçer 4. haftadan sonra gideriz diyorum... fazla zorlamim şansımı...hem artık alışmam lazım..tedirgindim önceleri şimdi daha rahat olmam lazım dimi ama..

yok ben bu sefer azimliyim günümü beklicem. doktor parasını alıyor bişi demiyorda eşim az kaldı topa tutacak beni:)) yılbası hediyesi bulmuş ikinci el ultrason alacakmış eve herkesin yanında öle dalga gçiyor benimle özledikçe bakacakmışım:))) geçenlerde doktora da söyledi rezil oldum :)

gözünaydın canımm...:nazar:sevindimm senin doktorun baya tedbirlii..benim de çok kanamam oldu ama ayaklandım valla.sadece calışmıyorum o da ilçeye gidiş geliş yapmam gerektiği için,yol yasak...ama evin içinde dönüoyorum :12: ağır olmasa da süpürgemi yapıyorum.çarşıya 1 saatte olsa çıkıyorum.acaba yapmasam mı??BEN DE daha tam hareketlerini hissetmedim.yani ayırt edemiyorum henüz...allaha emanet inşallah bişey olmaz tabi ama dikkatli olmakta fayda var.

bebişlerimizi ii görünce nasıll rahatlıyoruz değil mii??bana 1 hafta 10 gün gidiyoo:8:sonra gene merak etmeye başlıom nası ki ii mi ki die:25:bi hareketlense yaramazlar...:10:

cnm vallahi doktorum çok fena ya..baya tedbirli... hiç bişey anlamadım ama olsun..sağlıklı olsunda bebişim... vallahi cnm doktorun ne diyo senin... yani söylediklerine göre maşallah çok hareketlisin.. sağlıklıysan bilnmem..ama yinede tedbirli ol..çünkü rahim göbek hizasının biraz ütüne çıkınca daha rahat özgür olucakmşım..

slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...

maşallah minik mustafa yusufa ne güzel de kilo almış :)

cnm vallahi doktorum çok fena ya..baya tedbirli... hiç bişey anlamadım ama olsun..sağlıklı olsunda bebişim... vallahi cnm doktorun ne diyo senin... yani söylediklerine göre maşallah çok hareketlisin.. sağlıklıysan bilnmem..ama yinede tedbirli ol..çünkü rahim göbek hizasının biraz ütüne çıkınca daha rahat özgür olucakmşım..

4 5 hafta önce artık rahimde ultrasonda kanama tamamen kaybolunca kefeni yırttın dedi bana.sadece ilçeye dolmuşla gittiğim için tıngır mıngır çok sallıyo istersen çalış ama gene de yattın emek verdin riske atmayalım dedi.ki ben adet kanaması gibi kanama gördüm.ama şu anda ultrasonda bi tehlike görünmüyo allahıma binlerce şükür.sen ufak bi lekenme yaşadın galiba.ben de acaba kalkmasammı diyorum.ama doktor yatcaksın demedi.gündelik işlerini yapabilirsin dedi.valla yapmasak da olmuo işte sen de yaşıoysun aynı şeyleri sadece araba kullanmıyorum.dolmuş otobüs binmiyorum.eşim arabayı dikkatli sürüyo.sandalye falan çıkmıyorum çok ağır kaldırmıyorum.ama tencerede sütü kaldırıyorum mesela.yada süpürgemi yapıp toz alıyorum böle şeyler...allahım hepimizi korusun yaa..zaten benim bu hafta 19 bitiyo allahın izniyle.sende 2 3 hafat daha bekle doktorun ne diyosa o sonuçta.bu kadar sabrettikten sonra 20 ye bişey kalmamış...

mesacım namaza duruyodum o arada yazdım..biraz geçiştirmiş gibi oldu kusura bakma..evet cnm kilo almış..çok güzel görünüyo şimdi..diğerinde çikindi yavrum şimdi maşallah...eli yüzünde uyuyodu... şimdi karnım aç bişeyler yemeliyimki kendimize gelelim dimi ama :)

ya kızlar ben anlamadım ben bizim bebek için şeker yapacam hastanede falan gelene dagıtmak için eşimle konusuyoruz bugün demez mi 350 tanede bana yapar mısın. dalga mı geçiyor ciddi mdir yoksa beni bezdirip hazır satın almak için mi dedi anlamadım. ne edecek 350 taneyi çözemedim bi türlü:))

selam şker anneler nasılsınız izde hala kaynanamdayız malum bayrama geldik sizde ne var ne yok geçmişi okumaya çalşcam ama kaç saatte bitiririm bilmiyorumm yani :82:

ya kızlar ben anlamadım ben bizim bebek için şeker yapacam hastanede falan gelene dagıtmak için eşimle konusuyoruz bugün demez mi 350 tanede bana yapar mısın. dalga mı geçiyor ciddi mdir yoksa beni bezdirip hazır satın almak için mi dedi anlamadım. ne edecek 350 taneyi çözemedim bi türlü:))
cnm anlamadım eşinmi dio sana 350 tane yap die..çok fazla.. değilmi..100 tane yap hastanedede dağıtırsın.. eve gelenlerede...
selam şker anneler nasılsınız izde hala kaynanamdayız malum bayrama geldik sizde ne var ne yok geçmişi okumaya çalşcam ama kaç saatte bitiririm bilmiyorumm yani :82:

slm cnm...of mutfağa girdim biraz.. belim koptu ya...

kızlar doktor rahim ağzımı ölçtü ve bana dediki gelmeden lavaboyamı gittin...şaşırdım neden sorduğunu...şimdi araştırdım anladım..normale göre biraz fazla çıktı genişliği galiba int yazanlara göre...demek idrara gidince açılıyomu ne anlamadım... 3.70 çıktı çünkü.. ama bişey olsa doktor derdi..ondan içim rahat..

canım bana şeker gereksiz geliyor ben pastanelerde satılan üstünde bebk figürlü çikolatalardan alıcam onlardan dağıtıcam şeker gereksiz şekeri yeni çıkardılar nikah mı bu ki bence boşuna şekere para vermeyin naçizhane fikrim

Back
X