- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.161
16 kasim ile bugun arasindaki postlar yok olmus
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada herkese iyi bayramlar, kusura bakmayn unutmusum telasla:)
canım yeni gördüm msjını kusura bakma.biz döndük İzmirden dün gece. kemeraltına gittim çok kalabalıktı bir kaç parça birşey aldım ama içime sinmedi.daha doğrusu alışveriş modumda değildim sanırım. sen neler yaptın???canım sende İzmire gidiyorsun bugün dimi..
bizde İzmire gidip ordan uçakla Adanaya gidicez..
dönşte yine uçakla İzmire inicez..şu meşhur Kemerlatına bakim istiyorum
ama bakalım,kısmet,bir gidip gelelim de![]()
hadi gözün aydın canım Allah korusun hepimizin miniklerini ve bizleri tabikikızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .
gözün aydın canım.darısı başımıza artık.Kontroleden geldim. 19 cm, 232 gr olmuş kuzum. Kesin erkek olduğunu gördük.
5 gün önden gidiyor yine. Keyfi yerindeymiş. 1 ay sonra kontrole gün verdi.
Sonrasında detaylı için randevu verecekmiş. 1 ay daha sabretmem lazım. Allahtan hareketlerini hissediyorum da içim rahatlıyor.
bu civil dediğin civilim.com olan dimi Esracım.bu arada yokluğumda epey kaynatmışsın.en iyi kaynana ölü kaynanadır diyerek son noktayı koyuyorum konuya :))) Çünkü bunlarla baş etmek mümkün değil!!!hihi bende bakıyodun gittigidiyora şimdi... sıfır dimi cnm.. ya böyle alan ama hiç kullanılmamaış dien ürünlerini satışa çıkaran anneler var çok hoş şeyler var ama bakıyorum şimdi güzel görünüyolar ama... sıfır diolar falan.. bende beğendim 1 tane kaptan takımı kırmızı beyaz ve şapkalı falan..BU ARADA CİVİL İYİ CNM...çoğu satıcılr uygun veriyo die karalıyolar ama aldanma...al 1-2 bişi yıka bak durumuna göre al...ben ordan almayı düşünüyorum..
gözün aydın şekerim amiiiiiin:)mrb kızlar naslsınız bugun dortlu test sonucu ıçın drum aradı ve sorun olmadıgını soyledı çok mutluyumallahım hepımıze sağlıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın
canım başınız sağolsun Allah sabırlar versinhoşgeldiniz aramıza..ne güzel bir erkekten sonra bir kız..rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş..
BU arada slm kızlar kimse yok bugün ,bende bugün çok keyifsizdim birkaç saat önce babaannemin vefat haberini aldım daha da kötü oldum..eşimde işte sabah gelecek 11e doğru,keşke evde olsaydı ,iyice içim sıkıldı..zaten bu ara hassasım ve gerginim bu da tuz biber oldu..ağladım ağladım şimdide başım çatlıyor
![]()
hadi bakalım gözün aydın şekerim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindimslm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...
geçmiş olsun canım.. bende de soğuk algınlığı vardı. dün kahvaltı masasına oturmamla gidip kusmam bir oldu.. midem de su bile olmadığı için ne kadar zorladıysam kan kustum... sanırım boğazım tahriş oldu. bugün de bi baş dönmesidir gidiyo.. dün akşam kayınvalidemlerle görümcemler yemeğe bizdeyd. gündüzde gezmiştik derken çok yoruldum.. toparlanamıyorum bugün.
slm cnm forun geçici süreliğine böylemiş inş çabuk geçer ellerinde omayan sebeblerdenmiş...
inşallah canım ya:/ Bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine fıstık :)))
slm kızlar dün kabus gibi bi gün geçirdim..sitenin bu halinden girip yazmak bile istemedim.. bu zamana kadar elhamdülillah hamişliğim iyi geçti en azından kusmam yoktu arada olması halinde.. başım bile ağrımamıştı..nazar değdi sanırım..eşim yorganı üstümden çekti bende sağlam giyinemediğim için belim açılmış geceleri..üstüne uyandığımda 8 defa safra kusutm.. ve olanlar oldu..ne yesem çıkardım..baş ağrısımı dersiniz kulak ağrısımı... bel kaburga ağrısımı dersiniz..vucut sıcaklığım 37.5 kadar çıktı.. ateş olmadı çok şükür.. ama çok kötüydü dün..etleri bölünmüş giydim kaşık tutamıyodum..oh şuanda çok iyiyim..ama ne tedirgin oldum anlatamam kızlar çok kötüydü![]()
size de gecmis olsun, malesef benimde bazen midemde su bile olmuyo, cok zorlaniyorum, bulanti sabahlari oyluo, am midemde bom bos, artik bogazim agirmaya basliyo
tekrar gecmis olsun