• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

arkadaslar esim arabayi park ederken farkinda olmadan yan aynadan bana vurdu.kolum bacagim cok kotu siisti.yere dustum.ilk aklima gelen bebekti.zor kalktim ayaga.bebek hareketleri var.hissediyorum.ama hala korkuyu uzerimdemn atamadim.bu araada yuruyemiyorum.bacagim cok kotu olmus.hepinizi opuyorum kendinize dikkat edin.

cnm çok geçmiş olsun...aman ya dikkatli olalım en çok korktuğum şey..sadaka ver cnm...az sadaka çokça belayı def edermiş..

defesen canim babies r us da bebek bakim urunleri bbek bezleri islak mendiller sampuanlar felan hepsi organikmis.nevresim takimlari bile organikmis.ha birde orda bebek agiz mendilleri var.hani tr de.narin bezlerden yapardik.onlardanda var.organik.ve fiyatlari cok uygun.haberin olsun.ben internetten baktim.sizin eyalettede varmis.babies r us.

cnm çok geçmiş olsun...aman ya dikkatli olalım en çok korktuğum şey..sadaka ver cnm...az sadaka çokça belayı def edermiş..
saol canim.sanada gecmis olsun.aaslinda cok pinpirikli olmamadan basima geliyo.az evham yapmak lazim.sadaka bende dusundumde burdaki gavurlara bisiy versen salak salak bakarlar.bir cocuk gorebilirsem bisiyler alicam ona.ailesi izin verirse tabi.burda pek normal karsilamiyolar.

Allah korumus seni ve bebegini canim.cok gecmis olsun.görünmez kaza dedikleri.
arkadaslar esim arabayi park ederken farkinda olmadan yan aynadan bana vurdu.kolum bacagim cok kotu siisti.yere dustum.ilk aklima gelen bebekti.zor kalktim ayaga.bebek hareketleri var.hissediyorum.ama hala korkuyu uzerimdemn atamadim.bu araada yuruyemiyorum.bacagim cok kotu olmus.hepinizi opuyorum kendinize dikkat edin.

[table="head"]no||***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***boy***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
ellot.....33...30 nisan...64...160cm.....erkek...belli değil herkese hayırlı doğumlar:nazar:

defesen canim babies r us da bebek bakim urunleri bbek bezleri islak mendiller sampuanlar felan hepsi organikmis.nevresim takimlari bile organikmis.ha birde orda bebek agiz mendilleri var.hani tr de.narin bezlerden yapardik.onlardanda var.organik.ve fiyatlari cok uygun.haberin olsun.ben internetten baktim.sizin eyalettede varmis.babies r us.

Cokk sagol bu site adreslerini bir yere not alacagim. Dun bakarken de cok hosuma gitmisti Babies R Us ben mudavimlerinden olacagim sanirim:))) Cok profesyonele benziyorlar.

dünü$ canim sanada gecmis olsun..uyurken gözünü :27:dört ac ta yorganini cekmesinler:)) $aka bir yana bence sen ayri birseyle örtün canim insan uykuda anlamiyoda sonradan cikiyo acisi iste

saol canim.sanada gecmis olsun.aaslinda cok pinpirikli olmamadan basima geliyo.az evham yapmak lazim.sadaka bende dusundumde burdaki gavurlara bisiy versen salak salak bakarlar.bir cocuk gorebilirsem bisiyler alicam ona.ailesi izin verirse tabi.burda pek normal karsilamiyolar.

Hahaha cok guldum ya. Aynen oyle canim hele cocuklara yaklasamazsin bile,bizde olan sevme makas alma burada yok. Hemen zarar verecegini dusunerek uzaklastirirlar.
Bizim burda donation adi altinda ne oldugu belirsiz gruplar para topluyor. Heryerde varlar... Ama hic vermedim ben henuz:( Bilemiyorum ki guvenemiyorum.

[table="head"]no||***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***boy***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
ellot.....33...30 nisan...64...160cm.....erkek...belli değil herkese hayırlı doğumlar:nazar:

Selamlar Ellot hosgeldin.. Benimde Tahmini D.T. 30 Nisan...

Sueylul ben disari cikiyorum haftalik alisveris yapacagiz, kendine iyi bak gorusmek uzere. Bizim burada saat 4 e geliyor Turkiye ile 7 saat fark var canim.
Bir de ayni baslikli konumuzu tekrar actimmm.

slm dünüş...sitenin halinden kim var kim yok göremiyorum öfff:53:
dönü$ burdaydim da ayarlardan görünmez dolasiyodum:)) ondan göremedin actim simdi..:9:

diyorum ya cnm..odamdan tiksindim die :9: koca tıçlı kocam ahaha yorgan bırakmıyo baaa
cok güldürdün beni:))) allah ta seni güldürsün emi..tiksindim diyoo hamilelik adama neler yaptiriyo:52:

saolasin canim.allah hepimizin bebislerini korusun.kaza bela olmadan saglikli bi sekilde kucagimiza alabilsydik.

insallah canim.hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz insallah.bende(amin) canim sizin orda hic türk yok mu tanidiginiz bir paket tuz al bir de ekmek basindan cevirde ver.herhalde yanlis anlamazlar.yada cami halan orayada gönlünden koptugunca maddi yardim edebilirsin..yinede sen bilirsin de.

skorpion canim bizim bulundugumuz eyalette hic turk yok.burda eyaletler arasi en az 2 veya 3 saat.ayni eyalette bile olsak aradaki mesafeler cok uzun.nasil biliyomusunturkiyede ankaradan istanbula gidiliyomus gibi.benim bulundugum eyalet mesela turkiyenin tamami buyuklugunde.esimin is yerine gelen kucuk bi cocuk var.aklimdan o gecti.otistik bir cocuk.ona hediye almayi dusunuyorum.sizce nasil olur.ailesini taniyoruz en azindan.amerikalai ama hediye niyetinde aldim diye soluycem.

kizlar PRENSESiMiZ:nazar: kesinle$ti.19+3 te 20.hafta ayrintili kontrolüm vardi.%99 kiz dedi doktorumuz..:12:herseyine bakti ölctü gelisimi normalmis.Allaha sükür.:64:minigimiz 22cm.,250 gr. olmus:nazar:plasenta problemim de kalmamis yerine cikmis $ükürler olsun ki.bizim yaramaz tepe taklak duruyodu:)) hatta ultra$ala koymadan doktora mesanemde bir baski var rahatsiz ediyo demistim sanciyo gibi..bir de baktik sonra bizimki kafasini dayamis ohh bir rahat duruyo doktorda gülüyo pozisyonuna:))bu arada bir sorunum kalmadigi icin pazatresi hayirlisiyla i$e basliyorum.biraz calisayim pas tuttum evde:52:

tum 2011 nisan anneleri benim doktorum bebek icin alacagim kiyafetler ve bakim urunlerinin organik olmasini tercih ettigini soledi.eger sizde alabilirseniz organik alin.burdaki kontrollerimde doktorun soledigi seyleri elimden geldigince sizinle paylasirim.ha birde mutlaka evinizde antiseptik jel bulundurun hem simdi hemde dogumdan sonra.

skorpion canim bizim bulundugumuz eyalette hic turk yok.burda eyaletler arasi en az 2 veya 3 saat.ayni eyalette bile olsak aradaki mesafeler cok uzun.nasil biliyomusunturkiyede ankaradan istanbula gidiliyomus gibi.benim bulundugum eyalet mesela turkiyenin tamami buyuklugunde.esimin is yerine gelen kucuk bi cocuk var.aklimdan o gecti.otistik bir cocuk.ona hediye almayi dusunuyorum.sizce nasil olur.ailesini taniyoruz en azindan.amerikalai ama hediye niyetinde aldim diye soluycem.

dogrudur canim Amerikayi cok bilmedigim icin.bende yurtdisindayim ama bizim ülke Türkiyenin Trakya yakasi kadar kücük:)).bence olur senin niyetin önemli burda zaten.cocuk sevindirmekte güzel..Allah kabul etsin..

kizlar PRENSESiMiZ:nazar: kesinle$ti.19+3 te 20.hafta ayrintili kontrolüm vardi.%99 kiz dedi doktorumuz..:12:herseyine bakti ölctü gelisimi normalmis.Allaha sükür.:64:minigimiz 22cm.,250 gr. olmus:nazar:plasenta problemim de kalmamis yerine cikmis $ükürler olsun ki.bizim yaramaz tepe taklak duruyodu:)) hatta ultra$ala koymadan doktora mesanemde bir baski var rahatsiz ediyo demistim sanciyo gibi..bir de baktik sonra bizimki kafasini dayamis ohh bir rahat duruyo doktorda gülüyo pozisyonuna:))bu arada bir sorunum kalmadigi icin pazatresi hayirlisiyla i$e basliyorum.biraz calisayim pas tuttum evde:52:

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah cnm benim...

Back
X