• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canm ben de de bi liste var aynı erva nın ki gbi...19-22 ay 5.ay yazyr...evet farklılıklar var sitelerde bide kaç aylık diye soryr genelede herkse.ben hafta olarak gdyrm ama soranlara ay uzernedn söylyrdm bayramda.

bende hafta bazında gidiyorum tatlım ya daha mantıklı oluyor illa ay diyenlere de dörtbuçuk dedim bayramda

dün minik kuşuma alışveriş yaptım hastane çıkışını havlusunu emziklerini nevresimini aldım akşam foto çeker koyarım

bu arada hamilelik izninin uzatılması söz konusu olduğunu okudum dün gazetede. inşaAllah uzatılır izin çok dua edelim kızlarda uzatılsın..aksi takdirde minişlerimizi nsl daha ufacıkken bırakacağız biz çalışanlar:5::5:

bu arada hamilelik izninin uzatılması söz konusu olduğunu okudum dün gazetede. inşaAllah uzatılır izin çok dua edelim kızlarda uzatılsın..aksi takdirde minişlerimizi nsl daha ufacıkken bırakacağız biz çalışanlar:5::5:

ben o konuda rahatım çünkü çalışmıycam ama sizler için tek dileğim inşallah 6 ay ücretli izin olur

ayy ne gzl..nerden aldın tatlım..şimdiden güle güle giydirmek nasip olsun inş.kesin kızınız olucak hayırlısı ile değilmi canım

doktor kız diyo tatlım valla değişirse aldıklarımı değiştiricem havlu filan e-bebek ten aldım fiyatlar iyiydi hastane çıkışını sevi bebe den aldım biraz kazık ama çok hoşuma gitti nevresimi taç tan aldım eğer yine cinsiyet değişirse evime yakın hepsi gidip değiştiricem inşallah gerek kalmaz

merhabalar, siteye yeni üye oldum bende.
aranıza katılmak istedim, tabi kabul ederseniz. Sat - 28.07.2010
şimdilik kilo almadım hala 50 kiloyum. ama göbişim de çıkmadı. yani çok belli değil. eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.

şu hafta hesaplamayı bir tutturamadım. doktora göre şuan 15+4 üm. ama sata göre 16 falan çıkıyor..

şimdilik kilo almadım hala 50 kiloyum. ama göbişim de çıkmadı. yani çok belli değil. eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.

şu hafta hesaplamayı bir tutturamadım. doktora göre şuan 15+4 üm. ama sata göre 16 falan çıkıyor..

aramıza hoşgeldin tatlımmm

hoşgeldin tatlım aramıza allah saglkla kucagna almayı nasp etsin insaallh :16:

evet almıştım tatlım 2 tane mavi badi vardı zaten diğerleri beyazdı hep değiştirmedim kızda giyer neolacak dedim nazarı olsun oda

tabi ttalım ya ii yapmşın zaten çabk buyurlar kaç kere giyecekler ki..ben hala o alşverşe çkp bişey almayan annelerdenim:D şimdi yeni çıkmaya başlaycagım önce hastane çkşı almayı planlyrm bende bakalım....işin en zevkli tarafı da bu olsa gerek ona alşverş yapmak..

kızlar ağzınızdan bal damlıyor şu hamilelik izini ile ilgili okuyunca çok sevindim.
yavrularımız kısmetleriyle gelir inşallah onlarla daha çok vakit geçiririz.

Back
X