- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.481
9 aylık halimizi düşünemiyorum bile:))
Hoş bulduk tatlım.
Son aylarda iyice sabırsız olucaz sanırım.
aynen tatlım kıvranır dururuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 aylık halimizi düşünemiyorum bile:))
Hoş bulduk tatlım.
Son aylarda iyice sabırsız olucaz sanırım.
doktor kız diyo tatlım valla değişirse aldıklarımı değiştiricem havlu filan e-bebek ten aldım fiyatlar iyiydi hastane çıkışını sevi bebe den aldım biraz kazık ama çok hoşuma gitti nevresimi taç tan aldım eğer yine cinsiyet değişirse evime yakın hepsi gidip değiştiricem inşallah gerek kalmaz
ilk bebeğinse canım biraz geç farkedebilirsin.ultrasonda hareket halindeyse,bir sıkıntı yoksa kendine dert etme.benim 3. bebişim,15 haftalıkken seyirme şeklinde hissetmiştim.şimdi eşim bile hissediyor.yakındır sen de hissedersin:))ya kızlar ben henüz bebişimin hareketlerini hiç hissetmiyorum(anormallik var ben de galiba
ya kızlar ben henüz bebişimin hareketlerini hiç hissetmiyorum(anormallik var ben de galiba
anormallik niye olsun canım..senin göbüşünde yok pek zaten..sen hamileliğini geç hissedenlerden olacaksın o kadar..
öyle düşün...ben ilk 17 haftalıkken hissettim pır pırları ama çok düzensizdi,19 haftanın başından ve ortasından beri de
bariz hareketler hissediyorum...tekmeyi henüz keşfedemiyorum ara ara oluyor zaten ve çok kısa,heralde bu odur diyorum..
didemcim senin cinsiyet kesin değişti mi..
ilk aylarda hep oğlum dedin ama şimdi kızın oluyor demek..hayırlısı ve sağlıklısı olsun da canım..
kızın olursa bir sürü alacak şey bulursun artık..
ilk bebeğinse canım biraz geç farkedebilirsin.ultrasonda hareket halindeyse,bir sıkıntı yoksa kendine dert etme.benim 3. bebişim,15 haftalıkken seyirme şeklinde hissetmiştim.şimdi eşim bile hissediyor.yakındır sen de hissedersin:))
Kızlar benim ağzımda sürekli acımsı bir tat var.
Bir şeyler yiyince geçiyor ama tekrar başlıyor
Sizde de var mı böyle bir durum?
Çeyrek ekmekle salata yedim ama doymadım mı ne
Evde başka ekmek de yok :44:
anormallik niye olsun canım..senin göbüşünde yok pek zaten..sen hamileliğini geç hissedenlerden olacaksın o kadar..
öyle düşün...ben ilk 17 haftalıkken hissettim pır pırları ama çok düzensizdi,19 haftanın başından ve ortasından beri de
bariz hareketler hissediyorum...tekmeyi henüz keşfedemiyorum ara ara oluyor zaten ve çok kısa,heralde bu odur diyorum..