• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

keşke uzatılsa..ama bizde bu şans varken
yetişmez bize kesin..en az 6 ay olması gerekiyor zaten,madem ilk 6 ay sadece anne sütü deniyor
ozaman izin şart:20:
hollanda niye karşı çıkıyormuş ki?

doktor kız diyo tatlım valla değişirse aldıklarımı değiştiricem havlu filan e-bebek ten aldım fiyatlar iyiydi hastane çıkışını sevi bebe den aldım biraz kazık ama çok hoşuma gitti nevresimi taç tan aldım eğer yine cinsiyet değişirse evime yakın hepsi gidip değiştiricem inşallah gerek kalmaz

didemcim senin cinsiyet kesin değişti mi..
ilk aylarda hep oğlum dedin ama şimdi kızın oluyor demek..hayırlısı ve sağlıklısı olsun da canım..
kızın olursa bir sürü alacak şey bulursun artık..

ya kızlar ben henüz bebişimin hareketlerini hiç hissetmiyorum:((anormallik var ben de galiba
ilk bebeğinse canım biraz geç farkedebilirsin.ultrasonda hareket halindeyse,bir sıkıntı yoksa kendine dert etme.benim 3. bebişim,15 haftalıkken seyirme şeklinde hissetmiştim.şimdi eşim bile hissediyor.yakındır sen de hissedersin:))

ya kızlar ben henüz bebişimin hareketlerini hiç hissetmiyorum:((anormallik var ben de galiba

anormallik niye olsun canım..senin göbüşünde yok pek zaten..sen hamileliğini geç hissedenlerden olacaksın o kadar..
öyle düşün...ben ilk 17 haftalıkken hissettim pır pırları ama çok düzensizdi,19 haftanın başından ve ortasından beri de
bariz hareketler hissediyorum...tekmeyi henüz keşfedemiyorum ara ara oluyor zaten ve çok kısa,heralde bu odur diyorum..

anormallik niye olsun canım..senin göbüşünde yok pek zaten..sen hamileliğini geç hissedenlerden olacaksın o kadar..
öyle düşün...ben ilk 17 haftalıkken hissettim pır pırları ama çok düzensizdi,19 haftanın başından ve ortasından beri de
bariz hareketler hissediyorum...tekmeyi henüz keşfedemiyorum ara ara oluyor zaten ve çok kısa,heralde bu odur diyorum..

Ben de hissetmek istiyorum artık.
Uzanıp elimi karnıma koyunca sanki kalp atışı gibi bir şey hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum.

Kızlar benim ağzımda sürekli acımsı bir tat var.
Bir şeyler yiyince geçiyor ama tekrar başlıyor
Sizde de var mı böyle bir durum?

didemcim senin cinsiyet kesin değişti mi..
ilk aylarda hep oğlum dedin ama şimdi kızın oluyor demek..hayırlısı ve sağlıklısı olsun da canım..
kızın olursa bir sürü alacak şey bulursun artık..

değişti ama tatılım hala emin olamıyorum yinede aldım bişiler bakıcaz artık haftaya tekrar randevum var

ilk bebeğinse canım biraz geç farkedebilirsin.ultrasonda hareket halindeyse,bir sıkıntı yoksa kendine dert etme.benim 3. bebişim,15 haftalıkken seyirme şeklinde hissetmiştim.şimdi eşim bile hissediyor.yakındır sen de hissedersin:))

evet ilk bebeğim canım. bu ara da buna taktım maalesef:)mutlaka takacak birşey buluyorum:))bakalım en geç 22. hafta diyorlar ya nasıl sabretcem:)

slm güzel anneler... ben biraz protein almayı eksik ettim yumurtayı yağda yedim bugün dedim haşlim öyle iyiym.. vallahi vicdanım rahatladı..yavrum hissettiryo kendini arada maşallah...akşam anneme gidicem.. battaniyelik ip alıcam.. herkese tavsiye ederim.. 2 tanr olcak örme battaniesi başka istemiyorum.. hazırlardan alırım..4 ay toplasanız kullanıcaz malum.. nisan bebişleri..

kızlar dolu dolu tam 17. haftatu çizelgede gördüğünüz anda 4. ay bitmiş 5. aydan artık gün almaya başlıyoruz dimek oluyo.. ben 4 ay 4 günlük hamişim.. 5. aya girdik yani.. kafası karışan arkadaşlar hesap makinesini alın elinize haftanızla 7 çarpın hop size toplam gün çıkıyo bölüm 30 a sonuç çıkar :) çünkü geçmişte 19. haftada 5. aya giriliyo denilmiş :)

evet canım maalesef göbiş de bayramda biraz daha büyüse de hala istediğim kıvamda değil:)))bugün eve gidince resmimi eklerim. ben geriden gelcem herhalde:))geç olsun da güç olmasın napalım:))ama ben de elimi karnıma koyunca birşeyler hissetmek istiyorum. sancı gibi birşeyler hissediyorum ama nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum. acemi anne işte:))

cnm ben de geçen haftaya kadar ara ara tıp tıp bişeyler hissediyordum ama bayram boyunca hiç hissetmedim biraz endişelendim doktora gidecektim vazgeçtim bu haftalarda düzensiz oluyormuş bir an önce hareket etse de rahatlasam yada cok yavas ve az diye mi anlamıyoz bilmiyorum hiç

kızlar o gün karnım açıktı sabahları bazen deli gibi aç kalkıyorum.. çığırta akıtma gibi isimleri olan bi hamur var bilirmisini.. süt yada su ile yumurta tuz ve un ile hoş bi kıvam yakalayıp tavada incecik pişiriyosunuz.. ondan 4 tane yaptım ay bi yedim bi yedim.. tuttu baya beni peynirli ye sarelle sür..bal sür.. tercih çok.. tavsiye ederim.. süt yumurta var içinde .çünkü unu unutmayın az tüketmeliyiz :)

Back
X