• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hangi hastaneye gitmeyi düşünsem sonradan kötü birşey duyuyorum bugüne kadar hep özele gittim şimdi buca kadın doğum hastanesi diye bir devlet hastanesi var orayı tavsiye ettiler cuma günü gidicem ama hala karasızım karar veremedikçe moralim bozuluyor üzülüyorum

hangi hastaneye gitmeyi düşünsem sonradan kötü birşey duyuyorum bugüne kadar hep özele gittim şimdi buca kadın doğum hastanesi diye bir devlet hastanesi var orayı tavsiye ettiler cuma günü gidicem ama hala karasızım karar veremedikçe moralim bozuluyor üzülüyorum

canım sen izmirdemisin

kızlaar selam,nasılsınız?
bugün biraz geç katıldık,geçmişi okuduk ama :34:
isimler baya bir kafa karıştırıyor galiba..
karar veremeyince zot tabi,biz en baştan karar vermiştik oyuzden çok rahatız ama buna rağmen çevreden şu olsun bu olsun,şu isim güzel..gibi yorumlar geliyor bize de ...yani karar vermek de yeterli gelmiyor artık insanlara..:36:

evet cnm sana uzak tabi duymamış olabilirsin bugüne kadar buca tıp a gittim şimdide buca kadın doğum hastanesi ve egepol hastanesi arasında kaldım

Kızlar detaylı ultrasona gireniniz var mı? nekadar civarında ücreti biliyor musunuz? Benim doktorum önerdiği yerleri aradık ve 300 civarı olduğunu öğrendim çok gibi geldi bana.

şu ana kadar buca tıp aylin e gittim hep doktorumdan memnunum ama hastanenin tutumu yüzünden sezeryan a meilliymiş bir kaç kişinin kanaması olmuş yardımcı olmamış bir kaç kişinin doğumuna girmemiş o yüzden tedirgin oldum ve soğudum sonradan dikkat ettim ki bana aylin hanımı övenlerin hepsi sezeryan olmuş hiç normal duymadım

Arkadaşım normal doğum yaptı orda hatta sancısı geldiğinde doktoru kuşadasındaymış aramışlar ve hemen doğuma yetişmiş doktor ama tabi ayrıntılıarı bilmiyorum..

kızlar listeye ekleyin oğluşum oluyor adını daha koymadık.karnı büüyüyen varmı 18 haftalık hamileyim çok azbi karnım çıktı hamile gibi olmak hamile kıyafeti giymek istiyorum karnım çıksın istiyom yaaaaaaa

mesacım

ben doktorumdan çok memnunum. istersen ismini verebilirim ama benim özel sağlık sigortam var. muayenehanesine gidiyorum. anlaşmalı olduğu birkaç hastane önerdi bunların içinde ege sağlık da var. düşünürsen konuşabiliriz

çalışan bayanlar hani dün şu doğum izninin uzatılması ile ilgili konuşmuştuk ya onunla ilgili şu linke bi bakabilir misiniz?şimdi bu yrürlükte midir anlayamadım..:44::44:
Doğum İzni

tatlım hemen okudum sanırım henüz tasarı halinde. onaylanmak için mecliste bekliyormuş anladığım kadarıyla ama bize yetişeceğinden pek umutlu değilim açıkçası

Back
X