• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar listeye ekleyin oğluşum oluyor adını daha koymadık.karnı büüyüyen varmı 18 haftalık hamileyim çok azbi karnım çıktı hamile gibi olmak hamile kıyafeti giymek istiyorum karnım çıksın istiyom yaaaaaaa

göbüş topiğine bak canım oraya koyuyrz hepmiz bana göre benmki çıktı ama kmse hamile gbisin demyr valla ama ladım löp löp kiloları:((

kızlar listeye ekleyin oğluşum oluyor adını daha koymadık.karnı büüyüyen varmı 18 haftalık hamileyim çok azbi karnım çıktı hamile gibi olmak hamile kıyafeti giymek istiyorum karnım çıksın istiyom yaaaaaaa

Hayırlı olsun tatlım , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:nazar:
tatlım hemen okudum sanırım henüz tasarı halinde. onaylanmak için mecliste bekliyormuş anladığım kadarıyla ama bize yetişeceğinden pek umutlu değilim açıkçası
sanki bize olan izin de uzatma olmuşta ebeyne verilen izin süresi 3 günden daha fazlaya uzatılacak olan süre yasa tasarısı şeklinde mecliste diye anladım:44::44:..

hangi hastaneye gitmeyi düşünsem sonradan kötü birşey duyuyorum bugüne kadar hep özele gittim şimdi buca kadın doğum hastanesi diye bir devlet hastanesi var orayı tavsiye ettiler cuma günü gidicem ama hala karasızım karar veremedikçe moralim bozuluyor üzülüyorum
BUCA kadın doğumda yattım..Çok temiz ve doktor hemşire çok güzel ilgileniyor..Bucatıpı tavsiye etmem,arkadaşım çocuğunu normal doğum ile orda doğurdu,çocuk şimdi tedavi görüyor..Doktor hatasıymış....Daha vaktin var git orada muayene ol,içine sinerse orda devam edersin...

evet cnm sana uzak tabi duymamış olabilirsin bugüne kadar buca tıp a gittim şimdide buca kadın doğum hastanesi ve egepol hastanesi arasında kaldım

Egepol de Dilek hanıma gidenler çok..Orası da güzel...Kadınlar klübünde de gidenler var..Siteyi araştır istersen...

İstanbullu arkadaşlarımdan bir ricam var..
haftaya h.sonu için İst.a gidiyorum..
bebek kıyafet alışverişimin çoğunu ordan yapmayı düşünüyorum..Eminönünde Havuzlu han ve Kürkçü han var oralara bakıcam..
başka tavsiye edeceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim...:21:

Herkese merhaba

İstanbullu arkadaşlarımdan bir ricam var..
haftaya h.sonu için İst.a gidiyorum..
bebek kıyafet alışverişimin çoğunu ordan yapmayı düşünüyorum..Eminönünde Havuzlu han ve Kürkçü han var oralara bakıcam..
başka tavsiye edeceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim...:21:

İstanbul'da değilim ama ablam Çivil'den bahsetmişti.
Hem çeşit olarak çokmuş hem de fiytlar uygunmuş.
Tabii İstanbullu arkadaşlar daha iyi bilirler.

selam güzel anneler...kaç gündür bayram münasepetiyle bir türlü giremiyordum.özlemişim yahuu...:kkk:baya değişmiş buralar ben görmeyeli nolmuş valla tanıyamadım.farklı bi yere girmişim gibi oldum.:9:keyifler nası??GEÇMİŞİ PEK OKUYAMadım.var mı değişik habeler vercek olan??

ben iim çok şükür bebişim büyüyooo:nazar:maşallah iyiyiz.dün doktora gittim.herşey yolundaydı.artık hafif hafif kızımı hissediyorum:12:ama öle tekme falan değil de pıt pıt şeklinde.ee hadi anlatın yok mu güzel havadisler??:46:

cuma günü gitmeyi düşünüyorum cnm arkadaşım şinasi kılıç diye bir doktor var onu tavsiye etti tahir bey varmış çok popiler ama bir kaç kişi memnun kalmamış sanırım şinasi bey e giderim

Back
X