• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben :43::43::43:

offffffffff bende anlamyrm bu kiloları nasıl alyrz yaaa ne yesek yaryr mu ki acep :5: toplamda kaç oldu aldgn kilo tatlım....en sewdgim şey de benm makarnadır yaa :49:

geziyonmu küçük kuzunla valla tatlım bende hiç doymuyorum ama artık stopluyorum kendimi olmayacak yoksa yarım dünya olmak istemiyorum

aynen bende durduruyrm kendimi ya..dr lar her ay 1 kiloya normal dyr hızlı aldgmzda kızıyrlar..bzizim bi arkadaş toplamda 10 kilo almş bebeğide maaşallah 3.500 kilo doğmuş 2 gun önce...demekki çok da aldgmz kiloyla alakası yok bebişlerin...benm eltim toplamda 22 kilo alsı 3.450 doğdu hobaaa gerisi anneye hediye işte :37:

offffffffff bende anlamyrm bu kiloları nasıl alyrz yaaa ne yesek yaryr mu ki acep :5: toplamda kaç oldu aldgn kilo tatlım....en sewdgim şey de benm makarnadır yaa :49:

64 kiloydum ama yavaşlamam lazım bu hızla gitmemem lazım neyse kendimi sınırlıycam ekmek yok makarna yok pilav yok birde süt ürünlerinin ligt ye dedi:50:

aynen bende durduruyrm kendimi ya..dr lar her ay 1 kiloya normal dyr hızlı aldgmzda kızıyrlar..bzizim bi arkadaş toplamda 10 kilo almş bebeğide maaşallah 3.500 kilo doğmuş 2 gun önce...demekki çok da aldgmz kiloyla alakası yok bebişlerin...benm eltim toplamda 22 kilo alsı 3.450 doğdu hobaaa gerisi anneye hediye işte :37:

benim arkadaşta öyle 25 kg aldı kız 2,850 doğdu dedim senden bumu çıktı :1: :1:
ay kızlar biraz sıkalım kendimizi az az yiyelim

Back
X