• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınız :1: stresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu

Ben annemi istiyorum yanımda...Kayınvalidemde birara laf aradı annem gelir dedim...Annemde normal doğum olursa bana doğunca haber verin öyle gelirim diyor dayanamazmış...Kayınvalidem bırak beni hastanedeki tüm çalışanları çileden çıkarır...
,
bu arada dün akşam eşimle otururken elini karnıma koydu hissetmeye çalıştı dedim bak ben tam burda hissediyorum hareketlerini. tam o anda bi tekme yedi eşim. nasıl mutlu oldu anlatamam hissettim hissettim diye bağırıyo. dedim sus duyan olacak malüm kayınvalidemler üst katta:) neyse işte baya bii hareketlerini hissetti bebişimde babasını mutlu etmek için döndü durdu karnımda. yaa çok güzel bi duygu bebeği hissetmek. darısı henüz hissedemeyenlerin başına:49:

Biran önce ben hissedeyim sonrada eşim...

ohhhh almış da almış sana gerek kalmayack :21:

Ewet canım...Kayınvalidem sadece battaniye almıştı başka bişey aldımı bilmem ama sanmıyorum...O sadece yelek örüp duruyor...

ya bende sadece annemn gelmesini istyrm kaynanm kayınbabam görümcemde gelmek istyrlar tamm gelsnler ama onlar doğum oldktan sonra gelsnler yeni doğm yapmş olacam stresli bi dönem o ara annem yeter bana kalabalklga gerek yok di mi zaten onlar bebek bakmaya gelyrlr..ama eşim ben insanlara su zamn gel diyemem ne zamn isterlerse gelrler dyr :25:

ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınız :1: stresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu

ben kayınvalidem le ayni bina da oturuyorum doğuma giderken de hem kayınvalidem hem de kendi annemle birlikte gidecem babalar gelmek isterse arkadan gelsin artık doğumdan sonra da annem pek yanımda kalamaz bir kaç gün belki babam annemsiz duramıyo evde :1: çağırır hemen artık babamı da ikna edersek öle kalır ama sanmıyorum

HAE

Bende ondan güldüm yaaa...

Kızlar bide bişey soracağım...Geçen gün çarşıda gezerken bir bebek kıyafeti satan yere girdik eşimle...10'lu hastane çıkışlarına baktım...25 ytl 70 ytl kadar vardı...Bende 30-35 arası olanını beğendim eşimde gitti en pahalısını beğendi...Pahalı almak istemiyorum çünkü doğduktan sonra bebeğim giyince birdaha yıkamayacağım ve hatıra olarak saklamak istiyorum...Tabi ilk aldığımda yıkayacağım ondan sonra giyecek...Okadarlık bişey alsam bebeğin cildine zararı olurmu acaba...

cnm otuzbeş lira az para değil ki bizim burada kalite li mağazalarda da o fiyatlardan başlıyo içine sinsin ben ce 15 20 tl den aşağı olursa o zaman şüphelen pamuk oranı nasıl diye

ben bişey duydum doğuma giderken kimseye haber vermemek gerekiyormuş bi arkadaşın annesi ole çok duyurma ağrın artar dedi bilmiyorum artık batıl inançmı

ben bişey duydum doğuma giderken kimseye haber vermemek gerekiyormuş bi arkadaşın annesi ole çok duyurma ağrın artar dedi bilmiyorum artık batıl inançmı

İnşallah öyle birşey yoktur.. Yoksa yandım ben..:58:
Annem,Teyzelerim, Kayınvalidem, görümcem herkes doğumda yanımda olmayı planlıyor..

bu arada benimde yanımda annem ve kayınvalidem olur herhalde çünkü kayınvalidemle aynı binadayız annemde 15 dk uzak bana gelmek isteyende olursa tabiki gelmeyin demem isteyen gelsin ne olacak sanki

bu arada benimde yanımda annem ve kayınvalidem olur herhalde çünkü kayınvalidemle aynı binadayız annemde 15 dk uzak bana gelmek isteyende olursa tabiki gelmeyin demem isteyen gelsin ne olacak sanki

canım işte mesele gelmek deil ki kalmak..benmkiler sehr dısından gelecekler.. bi yanda benm annem var bi yandada kayınbaba annem rahat edemz ki o kadr kişi bi evde..ben dyrm ki annem gtsn onlar gelsn yoksa bndede demm kmseye gelme diye

cnm otuzbeş lira az para değil ki bizim burada kalite li mağazalarda da o fiyatlardan başlıyo içine sinsin ben ce 15 20 tl den aşağı olursa o zaman şüphelen pamuk oranı nasıl diye

Vallah canım ben çarşı pazar gezdim en ucuzu 25 ytl başlıyor...

Bence batıl inançtır...Sezeryan olursam günüm belli olunca yakınlarımı çağırırım hastaneye...Normal olursada ararım vallah yine...Okadar hastanede verilmek üzere bebek şekeride baktık eşimle...Hastanenin keyfide başka olur...

kızlar ben sevi bebeden 70 tl aldım 12 parça hastane çıkışını 30 35 vardı başka yerlerde ama bi bu içime sindi penyesi filan çok güzel

kızlar bişey sorcam doktor bana balık yağı verdi sizede verdi mi daha başlamadım kullanmaya acaba fazla kilo aldırır mı onun yerine ceviz balık yesem daha iii diil mi kullanan var mı aranızda

Back
X