• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar hala devam ediyo sağ tarafımdaki ağrı..sanki çok koşarsınızda sonra nefes alırken bi ağrı olur ya öyle yürüyünce oluyo..doktorum bişey olmaz normal dedi eğer çok rahatsız olursan gel dedi..nedesin başka kadın tanıyo hastasını ahahaha:37:

hadi ya canım çok sevindim..artık yatakta değilsin değil mi nasılsa bebişin hareketlerini hissediyosun..öyle demiştin sanırım daha önce

evet cnm 30 dak yürüyüş en fazla ona iznim var ama evde hareketlerim kısıtlı değil...eskiye göre ohoo çok rahatım işte çok ağır işler yapmıyorum daha..

senin bebiş nasıl polyana cnm kafanı karıştırmş doktor da senin... başka doktora gitmeyi düşünüyomusun

22 aralıkta kontrolüm var..o zaman artık inşallah belli olur cinsiyeti..biraz daha sabredeyim diyorum canım..ece 3.5 aylıkken belli olmuştu..ama bu biraz inatçı göstermiyor..doktor halbuki gösterek dediki bak 2 tane tomurcuk var şu aradaki de pipisi dedi ve gördük onları:69:sonra bidaha baktı ve ya bu kıza da benziyor deyinca çok güldüm valla ya..işin içinden çıkamıcam dedi..artık kendi doktoruma sorarım 1 ay sonra..

evet cnm 30 dak yürüyüş en fazla ona iznim var ama evde hareketlerim kısıtlı değil...eskiye göre ohoo çok rahatım işte çok ağır işler yapmıyorum daha..

canım çok sevindim senin adına..baya yatakta sıkılmıştın artık..iyi olmuş aldınmı bebişe kendine ciciler..ben dün kendime 4 parça kıyafet aldım..çok cici bi elbise, pantolon,tunik bir de espirili bady aldım..bebeğime daha bişey almadım..annem ben beşiğini alırım dedi..

canım çok sevindim senin adına..baya yatakta sıkılmıştın artık..iyi olmuş aldınmı bebişe kendine ciciler..ben dün kendime 4 parça kıyafet aldım..çok cici bi elbise, pantolon,tunik bir de espirili bady aldım..bebeğime daha bişey almadım..annem ben beşiğini alırım dedi..

cnm ciciler topiğine baksana ekledim... biz erkenmi başladık gerçi öyle acele almıyoruz beğendikçe aldım ama... park yatak aldık...1 tane hastane çıkışı 5 li zıbın takımı 1 alt üst takım.. 2 yelek örme hediye geldi..dayısı forma almış eşofman almış feneryumdan.. babasıda 2 tane t-şört almış ay ne çok şey oldu

mrb kızlar şimdı annemle konuştum bebgın oynuyormu dıyo ben anlamıyorum oynadıgını nasıl anlamıyosun dıyo bazen damar atar gıbı oluo en fazla ıkı defa korktum şimdı :26:sız nasıl hıssedıyorsunuz

cnm ciciler topiğine baksana ekledim... biz erkenmi başladık gerçi öyle acele almıyoruz beğendikçe aldım ama... park yatak aldık...1 tane hastane çıkışı 5 li zıbın takımı 1 alt üst takım.. 2 yelek örme hediye geldi..dayısı forma almış eşofman almış feneryumdan.. babasıda 2 tane t-şört almış ay ne çok şey oldu

bi bakayım nasılmış ciciler..beğendiğin şeyi al bence sonra kalmıyo falan..ben de geçenlerde elw da çok güzel tulumlar gördüm hem eldivenleri şapkası kusmuk mendilleri de vardı yanında..cinsiyeti belli olunca bi tane alırız dedik..geçen baktım hiç bi tane kalmamış..keşke yeşil turuncu bi tane alsaydım dedim..

ya esracım ben o ciciler topiğini açamadım..neyse belki sonra görürüm..eminim ki hepsi de çok cicidir..allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..

mrb kızlar şimdı annemle konuştum bebgın oynuyormu dıyo ben anlamıyorum oynadıgını nasıl anlamıyosun dıyo bazen damar atar gıbı oluo en fazla ıkı defa korktum şimdı :26:sız nasıl hıssedıyorsunuz

cnm ben hissediyorum ama dediğin gibi bazen damar atar gibi oluyo bazen çok yoğun hissediyorum sürekli.. benim uzanmaya vaktim çok oluyo arada yakalıyorum..seninkisi kızmı..tedirgin olma :) :49:

cnm ben hissediyorum ama dediğin gibi bazen damar atar gibi oluyo bazen çok yoğun hissediyorum sürekli.. benim uzanmaya vaktim çok oluyo arada yakalıyorum..seninkisi kızmı..tedirgin olma :) :49:

maşş.ogluşuna.evt canım benımkı kız.bıde gobek delıgımın etrafında damar atmasını hıssedıyorum ben.dr 4 hafta sonraya randevu verdı bu sefer çok uzun oluyor aralgın 4unde gtcez merak edıyorum.

maşş.ogluşuna.evt canım benımkı kız.bıde gobek delıgımın etrafında damar atmasını hıssedıyorum ben.dr 4 hafta sonraya randevu verdı bu sefer çok uzun oluyor aralgın 4unde gtcez merak edıyorum.

cnm kızlar daha narin ya bide annesinin karnında çok rahat demek hep uyuyo :9: ondandır evet damar atması gibi. bi zaman sonra daha sık hissedersin her atıığında he vurdu dersin bende ilk zamanlar acaba diyodumda..

cnm kızlar daha narin ya bide annesinin karnında çok rahat demek hep uyuyo :9: ondandır evet damar atması gibi. bi zaman sonra daha sık hissedersin her atıığında he vurdu dersin bende ilk zamanlar acaba diyodumda..

tembel kızım benım gecen dr gttıgımzde de 3 kere ultrasona gırdım uyumuş çıkolata dondurma yedım anca uyandı

Back
X