• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sagol canim insan öyle görünce kendini akli cikiyor..benimde simdi hep altta hareket ediyor en sonki kontroldede tepe taklakti:emir_bebek:doktor sorun yok dedi ama biraz yukari ciksa dahada rahatliycam.aynen benimde 1 kez kanama oldu be hastane 15 dk uzaklikta bize oraya gidene kadar durmustu.sonrada bendede kahverengi leke geldi 1 haftaya yakin ama o normal mis kirmiszi olmadigi sürece sorun yokmus.

aynı şeyleri yaşamışız skorpion sorma ne hale geldim şok oldum bian.birde beşik aldık melegime oda dün geldi eşim eve gelene kadar ona baktıkça mahvoldum neseki şükürler olsun bebişlerimiz iyi rabbim bizlere bagışlasın meleklerimizi.içimi rahatlattın cok saol canım

Son düzenleme:
evet canim sükürler olsun ki iyiler:nazar:birazda olsa rahatlamana sevindim canim.insanlarin basina hersey gelebiliyo.Allahim cümlemizinkini bagislasin bizimkinide insallah.
aynı şeyleri yaşamışız skorpion sorma ne hale geldim şok oldum bian.birde beşik aldık melegime oda dün geldi eşim eve gelene kadar ona baktıkça mahvoldum neseki şükürler olsun bebişlerimiz iyi rabbim bizlere bagışlasın meleklerimizi.içimi rahatlattın cok saol canım

kızlar gerçekten birisi böyle bişey yaşadığı zaman çok üzülüyorum..çünkü bi annenin içinde yaşadıklarını ancak bizim gibiler bilir yani anneler.... teselli verenler sadece varlar allah razı olsun ama yetmiyo..ama bebişi görünce ugs de o andaki rahatlık bam başka... ben 4 ay yattım.. ilk tedirginliğim 6 haftalıkken rahim içi kanaman var sürekli yatıcaksın lavabo hariç dedikleri zaman başladı...10 haftada ise resmen içim yandı lekem geldi..kan demek hiç istemiyorum.. içim yanıyo çünkü.. sabahı nasıl ettiğimi bilmiyorum.. odamdan tiksindim o yüzden.. resmen yatmıyorum artık orda... ve bebişimi görünce ugs de hareket ettiğini görünce gözlerimden yaş aktı..yavrum dediğimi hatılıyorum.. RABBİM YAŞATMASIN KİMSEYE BUNU...SAĞLIKLA BEBİŞLER GELSİN DÜNYAYA VE YİNE SAĞLIKLA YAŞASINLAR..

arkadaşlar hepinize içten tşk ederim ilgilendiginiz için saolun.
rabbim hepimizin bebegini bagışlasın sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.ne olur kendinize dikkat edin yormayın.rabbim pişmanlık yaşatmasın keşke yapmasaydım dedirtmesin.hepinizde Allaha emanet olun uzanmam gerekiyor şimdi yarın görüşmek üzere hoşçakalın...

arkadaşlar hepinize içten tşk ederim ilgilendiginiz için saolun.
rabbim hepimizin bebegini bagışlasın sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.ne olur kendinize dikkat edin yormayın.rabbim pişmanlık yaşatmasın keşke yapmasaydım dedirtmesin.hepinizde Allaha emanet olun uzanmam gerekiyor şimdi yarın görüşmek üzere hoşçakalın...

ÇOK ÖPÜLDİN CNM...UZAN cici bak kendinize..konuş bebişinle yaramazlık yapmasın.. onuda öptü teyzesi..:54:

esracim seni cok iyi anliyorum ama bizim yasadigimiz dönemler bebegimizi hic hissetmiyoduk ve sadece ultrasonda yasadigindan haberdar oluyoduk.bu cok tedirgin edici bir durun du ki biz bir önceki hamilleligimizde iyi olmayan seyler yasamistik.onunda rolü var.ama simdi hissetmek cok farkli birsey .tam anlamiyla hissedince anliycaksin ki su an usg ye girmesekte o bizimle biliyoruz.$u dönem gercekten daha rahat tedirginlikler en aza iniyo..

kızlar gerçekten birisi böyle bişey yaşadığı zaman çok üzülüyorum..çünkü bi annenin içinde yaşadıklarını ancak bizim gibiler bilir yani anneler.... teselli verenler sadece varlar allah razı olsun ama yetmiyo..ama bebişi görünce ugs de o andaki rahatlık bam başka... ben 4 ay yattım.. ilk tedirginliğim 6 haftalıkken rahim içi kanaman var sürekli yatıcaksın lavabo hariç dedikleri zaman başladı...10 haftada ise resmen içim yandı lekem geldi..kan demek hiç istemiyorum.. içim yanıyo çünkü.. sabahı nasıl ettiğimi bilmiyorum.. odamdan tiksindim o yüzden.. resmen yatmıyorum artık orda... ve bebişimi görünce ugs de hareket ettiğini görünce gözlerimden yaş aktı..yavrum dediğimi hatılıyorum.. RABBİM YAŞATMASIN KİMSEYE BUNU...SAĞLIKLA BEBİŞLER GELSİN DÜNYAYA VE YİNE SAĞLIKLA YAŞASINLAR..
canım beim cok gecmiş olsun haklısın cok cok zor gercekten.Allahım kimselere yaşatmasın.insanın psikolojisini alt üst yapıyor.hastaneye giderken tekme attı onu hissettim ya içim içime sıgmadı cok farklı bir duygu annelik duygusu

kızlar ben artık çıkıyorum duş alıp yatcam ALLAH ın izniyle yrn zor ve yorucu bir gün olacak bizim için hadi herkeze iyi uykular ALLAH rahatlık versin öpüyorum hepinizi....

esracim seni cok iyi anliyorum ama bizim yasadigimiz dönemler bebegimizi hic hissetmiyoduk ve sadece ultrasonda yasadigindan haberdar oluyoduk.bu cok tedirgin edici bir durun du ki biz bir önceki hamilleligimizde iyi olmayan seyler yasamistik.onunda rolü var.ama simdi hissetmek cok farkli birsey .tam anlamiyla hissedince anliycaksin ki su an usg ye girmesekte o bizimle biliyoruz.$u dönem gercekten daha rahat tedirginlikler en aza iniyo..
tabiki cnm kesinlikle...hissetmeye başladım mesela bi ara baya hissettim ama bu gün çok hafif hissettim...20. haftaya kadar beklicem yine ama bambaşka bişey cnm.. çok özel bişey

Günaydın kızlar...Herkese iyi pazarlar...Pazar gününün erkencisi kızımla biz olduk sanırım.Uyku tutmadı bizi, tekmeleyip duruyor bebişim içerden... Dün gecede ilk kez babasına tekme attı kızım :) Küsmüştü babası beni sevmiyor bebeğim diye ama barıştılar dün gece:9:

Günaydın kızlar:):)
Yatarken yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz kızlar yaaa sırt üstü yatmayın sola veya sağa yatın bebeğin beslenmesi daha kolay olur diye bir arkadaşım söylemişti.Kaçıncı haftalarda uygulanıyor bu durum biliyor musunuz??Ben rastgele yatıyorum ghatta genelde sırtüstü yatıyorum bebişe bir zararı olur mu???

Back
X