- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #20.241
bayans canım yaa oğluşundan dertlisin galiba,olur böyle şeyler dicem ama yaşamadığım için anlayamam tabii,bi arkadaşım var oda ilk zamanlar çok sinirliydi,oğlunu anaokuluna verdi yeni bebişi gelince.Artık işimi akşam yapıyorum böylece ne ben sinir oluyorum ne çocuk benden bıkıyor diyordu.Allah yardımcın olsun canım bu yaştaki çocuk ne dayaktan anlar ne konuşmaktan![]()
evet cnm ..sıkıldıkça bana sarıyor bende bunalıyorum,gidip gelecek arkadaşım yok,akraabalarada ben fazla bulaşmıyyorum çünkü sıkılıyorum bi derdimi anlatamıyorum,çocukta durmuyor sıkılıyor,o zaman dahada bunalıyorum..zaten bu ara çok sinirli ve hassasım..yinede kıyamıyorum iyi davranıyorum ama bazen çıldırtıyor gerçekten ve ozaman ilk aklıma gelen birine zor sabrediyorum Allahım 2siyle napcam ben oluyor ve içim kararıyor..
gerçekten 2 çocukla tek çocuk çok farkediyor..bak meseal şimdi bunalsam hemen oğlumun montunu giydidip elinden tutup gidiyorum,bi dolaşıyorum.olmadı kucagıma minübüse binip anneme gidiyordum ama 2tane olunca biri kucağımda biri elimde,ee tabi birde koca çanta sırtımda ,nasıl olacak bilemiyorum..zaten öyle bir olduki ,ilk evlendim kasım 2007 de temmzuda 1,5aylık hamileydim ve bütün yaz aşererek berbat oldum,sonra şubatta oğlum doğdu yaz geldi 5-6aylık oldu dedim gezerim ama ateş parçası gibiydi hiç susmuyordu ve diş çıkarıdıgı için sürekli emmek istiyordu,o yazda öyle mahvoldum.bu yaz tam 1,5yaşına geldi artık rahat ediyorum diyordum ki pat diye hamile oldguumu öğrendim tekrar aşermeye başladım ve yazımda ramazanımda mahvoldu..yani rabbimin gücüne gitmesin o kadar üstüste geldiki,sinirlerim artık dayanmıyor..bu yazda aynısı olacak,ksımetse nisana doğacak ve daha 1aylıkken yaz gelecek,ben 2çocuk paçamda çıldırarak yaz geçireceğim

kafanızı şişirdim hakkınıızı helal edin kızlar..bugün kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum..