2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar ben de geçen cumartesi ayrıntılı utrasona girdim okadar da para verdim ama gıcık doktor bir kere bile yüzünü göstermedi yavrumun zaten yüzü de asık bi doktordu şimdi 25 aralığa kadar beklemem lazım bi sonraki kontrol için , ama neyseki böbreğinin büyüklüğünün sınıra yakın olması dışında gayet sağlıklıymış kızım:))

ne yazıkki böyle ilaç manyağı oluyoruz ama bebişlerimizin ve bizim sağlığımız için önemli..
bende kan hapı ve elevit kullanıyorum gece yatarken 2sini birlikte alıyorum..
mg.da ağrım yada kasılmalarım olduğu zaman içiyorum sadece..
ca neden alıyorsun,süt içemiyormusun?

benim kasıklarım öyle ağrıyorduki doktora söylediğimde yazdı yürürken bile ağrıyordu yani süt içiyorum ama yetmedi heralde
kan hapı ile elevit etkileşmezmi acaba
bende mi öyle yapsamki

benim kasıklarım öyle ağrıyorduki doktora söylediğimde yazdı yürürken bile ağrıyordu yani süt içiyorum ama yetmedi heralde
kan hapı ile elevit etkileşmezmi acaba
bende mi öyle yapsamki

mrb kızlarr
benımde kasıklarım bu ara agrıyor gecen gece sancıyla uyandım tam 4 saat surdu drum rahım genışlıyor bu haftalarda bunlar çok normal korkma dedı calsıyum-magnezyum hapı vermıştı bunu hergun bır tane kullan dedı

Selam kızlar ben de geçen cumartesi ayrıntılı utrasona girdim okadar da para verdim ama gıcık doktor bir kere bile yüzünü göstermedi yavrumun zaten yüzü de asık bi doktordu şimdi 25 aralığa kadar beklemem lazım bi sonraki kontrol için , ama neyseki böbreğinin büyüklüğünün sınıra yakın olması dışında gayet sağlıklıymış kızım:))

bende cmt ayrıntılıya grcem dr ıstersen senı prof yonlendırım bunun ıçın dedı ama ucretı çokk bende once sız bakın eger gereklı gorursenız gıderım dedım.sen nerde gırdın canım renklı ultrasondan mı bakılıyor:26:

mrb kızlarr
benımde kasıklarım bu ara agrıyor gecen gece sancıyla uyandım tam 4 saat surdu drum rahım genışlıyor bu haftalarda bunlar çok normal korkma dedı calsıyum-magnezyum hapı vermıştı bunu hergun bır tane kullan dedı

canım bnde ayaga bile zor kalkyrdm bi ara o kadr kötü oldu ki aglayacaktım agrsndan dr da bana normal dedi ayy herseyi normal karşılıyr doktorlarda başın agrısa ynde normal= hamile :71:

zeynepcim gozun aydın öğrendin sonunda cinsiyetini :66: maaşallh bebişine :nazar: gormeyeli ne kadr çok değişiyrlar deil mi :46:
ewt cnm öğrendik çok şükür. hemde nasıl değişiyorlar. bii görsen sanki namazda secdeye yatmış gibi uyuyordu kuzum.
Maşallah oğluşuna :81:
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin..
saol cnm. amin inş herkesin evladı sağlıklı sıhhatli olur.
hayırlı olsun canım... Kocaman olmuş maşallah :))
tşk ederim tatlım. ewt kilo almış kuzum büyümüş maşallah.

canım bnde ayaga bile zor kalkyrdm bi ara o kadr kötü oldu ki aglayacaktım agrsndan dr da bana normal dedi ayy herseyi normal karşılıyr doktorlarda başın agrısa ynde normal= hamile :71:

evt gecen bı arkadaşımı gordum benden bır hafta once hamılelıgı ama aykata duramıyor rengı bembeyaz olmuş halı yok dr vıtamın felan verdımı dıyorum ek olarak yok hıç bışe vermedı dıyor.bundan bu haldesındır dedım zaten ben de kullanmam verse dıyor.ben gunde 4 tane kullanıyorum

:21:
:21:Selaamm :21:

Herkes iyidir umarım uzun zamandır girmedim KK ya
daha doğrusu girdim de bu yeni haline alışamadığım için yazmak içimden gelmemişti
ama sanırım bundan sonra böyle olucak alışşam iyi olur :6: sizden kıymetlimi canım :49:

Ben aralık 2' de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem,
15-20 si gibide ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.. Biz iyiyiz çok şükür herkesler iyidir inşallah :70:

ben 19. haftadayım 17 nin sonunda hissaetmeye başladım,ama ilk önce karnımın bi tarafında nabız atıyormuş gibi oldu,emin olamadım sonra içimde pıt pıt diye bişeyler olamya başladı sanki içimde baloncuklar patlıyormuş gibi oluyor, bazende içim çekiliyormuş gibi oluyor,benimki erkek biraz hareketli galiba herşey yolundaysa hissedersin heralde doktora sordunmu yakınlarda gidip ultrasonla baktınmı,bende 18.haftanın sonunda gittim doktor4 boyutluya soktu baktı,sende bi git istersen

doktoruma sordum 20.haftadan itibaren hissedersin dedi ama ben telaslanıyorum biraz neyse tesekkür ederim daha 2 haftam var demekki agır bi kızım olacak:1::1:[/QUOTE]

eğer herşey yolundaysa hissedersin elbet bazısı geç hissediyormuş ilerde bol tekme yiiyince görürsün hissetmeyi:)hanım hanımcık bir kız olacak annnesini üzmeyecek demekki,erkekkler belli ediyo kendini şimdiden kıpır kıpır

bende cmt ayrıntılıya grcem dr ıstersen senı prof yonlendırım bunun ıçın dedı ama ucretı çokk bende once sız bakın eger gereklı gorursenız gıderım dedım.sen nerde gırdın canım renklı ultrasondan mı bakılıyor:26:

Canım benim gittiğim doktor da doçentti ve benim doktorumun önerdiği birisiydi ama ben hiiiç önermem ve ben hiç görmedim renkli mi değil mi ama sen ankara da mısın?Eğer Ankaradaysan arkadaşım bilgi hastanesinin detaylısna girdi gayet memnundur bende pişman oldun oraya gitmediğme

:21:Selaamm :21:

Herkes iyidir umarım uzun zamandır girmedim KK ya
daha doğrusu girdim de bu yeni haline alışamadığım için yazmak içimden gelmemişti
ama sanırım bundan sonra böyle olucak alışşam iyi olur :6: sizden kıymetlimi canım :49:

Ben aralık 2' de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem,
15-20 si gibide ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.. Biz iyiyiz çok şükür herkesler iyidir inşallah :70:
hoşgeldın canım bende yenı halıne pek alışamadım
doktoruma sordum 20.haftadan itibaren hissedersin dedi ama ben telaslanıyorum biraz neyse tesekkür ederim daha 2 haftam var demekki agır bi kızım olacak:1::1:

eğer herşey yolundaysa hissedersin elbet bazısı geç hissediyormuş ilerde bol tekme yiiyince görürsün hissetmeyi:)hanım hanımcık bir kız olacak annnesini üzmeyecek demekki,erkekkler belli ediyo kendini şimdiden kıpır kıpır[/QUOTE]

bende hıssetmıyorum kendımı dınler oldum artık bazen damar atması gıbı oluyor ama anlamıyorum

Son düzenleme:
Back
X