- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #20.621
landsarc tatlım bu arada doktorunun verdgi egsersziler ne bize de anlatsana![]()
tatlım düşündüm aslında ama kağıtta egzersizler bende bakarak yapabiliyorum..kağıdı scan edip buraya kopyalamam lazım..
ama işyerimdeki scanner bozuk..anlatmayla da olmaz şekli filan görülmeli..ne yapsak kii:44:
Merhaba kızlar.Nasılsınız bugün? Kaç gündür bebişim pek bir hareketliydi.Okulda ders anlatırken bile pıt pıt ediyordu,gülesim geliyordu.Bugün sadece birkez hissettim hareketini.Bu normal mi sizce?Niye bugün böyle oldu,normali ne acaba?
canım çok normal,hiç endişe etme bak biz senden ilerdeyiz halen çok düzenli değil..ben de tedirgin oluyorum böyle zamanlarda
ama hep iyi düşünüyorum sonra karşılığını alıyoruz birkaç sonra bir tekme geliyor

kızlar benim kalbim bazen çok hızlı atıyo durup dururken uzandığım yerde
tansiyn falan mı acaba bugün başımda çok ağrıyodu
bende de oluyor bu ani çarpıntı,hamilelikle normal artan kan basıncının bir yansıması bize..kansızlıktan da olabilir ama en önemlisi
nerdeyse % 40-50 artan kan basıncının bir sonucu,merak etmee..
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın![]()
Fundacım,gözün aydın..çok sevindim..kızın senin ve sağlıklı

artık hiç endişe etmee