2011 Nisan Anneleri

landsarc tatlım bu arada doktorunun verdgi egsersziler ne bize de anlatsana :29:

tatlım düşündüm aslında ama kağıtta egzersizler bende bakarak yapabiliyorum..kağıdı scan edip buraya kopyalamam lazım..
ama işyerimdeki scanner bozuk..anlatmayla da olmaz şekli filan görülmeli..ne yapsak kii:44:

Merhaba kızlar.Nasılsınız bugün? Kaç gündür bebişim pek bir hareketliydi.Okulda ders anlatırken bile pıt pıt ediyordu,gülesim geliyordu.Bugün sadece birkez hissettim hareketini.Bu normal mi sizce?Niye bugün böyle oldu,normali ne acaba?

canım çok normal,hiç endişe etme bak biz senden ilerdeyiz halen çok düzenli değil..ben de tedirgin oluyorum böyle zamanlarda
ama hep iyi düşünüyorum sonra karşılığını alıyoruz birkaç sonra bir tekme geliyor:69:

kızlar benim kalbim bazen çok hızlı atıyo durup dururken uzandığım yerde
tansiyn falan mı acaba bugün başımda çok ağrıyodu

bende de oluyor bu ani çarpıntı,hamilelikle normal artan kan basıncının bir yansıması bize..kansızlıktan da olabilir ama en önemlisi
nerdeyse % 40-50 artan kan basıncının bir sonucu,merak etmee..

herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın :nazar::nazar::nazar:

Fundacım,gözün aydın..çok sevindim..kızın senin ve sağlıklı :nazar:
artık hiç endişe etmee

Esracım,öncelikle geçmiş olsun diş ağrısı normalde bile ne zordur hele şimdi daha bir zordur..
tez zamanda iyileşir inş..
diğer verdiğin bilgiler de çok faydalı gerçekten,eline sağlık..:16:
bende doğumdan sonra sünneti düşünüyordum ama eşim karşı çıktı,her erkeğin bir sünnet anısı vardır,olmalı diyee..
bende erkek o olduğu için saygı duydum..büyüyünce yaptıracapız inş..o günleri de görürüz inş..

günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim inşallah iyisinizdir. Benim dün akşam kontrolüm vardı pekte iyi haberlerle geldim sayılmaz bebeğimin gelişimi iyi değilmiş haftasına göre kafası 9 gün küçük çıktı kızlar moralim çok bozuk.

günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim inşallah iyisinizdir. Benim dün akşam kontrolüm vardı pekte iyi haberlerle geldim sayılmaz bebeğimin gelişimi iyi değilmiş haftasına göre kafası 9 gün küçük çıktı kızlar moralim çok bozuk.

canım sıkma canını bence birşy oktur üzme bebişiide hem..

canım geçmiş olsun...bence de kafanı buna takıp üzülmee,gelişimi haftasını illaki bulacaktır..nedenini tam olarak
anlamadan sakın kendini yeme bebeğini de üzme...herşey iyi olacak merak etmee,sen buna inan :34:

üzme kendini cnm böyle olup sonradan düzelen çok bebek var bir sonraki kontrol de eminim iyi haberler le döneceksin

slm kızlar nasılsnız bugün??sizi bişi sorcaktım dün drm ikinci düzey ayrıntılı ultrason istedi 20.haftada yapılıyor dedi..sizde yaptıran varmı drum hersey normal ama istiyorum yinede dedi pek içim rahatlamadı tabi:5:

hoşbulduk teyzeleri prensesimizde iyi bugün kızlar akşam bi oynuyodu benimki ay oturup ağlıycaktım az daha eşimde kulağını dayayınca hissediyo artık meleğimizi

slm kızlar nasılsnız bugün??sizi bişi sorcaktım dün drm ikinci düzey ayrıntılı ultrason istedi 20.haftada yapılıyor dedi..sizde yaptıran varmı drum hersey normal ama istiyorum yinede dedi pek içim rahatlamadı tabi:5:

hoşgeldin tatlım detaylı ultrason bende yaptırıcam ayın 15 de neredeyse bütün doktorlar istiyor artık içini rahat tut sen bi sorun olduğu için istemiyorlar :70:

hoşgeldin tatlım detaylı ultrason bende yaptırıcam ayın 15 de neredeyse bütün doktorlar istiyor artık içini rahat tut sen bi sorun olduğu için istemiyorlar :70:

cok saol canım ya nette arastrdım maliyeti fazla olduğundan her gebeye yapılmaz diyor:((ben 4 boyutluya girdim bu baska birseymiş..oturduğum sehirde makine olmadı için beni baska sehire yolladı drmuz birazda ondan tedirgin oldum.

Canım hiç canını sıkma benim eşimin kardeşine de kafası küçük demişler kayınvalidem kafayı yemiş üzüntüden ama çocuk bi doğdu gayet normal. Umarım seninki de öyle olur.

cok saol canım ya nette arastrdım maliyeti fazla olduğundan her gebeye yapılmaz diyor:((ben 4 boyutluya girdim bu baska birseymiş..oturduğum sehirde makine olmadı için beni baska sehire yolladı drmuz birazda ondan tedirgin oldum.

evet tatlım ama bu ultrason bi yerde çok iyi bebğin damarlarındaki kan akışına kadar bakıyorlar tüm iç organlarına sen içini rahat tut canım benimmmm

Selam kızlar bir sorum olacak bugün ilk kez sağlık ocağına gidicemde ilk kiminle muattap olucam orda yani kime ne sormamasöylemem gerekiyor:44:

Back
X