2011 Nisan Anneleri

o nee yaa 1 ayda nasıl sıkılıyorlarmış..ama bence çok yanlış,tabi herkesin kendi özgür iradesi ama çocuk yapmak
dünyadaki en ciddi sorumluluklardan..ben evleneli 3,5 yıl oldu ve anca gözüm yedi,aileme kendime ancak güvenebildim..

o nee yaa 1 ayda nasıl sıkılıyorlarmış..ama bence çok yanlış,tabi herkesin kendi özgür iradesi ama çocuk yapmak
dünyadaki en ciddi sorumluluklardan..ben evleneli 3,5 yıl oldu ve anca gözüm yedi,aileme kendime ancak güvenebildim..
ay bende anlamadım nasıl sıkıldıklarını hangi ara sıkılmaya vakit buldunuz anlamadım :37:

canı sıkılıınca cocuk yapsa herkes:59:sacma bakamazlarsa yavrunun sucu ne:47:
:22:

Bence de..
Daha 1-1,5 ay önce bi akrabamız evlendi geçen hafta gördüm 5 haftalık hamileymiş :53:
hmm hayırlı olsun dedim canımız sıkılıyodu oyüzden bebek istedik dedi :53:
:

ONLAR CAN SIKINTISINDAN BAŞKA ŞEYLER YAPMIŞLARDA SONUCUNDA COCUK OLMUŞ BENCE :))))

DÜN AKŞAM BEBİŞİMİN BEBEK ARABASINI PUSETİNİ BE YATAK ODAMA KOYACAĞIM SEPETİNİ ALDIM KIZLAR.. BÜYÜK ALIŞ ERİŞLERİM BİTTİ NEREDEYSE... BEBEK ODASINI BABASI YAPACAK ZATEN :)))

Pierre Cardin Çift Yönlü Bebek Arabası - PS 690 BEBEK ARABASI BUNU ALDIM..
Civcivbebe.com PUSETİDE BUNU ALDIM HAŞİM İŞCAN GEÇİDİNDEN...

ONLAR CAN SIKINTISINDAN BAŞKA ŞEYLER YAPMIŞLARDA SONUCUNDA COCUK OLMUŞ BENCE :))))

DÜN AKŞAM BEBİŞİMİN BEBEK ARABASINI PUSETİNİ BE YATAK ODAMA KOYACAĞIM SEPETİNİ ALDIM KIZLAR.. BÜYÜK ALIŞ ERİŞLERİM BİTTİ NEREDEYSE... BEBEK ODASINI BABASI YAPACAK ZATEN :)))

Pierre Cardin Çift Yönlü Bebek Arabası - PS 690 BEBEK ARABASI BUNU ALDIM..
Civcivbebe.com PUSETİDE BUNU ALDIM HAŞİM İŞCAN GEÇİDİNDEN...

:9:

Canım verdiğin linkler açılmıyor, bide fiyatlarını yazarsan bize de fikir olur :13:

kızlar herkeze merhabalar iyisinizdir umarız biz iyiz dün dr kontrolümüze gittik çok şükür herşey yolunda oğluşumuzuda gördüm bayağı büyümüş yavvrum uyuyordu sonra dr uyandırdı eli ağzındaydı çok tatlıydı maşallah:nazar: aşıyı sordum bir doz almıştık zaten 2. doza gerek yok dedi detaylı ultrason istedi ama daha nerde çektireceğimize karar veremedik kan idrar tahlillerim yapılacaktı sonuçları bugun çıkmıştır bakalım artık hayırlısı...

Back
X