2011 Nisan Anneleri

:kkk:KIZLAAARRRR....diğer ayların hamile adayları aynı şehirde olanlarla buluşup tanışıyorlarmış.biz neden böyle bişey yapmıyoruz.2011 nisan anneleri ankaralılar ,istanbullular,izmirliler...hangi şehirde yaşanıyorsa yoplanalım bence ne dersiniz?ortak bir yer belirleyip dışarda buluşalım.:kkk:

çok güzel fikir cnm istanbullular kalabalık olur ama biz izmirli olarak 4 kişiyiz leeogorkem ayça22 gulfuren ve ben

merhaba kızlarr nasılsınız... ya bu siteye noluyor böyle giremiyorum adam gibi girsemde kalamıyorum uzun süre baskalarınada oluyor mu yoksa benim bilgisayarda mı bir anormallik var..

kızlar araba nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz baston arabamı daha iyi normal arabamı?biz biyerde baktık satan kız baston daha kullanışlı demişti

bizim arabayı amcası aldı canım yılbası hediyemiz bu hepinize diyerek haftasonu ebebekten.. normal şartlarda hayatta o kadar para verip almazdım ama ona birşey diyemedim. kızlarına onu kullanmışlar ve çok iyi dedi bizde birşey diyemedik eşimle. bugaboo nun travel sistem bebek arabası aldığı

bizim arabayı amcası aldı canım yılbası hediyemiz bu hepinize diyerek haftasonu ebebekten.. normal şartlarda hayatta o kadar para verip almazdım ama ona birşey diyemedim. kızlarına onu kullanmışlar ve çok iyi dedi bizde birşey diyemedik eşimle. bugaboo nun travel sistem bebek arabası aldığı

amcaya baak bugaboo t.s. bebek arabası almış..:52:
valla çok iyi amcası var bebişinin şimdiden..çok pahalı cnm onlar yaa ben bakmakla yetindim..
ama şahsen bende veremem o kadar para,hee zengin olsam alırdım ama hatta alacağım tek arabaa:31:

biz park yatağımız aldık Kraft 2010 Oyun Parkı (504) - E-Bebek.com BebeÄŸiniz ve Sizin için HerÅŸey! rengi buna benziiyor rengarenk,Baby Max 104 Oyun Parkı - 2010 MODEL bununda yan ceplerinin aynısı var,üstünün tenteside var ama cibinliği böyle değil bu çok güzel bizimki normal lastikli tül verdiler,ama genede çok güzelyatağıyla 250 falan tuttu.

amcaya baak bugaboo t.s. bebek arabası almış..:52:
valla çok iyi amcası var bebişinin şimdiden..çok pahalı cnm onlar yaa ben bakmakla yetindim..
ama şahsen bende veremem o kadar para,hee zengin olsam alırdım ama hatta alacağım tek arabaa:31:

geç baba oldukları için olsa gerek amcasıda eşimde abartmış olayı. acıkçası ben alıyor olsaydım bende onu almazdım baska daha bir sürü alıncak şey var çünkü ama şimdi amcasıyl yengesinin hediyesi oldu. bu arada kaynımla eşimde iki kardeş çok farklılardır ikiside bayılıyorlar yeğenlerine birşey yapmaya..:)

anneannede sepet yatak almış o kadar şekerki:)))

Eklentiler

• $922b5231a0f6c7c06.webp
    $922b5231a0f6c7c06.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 32
Esracım,öncelikle geçmiş olsun diş ağrısı normalde bile ne zordur hele şimdi daha bir zordur..
tez zamanda iyileşir inş..
diğer verdiğin bilgiler de çok faydalı gerçekten,eline sağlık..:16:
bende doğumdan sonra sünneti düşünüyordum ama eşim karşı çıktı,her erkeğin bir sünnet anısı vardır,olmalı diyee..
bende erkek o olduğu için saygı duydum..büyüyünce yaptıracapız inş..o günleri de görürüz inş..
CNM TEŞEKKÜR EDERİM ŞÜKÜR AZALDI... BU SÜNNET OLAYINDADA CNM BEBEKKEN YAPTIRDIĞINDA %20 DAHA AZ ENFEKSİYON KAPMA RİSKİ VAR..HATTA PALSTİK KISKAÇ YÖNTEMİ İLE 1 HAFTADA DÜZELİYO.. VE ENFEKSİYON HİÇ KAPMIYO.. BÜYÜYÜNCE BİLMİYORUM YA KOLAY OLCANI DÜŞÜNMÜYORUM SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ BİLİNÇLENİNCE YAPTIRIRIZ DİYORUM...
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim inşallah iyisinizdir. Benim dün akşam kontrolüm vardı pekte iyi haberlerle geldim sayılmaz bebeğimin gelişimi iyi değilmiş haftasına göre kafası 9 gün küçük çıktı kızlar moralim çok bozuk.
CNM İÇİNİ FERAH TUT.. BENİMKİNİNDE KAFASI VE BEL ÖLÇÜMÜ 1 HAFTA ÖNDE GİTTİ DOKTOR İRİ BEBEK OLCAK DEDİ...SENİNKİ NORMAL OLUCAK DEMEKKİ İLLA.. ÖNDEN GİTMESİNE GEREK YOKKİ.. SEN BESLENMENE İYİ BAK..ELİNDEN GELENİ YAP....ALLAHA EMANET ET BEBEĞİNİ..NELER DİYİPTE SAĞLIKLA GELEN BEBEKLER VAR..KAFAN KARIŞMASIN ÜZLMEDE CNM...MEMELKLER KORUYO ONLARI:29:

Ay zaten o dışarıdan konuşanlar yokmu herşeyi çok bilirler :63:

Biz 2 sene bebek düşünmedik artık yavaş yavaş denemeye başlayalım dedik
Allah'ıma çok şükür 3. ayda yani 2. evlilik yıldönümümüze 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendik
ozamana kadar birsürü laf söz "olmuyomu, tedavi mi oluyosunuz" filan hiç birini takmadım :68:
bayramda da aa hamilemisin diyenlere "rahatlamışsınızdır, evet" dedim :9: bu cevaptan sonra zaten daha yorum yapamadılar :9:
Bazen çok kötü olabiliyorum :27:
CNM BEN 08.08.08 EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ SENİNDE YAKIN SANIRIM BİZİMKİNE...BİZDEDE ÖYLE OLDU EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDEN SONRA ÖĞRENDİK VE 2. YILIMIZI BİTİRDİK..:49:
kızlar araba nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz baston arabamı daha iyi normal arabamı?biz biyerde baktık satan kız baston daha kullanışlı demişti
CNM BASTONLARI TERCİH ETMİYORUM.. ONLAR ÇİFT TARAFLI KULLANILIYOMU ACABA...İLK ÖNCE BEBEĞİN YÜZÜ SANA BAKMALI Bİ BEBEK ARABASINDA EN ÖNEMLİ ŞEY O :31: BİRAZ BÜYÜK OLSALAR MANTIKLI AMA BEBEKLERDE TERCİH ETMEM ŞAHSEN
ben de:34::34: istanbulluyum.hadi istanbullular huuuuuuuuuuuuuuuuuu neredesinizzzz?????
CNM İSTANBULUN NERESİNDESİN...BİZ ÇOK KONUŞTUK BULUŞMAK İSTEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZ VAR..MALUN YENİ ÖZGÜRLÜĞÜME KAVUŞTUM..NE GÜZEL OLUR VALLAHİ YA...ORTAK Bİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE:21:
anneannede sepet yatak almış o kadar şekerki:)))
MAŞALLAH YA ÇOK CİCİ CNM...sağlıkla büyüt bebeğini inş içinde...:emir_bebek:

Back
X