- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.041
bizi kartopu oynamaya mı davet ediyorsun skorpion'cum?kardan adan da yapar mıyız?
kartopu oynamak mı ben de geliyorum şöyle doya doya bir karla oynayım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi kartopu oynamaya mı davet ediyorsun skorpion'cum?kardan adan da yapar mıyız?
canım yaa çok üzüldüm doğrusu.Öncelikle İngilizce konusuna gelmek istiyorum benimde branşım İngilizce, 7 yıldır çalıştığım hiçbir okulda İngilizce ortalamasının yüksek olduğunu görmedim.Düşün 3 yıldır Marmariste görev yapıyorum.Burada da durum aynı. Kötü sınıf olması başlarda kaçınılmaz,sonradan gelenlerin kaderidir bu. Milli eğitime gitmekle çok iyi yapmışsın.Madem sana bir hafta idare et dediler öyle yap bakalım sonra bas gitsin heyet raporunu. Hiiiçç takma kafana. Eşin görevlendirme ayarlatabilirse merkeze süper olur ama olmazsa hiç kendini bu halinle telef ettiğine değmez canım. Hayırlısı olsun hakkında. Bu arada ilçe mem sana 2.okul için idare et dediler dimi ay yeni düştü benim jeton:78: 17 saat içinde o yolu çekmek bu haldeyken bilmiyorumki yaa.Kalıncak bir yerler var mı misafirhane öğretmen evi filan? müdür 3 güne falan yaysa programını ne güzel olur aslında 2 gece kalır dönersin bir süre idare etmek adına. ama anladığım kadarıyla müdür ders programını değiştirme taraftarı değil sana bu programla devam et diyebilirde.Ay zor bir durum canım yaaa...Ama heyet raporu çıkışın olur en kötü, siz onuda araştırın bir yandandreamer tatlım nasılsın bende bugun okula gttim sennle paylaşayım dedim..1saat 15 dakikalık yolun sonunda okula vardım işelmleri hallettim...mudur demesn mi senden önce ucretli vardı o da atandı gitti 2 okula gdyrdu görewlendrmeyle bana verdiler haftanın 5 gunu 29 saatlik program kaldım öle..sonra ilçe milli eğitim mudurunun yanına gttim eşimle baktım çok anlayşlı biri bende anlattım herseyi ben 5 aylık hamileyim dedim 32.hafta iznm 2 .dönem başlayack zaten çalşssamda 1 bucuk ay çalşcam ben dger okula gtmesem çok yoğun olacak programm oda tamm 1 hafta gdn ben szn yernze ucretli bulayım dedi ay saolsun..hatta bana laf arasnda szn durumunuz özel saglık bu sonçta rapor da lasanız bize verrsnz biz hallederz dedi orda yuzszluk edp rapor alayım mı dyecektm de susstumdger okuln saatlaeni çıkarrsak 17 saatlik ders klayr banaa.mudurde demesn mi okulun en haylaz sınıfı szn hocam erkekleri çok kötu diye resmen hababam sınıfı benimmiş bide demesn mi okulun en düşük ortalaması inglzce dersne ait diye :84: karalar bagladım :18:
![]()
sonra pazartesi başlayn dedi ypoldan dönerken ben kötü oldum ve kustum yol çok virajlı eşimde halime uzuldu bi iki gun git de rapor alalım dedi o da... zaten 2.dönem izn alacam deynce aa ii oldu söledgnz ucretli arayalım hemn dediler izindeykende eşim merkeze aldrmaya çalşcak bakalım
![]()
evet canım çok güzelmiş yaaa
canım ayrıntılıda ense ölçümü yapılmıyor ki:26:kızlar bi,şey sorucam size ayrıntılı ultrason yapan arkadaşlar bebğin ense kalınlığını kaç ölçtü doktor
henüz seçilebiliyorsa kime benzettin bebişini canım..Allah razı olsun canım darısı başına. Evet herşeyini görüyorsun. Bir güzel oluyorki keratalar![]()
Est. tatlım..ben bilmiyordum süt ve süt ürünlerinin demiri öldürdüğünü..işte boylelikle doğru bilgiyi de öğrenmiş oluyoruzcanim karismak gibi olmasin ama pekmez bir demir yapici süt ve süt ürünleriyle tüketimi icindeki bütün demiri öldürüyor.mümkünse portakal suyuyla tüketilmeli..gerci hastaligi icin yazdin ama.bal karistirsanda öksürüge iyi geliyo.bilginize
erva ve scorpion sağolun kızlar...
biz geldik slm kızlar nasılsınız?
kartopu oynamak mı ben de geliyorum şöyle doya doya bir karla oynayım:)
skorpion74 canım çok güzel resimler...Benim gibi kara hasret kalmış birisi için kıskanılacak bir durum,şanslısın bir yandan. Marmaris te yağmur var bol bol ... Gerçi zamanı gelip burdan gidincede bu sıcak havaları özleyeceğiz...
iyidir canım senden naber? Oğluşun nasıl bakalım annesibiz geldik slm kızlar nasılsınız?
sagol canim..dogrudur sizin orayada kar yagsa mucize gibi birsey dimi![]()
valla mucizemi kıyamet alameti mi orası şüpheli canım
bu arada aşkito hiç görünmüyor bu ara.haber alıyor musun? oğluşundan fırsat bulup giremiyor sanırım foruma.
dreamer tatlım kalacak yer varda mudur bu saatten sonra programı degiştiremem dedi bana ...ne yapacgmıda blmyrm sonradan geldim yerime gren öğrtemen gtmiş bu saaten sonra ne yapcam onu da bilmyrm planı veririz pazrtesi sze dedi mudur planı alıp drse grcem bu gdişle bende 1 hafta idare edip rapor almayı düşünyrm yol çok kötü ..zaten gttgme de degmeyecek...mudurde çok kalıcı olmadgımı düşündgü için pek de yardmcı olmadı gbi geldi...ilçe milli eğitm mudru çok iidi yaklaşık yarım saat kaldık odasnda ne isterseniz hallederiz dedi sizi bu durumda sunu yapın diye zorlayamm dedi...bakalım dedgm gbi raporu verip gtmemeyi düşünyrm..şu an fiilen başlamış durumda gozkyrm 2 gunlk mazeret izni verdiler pazrtesi başlayn diye..
dreamer tatlım kalacak yer varda mudur bu saatten sonra programı degiştiremem dedi bana ...ne yapacgmıda blmyrm sonradan geldim yerime gren öğrtemen gtmiş bu saaten sonra ne yapcam onu da bilmyrm planı veririz pazrtesi sze dedi mudur planı alıp drse grcem bu gdişle bende 1 hafta idare edip rapor almayı düşünyrm yol çok kötü ..zaten gttgme de degmeyecek...mudurde çok kalıcı olmadgımı düşündgü için pek de yardmcı olmadı gbi geldi...ilçe milli eğitm mudru çok iidi yaklaşık yarım saat kaldık odasnda ne isterseniz hallederiz dedi sizi bu durumda sunu yapın diye zorlayamm dedi...bakalım dedgm gbi raporu verip gtmemeyi düşünyrm..şu an fiilen başlamış durumda gozkyrm 2 gunlk mazeret izni verdiler pazrtesi başlayn diye..
yok canim bende hic rastlamadim.ama o baska bir topige daha cok takiliyo belki buraya ugrayamiyodur..
sarissa , dreamer saolun canım tavsiyeleriniz için degmeyecek gercekten de..kardeşimle konştm o da neden 1 hafta idare edyrsn ki 1 haftada ne yapılablr ki pazrtesi raporunu ver dyr ne yapayım szce 1 hafta idarelk gdeym mi pazrtesi rapormu vereyim mi szn de başınızı şişirdm iice ya kusura bakmayın ilk olnca acemiyim bende su anda satjer durumdada oluyrm ya yanlş bişeyler yapıyor muyum diye korkyrm da :18: :26:
sarissa , dreamer saolun canım tavsiyeleriniz için degmeyecek gercekten de..kardeşimle konştm o da neden 1 hafta idare edyrsn ki 1 haftada ne yapılablr ki pazrtesi raporunu ver dyr ne yapayım szce 1 hafta idarelk gdeym mi pazrtesi rapormu vereyim mi szn de başınızı şişirdm iice ya kusura bakmayın ilk olnca acemiyim bende su anda satjer durumdada oluyrm ya yanlş bişeyler yapıyor muyum diye korkyrm da :18: :26: