• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Mekke'de nazil olmuştur. 8 âyettir. "İnşirah" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir.

KIZLAR BU SÜREYİ BOL BOL OKUYUN. MANASIDA ORTADA DİCEK BİŞEY YOK

CNM SERTLİK NORMAL... O RAHİMMİŞ ONU ELLE HİSSEDİYORUZ YA..DOKTOR DEDİKİ SÜREKLİ Bİ YERDE TOPLANIYO GİBİ OLMASI BİRAZ RİSKLİYMİŞ YOKSA BENDEDE SERTLİK VAR DİODUM YA..NORMAL YANİ...ÇOK YORULUNCADA OLURMUŞ O BEBİŞTEN DOLAYI..TEDİRGİN OLMA..MAGNEZYUM BENDE KULLANIYORUM O KASILMALARI ENGELLİYO AKSİYE FAYDALI CNM..

yok beni rahatsız eden rahimin sertliği değil,
az yorulduğumda dediğin gibi böyle bi tarafım öyle bi şişiyo ki sanki orada yoğunluk oluyo geriliyo
artık totosunumu dayıyor ne yapıyorsa :9:
biraz tedirgin oldum oyüzden dinleniyorum, magnezyum ben almıyorum doktorum yazmamıştı
ama bu gittiğimde yazması gerekip gerekmediğini sorucam

:9: AY ÇOK SEVDİRME ALIŞMASIN ŞİMDİDEN...DİNLE CNM İYİDİR.. :34:
canım alışacağı kesin iştekileri durdursam babası da öyle oğlum aşağı oğlum yukarı ayy adam bunu duyunca sevinmemişti daha erkendi dye şimdi :52: dilinden düşürmüyor kıskanmaya başladım:36:
bu arada duayı kaydediyorum ben pcye sağol cnm paylaşımın için Allah razı olsun...

az yorulduğumda dediğin gibi böyle bi tarafım öyle bi şişiyo ki sanki orada yoğunluk oluyo geriliyo
biraz tedirgin oldum oyüzden dinleniyorum, magnezyum ben almıyorum doktorum yazmamıştı

CNM EVET TOTOSUNU DAYAYA BİLİYO BİZİM BAZI ARKADAŞLAR VURUYOMUŞ TOTOSUNU ÇEKİLİYOMUŞ AMA BİZİM BU RANDEVUDA DOKTOR AÇ YÜZÜNÜ DİE AZ KARNIMA VURUYO BEZ SIPA DOKTORA SLADIRICAK DİE ÇIRMAKLIYO ELLERİLER AY Bİ GÖRSENİZ NE GÜLDÜM YA:9: :nazar: MAŞALLAH..

canım bu atamada kadrolu atandım

canim daha yeni atanmissin.ben olsam senn yerinde gorevime baslarim.farzedelimki simdi rapor aldin.okula gitmedin.dogumdan sonra daha cok ihtiyacin olacak rapora bence rapor haklarini simdiden kullanma.rapor alsanda sana hic bisi olmaz.sonucta devlet memurusun ve hamilesin.gebeligin ilerleyen haftalarina kadar dayanabildigin kadar dayan.suan ciddi bir saglik problemin yoksa ve hersey yolundaysa gorevine baslamani tavsiye ederim.ben ilk gebeligimde son ayima kadar calistim.uste;lik yolum 1 saatti.dogum oncesi iznimi dogum sonrasina aktardim.dogum izinlerimin bitiminde senelik izinlerimi ekledim.baya bi izin yapmistim.sen simdiden kullanirsan dogum sonrasina iznin az kalir.senelik izin hakkin varmi bilmiyorum.ama ucretsiz izin hakkin yok onu biliyorum.sana tavsiyem herseyine dogumdan sonrasina sakla.genede sen bilirsin canim.birde okul idaresiyle arani iyi tut.memurlukta bu tur seyler cok onemlidir.seni izin konusunda her zaman icin mudur idare eder.zitlasmamaya calis.bir iki saat gec kalsan sumen alti yapar.arani idareyle iyi tutarsan ders saatlerini bile azaltabilirsin.

:18: cnm emin değilim ama sindirim problemin var mı gazda bi tarafı sertleştiriyordu bende suya kayısı kurusu ıslatıp içiyorum doktorum dedi:34:

canım alışacağı kesin iştekileri durdursam babası da öyle oğlum aşağı oğlum yukarı ayy adam bunu duyunca sevinmemişti daha erkendi dye şimdi :52: Dilinden düşürmüyor kıskanmaya başladım:36:
Bu arada duayı kaydediyorum ben pcye sağol cnm paylaşımın için allah razı olsun...

nedemek cnm...:71::70:

canim daha yeni atanmissin.ben olsam senn yerinde gorevime baslarim.farzedelimki simdi rapor aldin.okula gitmedin.dogumdan sonra daha cok ihtiyacin olacak rapora bence rapor haklarini simdiden kullanma.rapor alsanda sana hic bisi olmaz.sonucta devlet memurusun ve hamilesin.gebeligin ilerleyen haftalarina kadar dayanabildigin kadar dayan.suan ciddi bir saglik problemin yoksa ve hersey yolundaysa gorevine baslamani tavsiye ederim.ben ilk gebeligimde son ayima kadar calistim.uste;lik yolum 1 saatti.dogum oncesi iznimi dogum sonrasina aktardim.dogum izinlerimin bitiminde senelik izinlerimi ekledim.baya bi izin yapmistim.sen simdiden kullanirsan dogum sonrasina iznin az kalir.senelik izin hakkin varmi bilmiyorum.ama ucretsiz izin hakkin yok onu biliyorum.sana tavsiyem herseyine dogumdan sonrasina sakla.genede sen bilirsin canim.birde okul idaresiyle arani iyi tut.memurlukta bu tur seyler cok onemlidir.seni izin konusunda her zaman icin mudur idare eder.zitlasmamaya calis.bir iki saat gec kalsan sumen alti yapar.arani idareyle iyi tutarsan ders saatlerini bile azaltabilirsin.

anladım canım..benm doğum nisan sonuna gelyr hazrandadad doğum izni bityr sonrada okul tatile girip yaz tatili gelecegi için izinli olacagım o nu düşünerek sonrasına aktarmama gerek kalmyr eylulde görew başı yaparım diye düşündm ondan sonrasını ben düşünmedm..anlatabldm mi blmyrm karışık oldu biraz :26: bu durumda çalışmama grek kalmaz deil mi? rapor alablrm

CNM EVET TOTOSUNU DAYAYA BİLİYO BİZİM BAZI ARKADAŞLAR VURUYOMUŞ TOTOSUNU ÇEKİLİYOMUŞ AMA BİZİM BU RANDEVUDA DOKTOR AÇ YÜZÜNÜ DİE AZ KARNIMA VURUYO BEZ SIPA DOKTORA SLADIRICAK DİE ÇIRMAKLIYO ELLERİLER AY Bİ GÖRSENİZ NE GÜLDÜM YA:9: :nazar: MAŞALLAH..

:9: Ay çok iyi ya maşşalah :nazar:

:18: cnm emin değilim ama sindirim problemin var mı gazda bi tarafı sertleştiriyordu bende suya kayısı kurusu ıslatıp içiyorum doktorum dedi:34:

Nisacımm :70:
Çok şükür sindirim problemim yok arada kuru kayısı yiyorum yine de,
bu sertlik bebeğin sertliği böyle sanki bıraksalar ordan çıkaca gibi ittiriyo :9:
biraz kasılmam oluyo

anladım canım..benm doğum nisan sonuna gelyr hazrandadad doğum izni bityr sonrada okul tatile girip yaz tatili gelecegi için izinli olacagım o nu düşünerek sonrasına aktarmama gerek kalmyr eylulde görew başı yaparım diye düşündm ondan sonrasını ben düşünmedm..anlatabldm mi blmyrm karışık oldu biraz :26: bu durumda çalışmama grek kalmaz deil mi? rapor alablrm
ewt bu durumda calismana gerek kalmaz.rapor alabilirsin bundada sorun olmaz.yani her sekilde senin raporunu kabul etmek zorundalar.sonucta hamilesin ve rapor aldin bu senin en dogal hakkin.hamile olmasan bile keyfi bi rapor alsan sana hic kimse bisiy soleyemz.sonucta dr.imzasi var o raporda.

Nisacımm :70:
Çok şükür sindirim problemim yok arada kuru kayısı yiyorum yine de,
bu sertlik bebeğin sertliği böyle sanki bıraksalar ordan çıkaca gibi ittiriyo :9:
biraz kasılmam oluyo

canım benim :54::54::54: senin miniğin şimdiden çok yaramaz öyleyse bu ne acele :34: doktora danış cnnm inş. ciddi bişi değildir

ewt bu durumda calismana gerek kalmaz.rapor alabilirsin bundada sorun olmaz.yani her sekilde senin raporunu kabul etmek zorundalar.sonucta hamilesin ve rapor aldin bu senin en dogal hakkin.hamile olmasan bile keyfi bi rapor alsan sana hic kimse bisiy soleyemz.sonucta dr.imzasi var o raporda.

teşekkür edrim canım benim evet kabl etmek zorndalar 1 hafta gdeyim alayım raporumu ben :13:

Back
X