- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.521
yaa kızlar bnm canım acaip aburcubur istiyor yemiyim diyorum bebişe zararlı diye ama dayanamıcam cok istedi canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sakın yeme çok az ye bırak...bak ben ne yaptım salatalık malzeme aldım... Yeşillerden hep... Güzelce elimle parçaladım...içine renk versin die 2-3 şey rendeledip doğradım sürekli dolapta az yağ limonla iyiyorum..çok açsan içinede etimek kırıyorum baya iyi oluyo cnm... Günde 1 defa tüketilir bence..bide yerken uğraştırıyo ya beyine komut gidiyo doydum die..yaa kızlar bnm canım acaip aburcubur istiyor yemiyim diyorum bebişe zararlı diye ama dayanamıcam cok istedi canım..
cnm sakın yeme çok az ye bırak...bak ben ne yaptım salatalık malzeme aldım... Yeşillerden hep... Güzelce elimle parçaladım...içine renk versin die 2-3 şey rendeledip doğradım sürekli dolapta az yağ limonla iyiyorum..çok açsan içinede etimek kırıyorum baya iyi oluyo cnm... Günde 1 defa tüketilir bence..bide yerken uğraştırıyo ya beyine komut gidiyo doydum die..![]()
walla esracım ii diyosun hoş diyosun da o yeşillikli şey de bi abur cuburun yerini tutmiiiii kiEn iyisi tvde reklem fln izlememk ben öyle yapıyorum artık.
![]()
cnm sakın yeme çok az ye bırak...bak ben ne yaptım salatalık malzeme aldım... Yeşillerden hep... Güzelce elimle parçaladım...içine renk versin die 2-3 şey rendeledip doğradım sürekli dolapta az yağ limonla iyiyorum..çok açsan içinede etimek kırıyorum baya iyi oluyo cnm... Günde 1 defa tüketilir bence..bide yerken uğraştırıyo ya beyine komut gidiyo doydum die..![]()
Kızlar hiç beklemediğim aklıma dahi gelmicek bişey oldu... Eşim bi marketten bi kartla yaptığı alışveriş nedeniyle otomatik olarak noterli çekilişe katılmış.. Ve 500 kişiye 1000 tl dağıtmışlar ve onların içinde bizde varız..eve zarf geldi hiç huyum değildir bakmak...eşim akşam eve geldi verdim okuyo... Allah allah diyo ismi falan yazıyo eşimin ev adresi falan böyle baya dioki..kardeş notere git onaylat bu kağıdı sonra 1 ay sonra gel 1000 tl ni al..eşim inanmadı zati ben hiç o tarafta değilim çünkü cikletten çıkan 2. Bi cikleti daha eşim aldırmaz bana bi gariptir... Aramış falan doğru...şok olduk.. annem bizdeydi dedi bebeğin kısmeti... Dedik acaba![]()
Kızlar hiç beklemediğim aklıma dahi gelmicek bişey oldu... Eşim bi marketten bi kartla yaptığı alışveriş nedeniyle otomatik olarak noterli çekilişe katılmış.. Ve 500 kişiye 1000 tl dağıtmışlar ve onların içinde bizde varız..eve zarf geldi hiç huyum değildir bakmak...eşim akşam eve geldi verdim okuyo... Allah allah diyo ismi falan yazıyo eşimin ev adresi falan böyle baya dioki..kardeş notere git onaylat bu kağıdı sonra 1 ay sonra gel 1000 tl ni al..eşim inanmadı zati ben hiç o tarafta değilim çünkü cikletten çıkan 2. Bi cikleti daha eşim aldırmaz bana bi gariptir... Aramış falan doğru...şok olduk.. annem bizdeydi dedi bebeğin kısmeti... Dedik acaba![]()
kızlar hiç beklemediğim aklıma dahi gelmicek bişey oldu... Eşim bi marketten bi kartla yaptığı alışveriş nedeniyle otomatik olarak noterli çekilişe katılmış.. Ve 500 kişiye 1000 tl dağıtmışlar ve onların içinde bizde varız..eve zarf geldi hiç huyum değildir bakmak...eşim akşam eve geldi verdim okuyo... Allah allah diyo ismi falan yazıyo eşimin ev adresi falan böyle baya dioki..kardeş notere git onaylat bu kağıdı sonra 1 ay sonra gel 1000 tl ni al..eşim inanmadı zati ben hiç o tarafta değilim çünkü cikletten çıkan 2. Bi cikleti daha eşim aldırmaz bana bi gariptir... Aramış falan doğru...şok olduk.. annem bizdeydi dedi bebeğin kısmeti... Dedik acaba![]()
selam kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım acıyor aferdersiniz vajinamın içinde kızarıklık oluşmuş acıyo oturamıyorum rahatça netten bakıyorum tam bı acıklama göremedim mantar falan dıye gecıyor ama diğer belirtileri yokki bende anlamadım yaa.buarada artık eşimle cinsel birleşme yaşamıyoruz kendine ambargo koydu.bebeğimiz içimde hareket ederken o bişi yapamazmış ben öle insan değilim beklerim diyor garibim.biyandan rahatladım cunku hıc ıstemıyorum artık ama onu düşündüğüm için arada oluyordu oda yok artık![]()
iyi günler anneciklerdışarda kar varmış benim haberim yok
bi pencereyi açıp bakma gibi bi huyum olmadığı için... çok fenayım bu konuda evcilim o yüzden inş bebişten sonra hamilelik psikolojim değişmemişti doğuman sonrada değişmez inş...bizim bi arkadaş inanılmaz yoğun biriydi yapmadığı iş yoktu gezmediği zaman.. çocuk oldu kızın psikolojisi değişti öyle ki 2. cocuğu düşünmüyorum dio... beni arıyo deli gibi gez dio 4 ayını değerlendir..git bankta otur dio boş boş öyle deyince dedim heeee
gerçekten az bozulmuş psikolojisi
aynı grup arkadaşımızda bebişi 18 aylık oldu maşalah büyütmüş güzelce 2. bebişi düşünüyolarmış.. o çok hoşuma gitti...RABBİM İNŞ O GÜNLERİ BİZEDE GÖSTERİR... BU ARADA arkadaşın kızı var koy koltuğa 2 saat otururu oynar bi anne demez bazar bize güler öyle akıllı bi kız ama işte annedede iş bitiyo...AKILNA GELDİ YAZİM DEDİM
![]()
canım,hiç takılma bence böyle şelere çünkü hiç bir bilimsel açıklaması yok.tesadüf etmiş olabilir.cinsiyet kromozomlarla alakalı bir şey.merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle
maşallah
benimde 8. haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz
kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin![]()
selam kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım acıyor aferdersiniz vajinamın içinde kızarıklık oluşmuş acıyo oturamıyorum rahatça netten bakıyorum tam bı acıklama göremedim mantar falan dıye gecıyor ama diğer belirtileri yokki bende anlamadım yaa.buarada artık eşimle cinsel birleşme yaşamıyoruz kendine ambargo koydu.bebeğimiz içimde hareket ederken o bişi yapamazmış ben öle insan değilim beklerim diyor garibim.biyandan rahatladım cunku hıc ıstemıyorum artık ama onu düşündüğüm için arada oluyordu oda yok artık![]()
slm cnm iyiyiz çok şükür,bende geçmişi okuyorm..bügün nasılız bakalım?keyifler yarindedir inşallah.şöööyle bir geçmişe bakiim,ben yokken neler kaynatmışsınız.geliyorumm..
azıcık kaçamak zarar etmez cnm ,nefisini körüklemek için biraz ya ama abartmadanyaa kızlar bnm canım acaip aburcubur istiyor yemiyim diyorum bebişe zararlı diye ama dayanamıcam cok istedi canım..
# cicibebe_cicianne
# sweet_drop
# landsarc
# esrayagmur
# bayans
# jbase
# canan27
Biz geldik...Nasılsınız bakalım anneler...
arkadaşlar ya benim doktorum enson 21.haftamda kontrol etti bebeğimi renksiz ultrasonla 2 düzey ultrasonu nezaman yapıcaz diye sordum oda 6 aydan sonra bakıyoruz o dönemde organlarını net olarak görebiliyoruz dedi ama nette bakıyorum 23. haftaya kadar yapılması gerekıyormuş beni ise 25.hafta çağırdı ozamanda yapılacakmı bilmiyorum.doktora güvenmelımıyım bilemedimki tekrarmı sorsam sizce((
sağol cnm bende merak ediyordum.bne denk gelemedim demekki..canım bugün uğradı tatlişoğlum ama çok vakti olmuyormuş oğlu ile ilgilenmekten.bir sürede evde olmayacak kayınvalidesine gidecekmiş giremez nete yani.ama herşey yolundaymış![]()
arkadaşlar ya benim doktorum enson 21.haftamda kontrol etti bebeğimi renksiz ultrasonla 2 düzey ultrasonu nezaman yapıcaz diye sordum oda 6 aydan sonra bakıyoruz o dönemde organlarını net olarak görebiliyoruz dedi ama nette bakıyorum 23. haftaya kadar yapılması gerekıyormuş beni ise 25.hafta çağırdı ozamanda yapılacakmı bilmiyorum.doktora güvenmelımıyım bilemedimki tekrarmı sorsam sizce((
sağol cnm bende merak ediyordum.bne denk gelemedim demekki..canım bugün uğradı tatlişoğlum ama çok vakti olmuyormuş oğlu ile ilgilenmekten.bir sürede evde olmayacak kayınvalidesine gidecekmiş giremez nete yani.ama herşey yolundaymış![]()