• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ay cnm korkma bebiş popo dayıyodur tabi sormakta fayda var ama tedirgin etme..mesela bu sabah öyle bi yoğunluk veriyodu ki karnıma özellikle yataktan kalktıktan sonra ancak 2 saate kadar düzeliyo..uyudukları içinde olabiliyo cnm..ama sor tabi..

esra'cım benim kızım biraz tembel heralde,öyle çok hareket etmiyor.sırt üstü yatarsam çok nadir hareketlerini hissedebiliyorum.seninki nasıl çok hareket ediyormu ? ben biraz bu durumdan tedirgin oluyorumda

esra'cım benim kızım biraz tembel heralde,öyle çok hareket etmiyor.sırt üstü yatarsam çok nadir hareketlerini hissedebiliyorum.seninki nasıl çok hareket ediyormu ? ben biraz bu durumdan tedirgin oluyorumda

canım neden tedirgin oluyosun ilk gebelikte 22 haftadan önceki hareketler tam hissedilmiyomuş.doktorlar hep böyle söylüyo.

cnm benim bebiş ciddi anlamda son 3 günde düzenli hareket ediyo.. öncesindede çok ani hareketleri oluyodu maşallah sert bi bebek ugs de gördüğüm için.. kaç gr senin ki kızlar erkeklere göre öyle olurmuş bunu tecrübeli anneler dio..bide ciddi ciddi 500 gr dan sonra çok hissede biliyomuşsun..benimdi 3 gün önce 441 di onun etkisi var..

ben hareketleri hissediyorum dedim doktorum hiç ciddiye almadı gerçek olarak 22 de hissedeceksin dedi.bağırsak hareketleriyle karıştırıyomuşuz bilmiyorum artık

zannetmiyorum ben 16+4 hissettim gazla onu ayır edebiliriz hel hel bu haftalar anlıyosun baya ayırt edebiliyosun... sonuçta burdaki annelerin hepsi bebeğini önemseyen ve her saniyede onları düşünen kişileriz..yani dikkatimiz nedeniyle anlarız ki ben poposuna bile vuruyorum..ayaklarını bile hissediyorum.. ciddi ciddi..

canım neden tedirgin oluyosun ilk gebelikte 22 haftadan önceki hareketler tam hissedilmiyomuş.doktorlar hep böyle söylüyo.

benim ikinci gebelik ama arada on iki yıl fark var, unuttum herhalde.ilk gebeliğim çok rahat geçmişti hiç birşey anlamadan,yaşımda çok gençti.bunu yıllardır bekliyoruz, çok zor oldu. heralde ben biraz fazla pimpirikleniyorum.

ben bi ara yazmıştım forumda bu gebeliğim sonrası liposakşın yaptırcam çünkü bu karın yağları bebek hareketlerini geç hissetiriyomuş..yağ tabakası ne kadar kalınsa vs.. :52: ben biraz göbişliyim belin ince değil ne yazıkki..

bende hissediyorum hareketlerini ama yok kimse inanmıyo:3: artık söylemiyorum 22. haftayı bekliyorum.benim eşim de doktor en başta o kafa buluyo yok daha hissetmezsin diye

çok gzlmış gule gule kullanın:nazar:

çok teşekkürler canım..

çok hoşmuş cnm güle güle kullan..ne şirin bişey..

saol canım cok teşekküür ederim..

canım bu seninkinin aynısı,sadece süslemesi farklı.ben bunu da beğendim.

ewet canım aynı üstelik fiyatıda daha makul uygun ben bunu alacaktım aslında ama annem otekisinide önceden begenmiştim diye süpriz yapmış bana. ya şimdi annnem tutturdu bebek odasını kız tarafı alır diye ama bizde eşimle ilk heves begendik bitane. babamında mobilyacı tanıdıkları war oradan bakarız diyordu biz zewkimize göre alabilmek için yokk biz vrdik sipariş dedik halbuki yok öle bişi ama napalım masum yalanlar bizimkiler:) annemde öle olunca bebek odası takımı yerine bunu aldı. birde işte üst kat için bişe alacak ama işte park yatak mı yoksa müzikli salıncakmı daha rahat olur karar weremedim

zannetmiyorum ben 16+4 hissettim gazla onu ayır edebiliriz hel hel bu haftalar anlıyosun baya ayırt edebiliyosun... sonuçta burdaki annelerin hepsi bebeğini önemseyen ve her saniyede onları düşünen kişileriz..yani dikkatimiz nedeniyle anlarız ki ben poposuna bile vuruyorum..ayaklarını bile hissediyorum.. ciddi ciddi..

ayy ne güzel.çok erken hissetmişsin.ben de çok dikkatliyim ama bence bebişine göre değişiyor ben ilk hamileliğimde 17. hafta da hissetmiştim bunda yeni yeni .kızım çok yaramaz bir bebekti, bu bebiş heralde çok uslu olacak falan diyorum.

22 haftadan sonra sırt üstü yatın ve sessiz bi ortamda önce nabzınızı ölçün işte dakikada kaç..sonrada elinizi kendi kalbinize koyun.. diğerinide bebişin olduğu yere işte göbek deliği kısmına.. ordaki kalp atışını kendi ritminizle ayırt edebilirsiniz..yani kalp atışını hissede bilirsiniz kızlar..bunu bi sitede yazıyodu ama iyi bi siteydi bi doktorun yazdığı site.. ben 2-3 kere yakaladım..

cnm bende o açılmıyo..detaylı inceleyemedim...kaşık öyle sürekli tepesidemi duruyo çıkartılıyo değilmi... mamalarımı öyle verebiliyosun..

cnm bende şimdi baktım şöyle yazıyor sitede
özellikleri :
Biberondan kaşığa geçiş döneminde ve biberon almayan bebekleri beslemede anneye kolaylık sağlar.
Şırınga sistemi ile çalışır.
Sadece yarı akışkan besinler için tasarlanmıştır.
Mama biberonun içine konulur ve ittikçe mama kaşığa gelir.
Şırınga sistemi sayesinde anne bebeği, kucağındayken bile tek elle rahatlıkla besleyebilir.

QUOTE=dreamer35;16598892]kızlaaarr nabersiniz? neler kaynatıyorsunuz bakalım.biz bebişimle az tv az net takılıyoruz:49:[/QUOTE]
hoşeldin cnm,selam veren herkeste hoş geldi sefa geitrdi kızlar,alıntı yapamadım fazla net kopuyor sürekli yenilioyor..

cnm benim bebiş ciddi anlamda son 3 günde düzenli hareket ediyo.. öncesindede çok ani hareketleri oluyodu maşallah sert bi bebek ugs de gördüğüm için.. kaç gr senin ki kızlar erkeklere göre öyle olurmuş bunu tecrübeli anneler dio..bide ciddi ciddi 500 gr dan sonra çok hissede biliyomuşsun..benimdi 3 gün önce 441 di onun etkisi var..

en son 16. haftada amniosentez için gitmiştim.ozaman çok küçüktü şimdi haftaya cumtesi gidicem ayrıntılı ulturason için.heralde bu gidişimizde öğreniriz artık kilosunu.çok özledim bebişimi ilk defa bu ka
dar ara verdik.

güzelmiş...inş öyle bi ihtiyaç duymayız..çünkü bebekler memeden alsınlarda ek besin falan istemiyorum..o yüzden biberon almıyorum mesela...ihtiyaç olmaya bilir..aklınızda bulunsun kızlar... emzik belki alırım ama..biberon düşünmüyorum ihtiyaç olursa alırım hemen heryerde satılıyo

en son 16. haftada amniosentez için gitmiştim.ozaman çok küçüktü şimdi haftaya cumtesi gidicem ayrıntılı ulturason için.heralde bu gidişimizde öğreniriz artık kilosunu.çok özledim bebişimi ilk defa bu ka
dar ara verdik.

bende cnm ilk defa 4 hafta bekledim.. hareketleri olmasa zor katlanırdım vallahi..

Back
X